התחברות

צפייה בגרסה מלאה : גראנד שירוקי 96

hanocho
07-12-06, 23:33
אני צריך עזרה
יש לי דנה 44 אחורי שורק ועושה רעשים האם סרן אחורי של גרנד שירוקי של שנת 2000 מתאים ואם ניתן לפרק את המכלולים הפנימים ולהרכיב על הסרן שלי
תודה מראש

ניר ל
08-12-06, 10:26
אתה צריך קודם להבין איפה הבעיה, זה יכול להיות מייסבים גמורים, רינג ופיניון שנדפקו כתוצאה ממיסבים גמורים, בתי מייסבים שנהרסו בגוף הסרן עצמו, אם יש דיפ' מוגבל החלקה - יתכן שיש בו חלקים טחונים ויתכן אף שפשוט לא נעשה שימוש בשמן מתאים או תוסף מתאים.

יש חלקים שאפשר להעביר מסרן שנת 2000 לסרן שלך, הסרנים אינם תואמים 1:1 לא פנימית ולא חיצונית.

hanocho
21-12-06, 21:59
אתה צריך קודם להבין איפה הבעיה, זה יכול להיות מייסבים גמורים, רינג ופיניון שנדפקו כתוצאה ממיסבים גמורים, בתי מייסבים שנהרסו בגוף הסרן עצמו, אם יש דיפ' מוגבל החלקה - יתכן שיש בו חלקים טחונים ויתכן אף שפשוט לא נעשה שימוש בשמן מתאים או תוסף מתאים.

יש חלקים שאפשר להעביר מסרן שנת 2000 לסרן שלך, הסרנים אינם תואמים 1:1 לא פנימית ולא חיצונית.

hanocho
21-12-06, 22:08
ניר תודה על התגובה הסרן שלי הרוס אם תוכל לומר לי איזה חלקים מתאימים מסרן של שנת 2000 זה יעזור לי ,ואם אתה יודע מי יכול להחליף לי את החלקים

ניר ל
22-12-06, 08:55
תפרט אילו חלקים דפוקים בסרן שלך וננסה לעזור.
כדי לדעת מה מתאים צריך לדעת איזה איזה סוג הדיפרנציאל, היו שלושה סוגים בשנת 2000 ...

אתה מנסה לקבל עזרה בהתכתבות אז תן את כל הפרטים כדי שלא נצטרך לנחש ולתת לך תשובות שגויות.

-->