צפייה בגרסה מלאה : מה ההבדל בין 3 הילוכים ל 5?
לא מיזמן קנינו סיקס ואנכנו נהנים ממנו מאוד.
החלפנו לבד צלבים ומיסבים בסרן הקידמי בהדרכתו האדיבה ביותר של ארנון מפרדס חנה.
לג'פ יש 3 הילוכים יש חברים שטוענים שזה יותר טוב אבל תהינו מה באמת המשמעות.
מה היתרונות והחסרונות בכל אחד?
ואם אפשר להחליף גיר מ 3 הילוכים ל 5?
תודה מתן ושי.
אם יש 3 הילוכים גם יש דאנה 20
אין 5 הלוכים שמתחבר ל דאנה20
אפשר תאורטית להרכיב ax15
מסופה לדאנה300
אבל לא נישמע לי שזה פרויקט בשבילך
ברוך.....אתה מרוצה?
תשובה תכנית ראשונה בעברית
AvigdorAharon
24-12-06, 10:54
תשובה תכנית ראשונה בעברית
תכנית = טכנית
...Good work
אביגדור
המשמעות היא נסיעה על הכביש יותר לאט וצריכת דלק יותר גבוה במהירויות גבוהות.
פחות אפשרויות.
אני ראיתי פעם ג'יפ שהתאימו לו גיר 5 הילוכים של איזה פורד נידמה לי, אריק2 בזמנו זיהה את זה, אני אנסה לחפש.
ערן המסוקס
24-12-06, 13:14
הילוך סופי בגיר 3 הילוכים זהה להילוך הסופי בגיר 4 הילוכים. קרי יחס העברה ישיר 1:1.
בגיר 5 הילוכים יש אוברדרייב בסביבות 0.8:1
יש גירים מקוריים 5 הילוכים לסיקס. הם נחשבים לlight duty לעומת גיר 4 הילוכים שנחשב למדיום דיוטי.
הבעייה היא כפי שרשם ג'ו. גיר 3 הילוכים משודך לתיבת העברה דנה20. אם אתה רוצה גיר 4 הילוכים או 5 הילוכים (נדיר יותר למצוא ולא ממש נחוץ) תביא אותו יחד עם טרנספר דנה300, וכך תקבל יחס זחילה הרבה יותר טוב בשטח.
דווקא על הכביש הגיר 3 הילוכים מצויין לדעתי. רק בשטח פחות בעיקר כשמדובר ביכולת לזחול לאט.
אגב, גיר 3 הילוכים נחשב ל heavy duty.
בקיצור, החלופה הזולה והפשוטה ביותר היא גיר 4 הילוכים + טרנספר דנה 300. יש סבירות שגם את גלי ההינע יהיה צריך להאריך/לקצר כדי שיתאימו.
גיר 5 הילוכים יתן לך יתרון בשיוט על הכביש רק במידה ויש לך יחסי העברה קצרים בסרנים. אם יחסי ההעברה שלך הם 1:3.31 אז לדעתי הילוך חמישי מיותר.
עד לפני כחצי שנה היה לי סיקס 82 עם גיר 3 הילוכים וכיום יש לי עם 4 הילוכים.
גיר 3 הילוכים נוח מאד לעבודה. יש קושי פיסי לשלב את ידית ההעברה הנמוכה שמחייבת להתכופף.
הייתי מאד מרוצה מהגיר, לא מרגיש הבדל במהירות או בצריכת הדלק, יש הבדל זניח ב"זחילה" בירידות קשות .
לסיכום, אם נוח לך, אל תחליף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.