PDA

צפייה בגרסה מלאה : עד כמה הברנזט שומר בחורף

DooM3
23-12-06, 14:46
אני ממש על סף קנית סמוראי ואני ממש בדילמה

אופציה ראשונה זה לקנות רכב סגור עם מזגן
היתרון הוא שהוא אך שהוא שומר על חום בחורף בתוך הרכב ובקיץ יש זולה של מזגן

אופציה שניה זה לקנות רכב פתוח בלי מזגן והשאלה שלי היא

עד כמה ברזנט חורף שומר על החום הרי ברור שסגירה אטומה של מתכת ובידוד אוויר
זה לא כמו איטום חלקי של ברזנט ובידוד של בד או משהוא כזה

itay
23-12-06, 15:02
שלום.
כבעליו של סמו 89 פתוח אני ארשום את דעתי.
לא נסעתי בסמו סגור ולכן אני לא אוכל לציין את יתרונותיו/חסרונותיו אבל
אני כבר נוסע על הסמו הפתוח השני שלי ואני יכול לומר לך ש"המזגן" שלו בחורף מספיק בהחלט. הוא יוצא מלמטה - מאיזור הרגליים - ובאמת שאין צורך ליותר ויעידו שאר בעלי הסמוראיים. החסרונות של הברזנט הוא הרעש בראש ובראשונה, אפשרות הפריצה אליו ובמידה והוא בלוי או קרוע אז גם נזילות אבל היתרון העצום שלו- בקיץ להוריד אותו ולפעמים גם להוריד שמשה קדמית - מה שיתקנו אותי אם אני טועה - לא אפשרי בסגור זה יתרון גדול. דובר פה לפני מספר ימים על הורדת הדלתות. תוסיף לזה את כל מה שרשמתי ואתה נמצא בחוויה אחרת לגמרי.
אם יש לך עוד שאלות יותר ממוקדות, תרביץ. 8)

איתי.

DooM3
23-12-06, 15:16
עד כמה הרעשים מפריעים לנסיעה

נשאל את השאלה אחרת: האם צריך להתאמץ כאשר מדברים אחד עם השני בברזנט פתוח

nir.samo
23-12-06, 16:06
האם צריך להתאמץ כאשר מדברים אחד עם השני בברזנט פתוח
כן, מעל 70 קמ"ש

itay
23-12-06, 16:16
זה תלוי באיכות הכיסוי שיש לך(חיבור לאוטו, מתוח או רפוי, חום קור וכו'.). כמו שרשמו - מעל 70 -80 קמ"ש צריך להרים את הקול/להגביה את המערכת.

חן דן
24-12-06, 12:03
ראתי כמה סמוראי פתוחות עם סגירות פיבר תמצא לך אחת כזאת או תוסיף בעצמך (כמובן זה לא זול)
ותוכל להנאות משתי העולמות באופן יחסי

samorai
24-12-06, 12:54
כן, מעל 70 קמ"ש

על זה אני די חולק על דעתך
כי אם מעל 70 קמש אתה צריך להרים את הקול אז הוא שהאוטו שלך מרעיש מאוד או שיש בעיה בברזנט
כי אני יכול להגיד לך שאני נוסע על מה ולא מרים את הקול
ברור לכולם שאני גם לא לוחש :wink: אבל בוודאות לא מרים את הקול

3Beni aroh
25-12-06, 12:13
לי יש פיתרונות להתמודדות עם הרעש..
1. מערכת נחמדה.. ורמקולים גדולים מתחת לרגליים.. תאמינו לי שהרעש של הברזנט לא יפריע לכם..
2. לסגור חלונות- אם אתם סוגריםפ חלונות בכביש מהיר אין שום רעש בשום מהירות, ככה אצלי לפחות.

ובקשר ל70 קמ"ש.. הגזמתם.. אני נוסע כול יום לעבודה על 70-90 קמ"ש (אני לא ממש יודע כי המד מהירותצ שלי מזייף..- הוא מוריד לי לפחות 20 קמ"ש) ואין רעש שמפריע לי..

לך רק על פתוח.. לדעתי.. ומניסיון.. (רק עם פתוח..)

GodsFather
27-12-06, 15:44
בתור בעליו של סגור ואחד שנסע כשנה בפתוח (כל העונות)

זה כיף לנסוע בפתוח, אבל מספיק פשלה אחת בברזנט ואתה תצטער על זה כל רגע. נושא הרעש מוטל פה בספק - יש רגישים יותר ויש פחות , עם כל הרעשים שהרכב עושה גם ככה , אני חושב שזה מינורי.

מעבר לכך , להשאיר דברים בתוך הרכב - זה ראש שקט יותר, לא מדבר על לשים שם מחשב דרך ב2000$ אבל עדיין יותר שקט כשקופצים לחנות וכל הדברים ברכב נעולים.

החימום ,כשהוא עובד - נהדר - גם בסגור וגם בפתוח.

מזגן - עולם אחר. לעמוד בפקק בחום של אוגוסט בת"א ולהרגיש קור נעים - שום פתוח לא נותן את זה.

-->