PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיות עם הקרבורטור

שיצו
01-01-07, 17:02
יש לי בעיה עם הקרבורטור התא השני של הקרבורטור שלי לא נפתח בגלל שלא מחובר עליו צינור ווקום הבעיה שלי שאני לא יודע מאיפה הצינור הזה צריך לבוא ועוד דבר יש מיתחת לאיפה שצריך להיתחבר הצינור ווקום של התא השני יש מעין צינור דק שיוצא משם מידי פעם דלק אמרתי אולי הוא צריך להיתחבר לצינור הדק (שגם הוא לא מחובר לכלום אצלי) שיוצא מהמשאבת דלק פשוט אני לא בטוח בקיצור יש עוד כמה דברים קטנים שכנראה מישהו פירק את הקרבורטור ולא הרכיב אותו נכון אז הייתי שמח לתרשים של הקרבורטור והחיבורים שלו.
או שמישהו יכול להסביר לי בידיוק מה אני צריך בישביל לשנות לקרבורטור של סובארו.

צביקה קרבורטור
01-01-07, 18:38
שלום רב!
האמת שהיציאה לחיבור הוואקום של של הסולנויד וואקום של המצערת השנייה, נמצא במקום שקשה מאד להגיע אליו, יצא לי במקרה לנתק אותו מסמוראי של חבר הפורום, ורק בעזרת מראה ופנס, הצלחתי לאתר את מקומו, ממש מעל התא ווקום , וצמוד אליו, מומלץ שתשתמש בפנס וצמראה גם האור יום,
ובאצבעות קטנטת, ופלייר שפיץ, כי הגישה גרועה, בקשר לנזילת דלק , אין כמו מראה עינים, אני מציע לך ליצור אתי קשק בפרטי, או בטלפון הרשום בחתימה.
בקשר לקרבורטור סובארו, אני הייתי נגד הקןמבינה, עד ששיפצתי קרבורטור כזה בסמוראי של חבר הפורום,] המתכנה גוד פאדר, פנה אליו בפרטי לקבלת פרטים, או לחבר הפורום המתכנה קומבינה.
בברכה
צביקה

-->