PDA

צפייה בגרסה מלאה : בדיקת מעבדה

Chen_t
02-01-07, 21:13
בתקופה האחרונה אני משפץ CJ6 שבמשך יותר משנתיים לא עבר טסט.
כאשר הוצאתי את רשיונות הרכב העדכנים במשרד הרישוי גיליתי כי הרכב חייב לעבור "בדיקת מעבדה"
לצורך הרישוי המחודש שלו

האם מישהו התנסה בתהליך כזה?

תודה ולילה טוב

lizard
02-01-07, 21:59
אל תחשוב על להעביר את הרכב מעבדה.
מה שתעשה זה לסדר את הג'יפ פרפקט, זה בטח יקח לך זמן, ואחרי זה לחכות שיעברו 30 שנה. אחרי 30 שנה הרכב נחשב אספנות וכל ההיסטוריה שלו מבחינת מעבדה וכדומה, נמחקת.

six 4 life
02-01-07, 22:07
אל תחשוב על להעביר את הרכב מעבדה.
מה שתעשה זה לסדר את הג'יפ פרפקט, זה בטח יקח לך זמן, ואחרי זה לחכות שיעברו 30 שנה. אחרי 30 שנה הרכב נחשב אספנות וכל ההיסטוריה שלו מבחינת מעבדה וכדומה, נמחקת.

אם הג'יפ פרפקט- למה לחכות 30 שנה ולא לגשת לבדיקה?

אני במצבו הייתי מסדר את הג'יפ ככל יכולתי, ונוסע לבדיקה.
מקבל ריג'קטים כאלו ואחרים בהתאם למצב רוח הבוחן, נוסע הביתה וחושב אם הם ברי תיקון מבחינתי.
כן? נוסע ועובר.
לא? מחפש פיתרון אחר.

בגדול- בעלי רכבי אספנות מספרים שהשד לא כ"כ נורא.

מצד שני, אני לא יודע איך בדיקת מעבדה תעכל CJ...

בהצלחה.

lizard
02-01-07, 23:32
הסיבה שלא להכנס למעבדה היא ש1. כנראה שאין עוד הרבה שנים למעמד אספנות. 2. רק לגשת לבחינה עולה כסף. 3. אני חושב שאף אחד לא יודע מה קורה אם נכשלת בבחינה והחלטת לחכות לאספנות. כלומר, האם עדיין אחרי 30 שנה לא תצטרך לעבור בדיקה למרות שזה אספנות.
4. סיבה נוספת שיכולה לדון בפרטי.

shmil
02-01-07, 23:40
שוב הכדורים הכחולים, מיכה?

הסיבה שלא להכנס למעבדה היא ש1. כנראה שאין עוד הרבה שנים למעמד אספנות. ואולי הגיפ שנת 90, ויש עוד 13 שנה? אפילו לעומר 13 זה הרבה.
2. רק לגשת לבחינה עולה כסף. כן, בסביבות 800 שקל. זה הרבה?
3. אני חושב שאף אחד לא יודע מה קורה אם נכשלת בבחינה והחלטת לחכות לאספנות. כלומר, האם עדיין אחרי 30 שנה לא תצטרך לעבור בדיקה למרות שזה אספנות.
אני יודע. אם נכשלת, אתה יכול לגשת שוב, עוד לפני האספנות. גם אם נכשלת וחיכית לאספנות אין בעייה, לא תצטרך שוב.
4. סיבה נוספת שיכולה לדון בפרטי.לא יודע מהי, אבל מהכרותי עימך, גם לזה יש פתרון.

מה יהיה מיכה? לא יודעים - לא עונים. זוכר?

lizard
02-01-07, 23:56
800 שקל זה לא מעט. אבל הוא לא יוצא רק עם 800 שקל נכון? שכחת שצריך להביא את הרכב למעבדה? גם אם הוא גר בעיר שבה מתבצעת הבדיקה, מה שלפי הבנתי אומר שהוא צריך לגור בחיפה, אז עדיין מדובר על עוד 300 שקל בקירוב. 800 שקל זה לא יעלה.

את סעיף 3 לא ידעתי. אם אתה אומר שזה מסתדר במצב של אספנות אז סבבה. נסמוך על המלה שלך.

CJ6 מודל 90? יש חיה כזו? מי ייצר אותה ובאיזה מפעל? שוב, אני אסמוך על המלה שלך.

six 4 life
03-01-07, 00:08
CJ6 מודל 90? יש חיה כזו? מי ייצר אותה ובאיזה מפעל? שוב, אני אסמוך על המלה שלך.

תתפלא
יש גם 91.

T-REX
03-01-07, 10:11
הוא התכוון שזה cj8 ולא cj6
מיכה הדקדקן
אני הייתי הולך על הבדיקה :twisted: מעניין
רוני

lizard
03-01-07, 22:24
הבנאדם כתב CJ6. אני מניח שזה מה שיש לו. אם הוא היה כותב CJ8 אז כמובן שהתשובה שלי הייתה זהה :twisted:

-->