התחברות

צפייה בגרסה מלאה : גראנד V8 - תדירות החלפת הפלגים ?

אייל67
17-01-07, 14:59
לא מצאתי את הוראות היצרן העניין. כל כמה ק"מ ?

תודה, אייל

ניר ל
17-01-07, 15:53
בניגוד לדעה הרווחת שמקורה בימיי הפלטינות, פלאגים הם בעליי משך חיים ארוך מאד בתנאי שמערכת ההצתה תקינה, אין צורך להחליף אותם אם הם לא בלויים. תבדוק את מצבם אחת ל 10K ק"מ, אם האלקטרודות שלמות והמרווח תקין - תבריג חזרה וסע לשלום. בדיקה של מצב הפלאגים תתן לך גם אינדיקציה טובה למצב המנוע ומערכות ההצתה והדלק.

איציק - 4X6ZH
17-01-07, 16:21
רכב מוזרק דלק שמשתמש בדלק נטול עופרת
והמנוע במצב טוב ( לא אוכל שמן )
ומערכת ההזרקה תקינה ( לא מציף דלק להתנעת בוקר )
ומשתמש בפלגים באיכות טובה ( לא צריך פלגים מטיטניום )
יכול להחליף כל 40.000 ק"מ .
רוב כלי הרכב בארץ מחליפים פלגים כל 40.000 ק"מ
נכון יש פלגים איכותיים ביותר שאורך החיים שלהם הוא ל 100.000 ק"מ . ( פלגים מאד יקרים )
ההצדקה לשימוש בפלגים כאלה במקרה והגישה לפלג קשה \ מחייבת פרוק מיכללים )
פעם ב 20.000 ק"מ בדיקה זה מספיק אפשר לבדוק מדגמי לא להוציא את כולם .
על ההברגה מומלץ טיפת גריז גרפית ( גריז שחור ) במיוחד לאלה שמחליפים כל 40.000 ק"מ .
אז מה זה פלג טוב איכותי :lol: :lol: :lol:
אפשר לנהל דיון נפרד אני לא בעסק .
איציק

talw
17-01-07, 22:11
נו............
איציק ירה את יריית הפתיחה....
מה הפלג המומלץ/משודרג לגראנד???

grand
17-01-07, 22:50
בשבילי - רק דנסו ( הרגיל).
משודרג - דנסו פלטינום.
מחליף כל 30K את הרגילים ותמיד חושב שחבל שהחלפתי כל כך מוקדם... כי הם נזרקים לפח במצב חדש.

asafk
17-01-07, 23:09
מדד לא רע למי שלא רוצה להוציא מצתים סתם כל ככה וככה ק"מ- לבדוק כשצריכת הדלק מתחילה לעלות. אם הפלאג נראה שצריך- אז להחליף. בשיטה הזו מהנסיון שלי עם פלאגים איכותיים (רק צ'מפיון ובוש בשבילי, טיפוס של מותגים, אני יודע) אבל לא "הייטקיים" מדי (לא צריך כל מיני פטנטים מסובכים)- מגיעים ל60 אלף בין החלפות.

אסף.

talw
17-01-07, 23:47
מישהו ניסה ב V8 את כל "ההמצאות" כגון SPLITFIRE וחבריו?

אייל67
18-01-07, 14:36
מדד לא רע למי שלא רוצה להוציא מצתים סתם כל ככה וככה ק"מ- לבדוק כשצריכת הדלק מתחילה לעלות. אם הפלאג נראה שצריך- אז להחליף. בשיטה הזו מהנסיון שלי עם פלאגים איכותיים (רק צ'מפיון ובוש בשבילי, טיפוס של מותגים, אני יודע) אבל לא "הייטקיים" מדי (לא צריך כל מיני פטנטים מסובכים)- מגיעים ל60 אלף בין החלפות.

אסף.
הפלגים ש- MOPAR משווקים והיצרן ממליץ הם מתוצרת צ'מפיון.

אייל67
20-01-07, 04:18
תודה למשיבים.

-->