צפייה בגרסה מלאה : גראנד V8 - תדירות החלפת הפלגים ?
לא מצאתי את הוראות היצרן העניין. כל כמה ק"מ ?
תודה, אייל
בניגוד לדעה הרווחת שמקורה בימיי הפלטינות, פלאגים הם בעליי משך חיים ארוך מאד בתנאי שמערכת ההצתה תקינה, אין צורך להחליף אותם אם הם לא בלויים. תבדוק את מצבם אחת ל 10K ק"מ, אם האלקטרודות שלמות והמרווח תקין - תבריג חזרה וסע לשלום. בדיקה של מצב הפלאגים תתן לך גם אינדיקציה טובה למצב המנוע ומערכות ההצתה והדלק.
איציק - 4X6ZH
17-01-07, 16:21
רכב מוזרק דלק שמשתמש בדלק נטול עופרת
והמנוע במצב טוב ( לא אוכל שמן )
ומערכת ההזרקה תקינה ( לא מציף דלק להתנעת בוקר )
ומשתמש בפלגים באיכות טובה ( לא צריך פלגים מטיטניום )
יכול להחליף כל 40.000 ק"מ .
רוב כלי הרכב בארץ מחליפים פלגים כל 40.000 ק"מ
נכון יש פלגים איכותיים ביותר שאורך החיים שלהם הוא ל 100.000 ק"מ . ( פלגים מאד יקרים )
ההצדקה לשימוש בפלגים כאלה במקרה והגישה לפלג קשה \ מחייבת פרוק מיכללים )
פעם ב 20.000 ק"מ בדיקה זה מספיק אפשר לבדוק מדגמי לא להוציא את כולם .
על ההברגה מומלץ טיפת גריז גרפית ( גריז שחור ) במיוחד לאלה שמחליפים כל 40.000 ק"מ .
אז מה זה פלג טוב איכותי :lol: :lol: :lol:
אפשר לנהל דיון נפרד אני לא בעסק .
איציק
נו............
איציק ירה את יריית הפתיחה....
מה הפלג המומלץ/משודרג לגראנד???
בשבילי - רק דנסו ( הרגיל).
משודרג - דנסו פלטינום.
מחליף כל 30K את הרגילים ותמיד חושב שחבל שהחלפתי כל כך מוקדם... כי הם נזרקים לפח במצב חדש.
מדד לא רע למי שלא רוצה להוציא מצתים סתם כל ככה וככה ק"מ- לבדוק כשצריכת הדלק מתחילה לעלות. אם הפלאג נראה שצריך- אז להחליף. בשיטה הזו מהנסיון שלי עם פלאגים איכותיים (רק צ'מפיון ובוש בשבילי, טיפוס של מותגים, אני יודע) אבל לא "הייטקיים" מדי (לא צריך כל מיני פטנטים מסובכים)- מגיעים ל60 אלף בין החלפות.
אסף.
מישהו ניסה ב V8 את כל "ההמצאות" כגון SPLITFIRE וחבריו?
מדד לא רע למי שלא רוצה להוציא מצתים סתם כל ככה וככה ק"מ- לבדוק כשצריכת הדלק מתחילה לעלות. אם הפלאג נראה שצריך- אז להחליף. בשיטה הזו מהנסיון שלי עם פלאגים איכותיים (רק צ'מפיון ובוש בשבילי, טיפוס של מותגים, אני יודע) אבל לא "הייטקיים" מדי (לא צריך כל מיני פטנטים מסובכים)- מגיעים ל60 אלף בין החלפות.
אסף.
הפלגים ש- MOPAR משווקים והיצרן ממליץ הם מתוצרת צ'מפיון.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.