צפייה בגרסה מלאה : פחחות, צבע וחשמל אפשרי לעשות לבד
טוב, אני לא יודע אם זה בגלל מזג האוורי המשוגע, אבל התחלתי להשתעשע עם המחשבה של אם כבר אז כבר... ולבחון אופצייה של ביצוע פחחות וצבע למרכב אם כבר אני מוריד אותו מהשילדה. ואם אני עושה את זה כבר ומוריד ממנו את כל מה שמחובר אליו, כולל כל החיווט חשמל, אז למה לא להריץ חיווט חדש (בהתחשב בעובדה שהיום יש בערך 1,000,000 כבלים שמתוכם אולי 30 בשימוש...)
מה עמדותיכם?
כמה זמן לדעתכם עלול לקחת פרוייקט כזה? (אני מזכיר שיש לי את כל היום והלילה לעבוד על הג'יפ, ומי אמר שרע ליהיות מובטל :lol: )
עלויות ידידי עלויות?????
תודה מראש לכל המגיבים
עירא
חשמל: תראה, הכי טוב 9 מיליון. אבל אם לא אז הכי טוב זה קיט חשמל חדש וארץ האפשרויות בעלות ממוצעת של 300$
http://www.painlessperformance.com/catalogframe.htm
אם אתה רוצה להיות מעשי, אז אתה יכול לקנות גליל של 100 מטר חוט גמיש 1.5 (או 2.5) קוודרט בצבע אדום ואחד בשחור ולעשות לבד. אני מאמין שלש כאן יום-יומיים עבודה בשביל שסה יצא כמו שצריך.
אישית אני חושב שהייתי עושה את זה עם הייתי במצב שלך. בסה"כ זה מערכת חשמל פשוטה ובספרות יש את כל שירטוטים הרלוונטיים ולמקרה חירום. זו הזדמנות נדירה להתחיל הכל מחדש (אחרי הכל, הג'יפ שלך מלא ריקושטים ולך תדע מתי החשמל יפתיע אותך)
אורי טל.
אורי, 300 ירוקים לא אופצייה כרגע. (לא בשביל זה 8) )
משהו עשה את זה כבר ויכול לספר מניסיונו?
צמת חשמל, אבל פחחות צבע למרכב, כן. לא מסובך ונדרשת מיומנות בסיסית בלבד. כל מה שצריך, מעבר לצבע, זה מלטשת אקצנטרית טובה ואת זה ניתן לשאול ממישהו. העלות העיקרית היא הצבע אם אתה הולך על צבע איכותי. דבר שלא עשיתי ואני מצטער על כך זה ציפוי של המרכב כולו בדוראבק (Durabak)או דומה. בכל מקרה, התוצאה משביעת רצון, לטעמי.
לגבי החשמל, הסתפקתי בחיבור כל מה שהיה צריך להיות מחובר למקומו, תיקון של חיבורים רופפים והחלפה של חלקים בלויים.
אני דווקא בעד עניין החשמל, דווקא הנושא הזה הרבה יותר מציק מכל דבר אחר כשהוא במצב רע.
מה שכן, צריך להצטייד בחוטים בכמה שיותר צבעים, אחרת תהיה בבעיה אם תצטרך בעתיד לאתר תקלות. כמו כן להפריד צמות חוטים עם צינור שרשורי לפי התפקודים השונים (אורות/מ"ע הצתה/חיישנים).
סכימות החשמל בספר מיותרות בד"כ, תעבוד לפי מה שיש, לא לפי מה שאמור להיות.... הפרוייקט הכי "מסובך" הוא חיבור נכון של החיווט שמגיע מההגה (איתותים,מתג הצתה) גם שם מדובר בעשרה חוטים לכל היותר.אם היתה לי אפשרות הייתי הולך עד הסוף, לוקח תיבת פיוזים אוניברסאלית וממתג את כל החשמל מחדש (זה גם יותר פשוט לביצוע). יקח לך מספר ימים לעשות את זה בסבלנות ובכיף.
זכור רק ש"לוח השעונים" מקבל מתח דרך נגד יעודי והקויל גם כן.
חשמל-
גם בניבה, גם בסופה, וגם, עכשיו בלנדרובר, הדבר הראשון שעשיתי ברכב- "ניקוי" מערכת החשמל. אתה לא יודע מה עשו שם לפניך (בלנדרובר, משטרת ישראל שיחקה ב"שוטרים וגנבים... לפחות גנבי מתח מכל מקום אפשרי)
זה אומר להוציא את חלק מהרתמות (לא כולם, אלה שקל להוציא), ולאורך האחרות לעבור במקום בו הן מונחת, ולהוריד כל חוט לא מקורי, להחליף כל חוט שנראה לא טוב, לסגור ולהדק את כל המקומות שהרתמות פתוחות, ותוך כדי לוודא שהכל לפי הספר. לא פחות חשוב והדק את חיבורי הגוף, להחליף נעלי כבל של המצבר, להחליף ממסרים ומתגים שרופים או בדרך להישרף, ועוד פעולות תחזוקה כאלה. אחרי כל זה אפשר להוסיף קופסת פיוזים נוספת לכל הצעצועים, ולבנות חיווט כולל ממסרים לכל מה שהוספת לרכב.
זה הביא אותי להיכרות מלאה עם המערכת- אין חוט שעובר ברכב שלא ראיתי בעין. אין ממסר שאני לא יודע איפה הוא ואין פיוז שאני לא יודע למה הוא שייך.
זה לא מסובך או קשה, זה כן דורש המון זמן (בניבה לקח לי שלושה ימים, בסופה הכל היה במצב טוב- יומיים, ובלנדרובר רק התחלתי... בינתיים חצי יום) וכדאי שתדע ללחוץ סופיות חוטים וכאלה.
אסף.
אסף, אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשה?
אם אלו כלים (לוחצים, מולטי וכו') חומרים(כבלים שונים, ריליים, נעלי כבלים, סופיות וכו') ובכלל אילו דברים היו לך לפני שהתחלת את הפרוייקט?
אצלי המצב הוא כזה שהמערכת חשמל נוכון להיום עובדת פיקס, (אחרי הרבה שעות וכמה פיוזים שנשרפו...) אבל היא במצב תחזוקתי רע מאוד. כלומר הפיתרון שצריך להיות הוא להחליף אחד באחד, לעבור על צמה לראות אילו גידים עוברים בה, לאן כל גיד הולך, סוג של מחבר בקצה הגיד, ואורכו.
אח"כ לשרטט את זה על הנייר ופשוט לבנות מחדש את הצמות בחוף ולהכניסן לג'יפ אחרי פירוק הישנות.
הכון להרגע, אני מרגיש שחסר לי ידע בתחום של בנגדים היעודיים (לכויל פחות בעיתי כי יש לי דסטרביוטור שחור גדול של GM שרק צריך לקבל +) חוץמזה נראה לא נראה לי שיש משהו מסובך במיוחד.
אשר, אם עשית פחחות בעצמך ואם אני לא טועה הג'יפ שלך נראה מצויין, אתה יכול לכתוב משהו מפורט ומסודר על השלבים, הטכניקות, הכלים וכו'?
תודה
עירא
עירא, זה קצת יותר מידיי לפירוט בכתב, כל שכן מדובר במראה ותחושה, לצערי לא צילמתי את הויה דלרוזה של שלבי העבודה. אם תחליט שכן תרים טלפון ונקבע אצלך להסבר והדגמה.
טוב החלטתי בתור התחלה לפרק :lol:
אח"כ אני אחשוב אם אני עושה הכל (פחחות צבע וחשמל)
את מי אני משלה... אני אעשה אם אני ארצה וגם אם לא.
אז זה המצב כרגע.
http://imgsrv.pic4u.co.il/bd03bf78789513ad094ffbafef2f7500030000.a spx
http://imgsrv.pic4u.co.il/bd03bf25d613f996b64f0a95565eaeb3030000.a spx
כל מי שרוצה לבוא ולהתאמן בפחחות או צבע או חיווט מוזמן :wink:
עירא
אוי זה נראה מוכר... אצלי זה התחיל בפירוק מיכל הדלק "רק כדיי להחליף את המדיד" ונגמר בפירוק של כל בורג, הורדת כל שכבות הצבע והגריז שהצטברו במהלך 20 השנים, שיוף, ליטוש,שיוף,ליטוש.... צבע יסוד, פילר, צבע. ברגים חדשים, תושבות.. להמשיך???? :oops:
אצלי זה התחיל בהורדת בודי ליפט והחלפת משאבת מים, עירא תיזהר!!!
אצלי הכל התחיל מזה שבניתי פגוש חדש כמו של אורי.
אח"כ התחלתי בהחלפת שילדה (כרגע השילדה החדשה עומדת עם סרנים ומשאבת הגה)
ואז תכננתי להוריד את הבודי בשלמותו, להעביר מנוע וגיר ולהחזיר את הבודי.
כידוע התושבות האחוריות דרק, אז בניתי להם שיחזור וקראתי לשכן שלי שעובד במסגרות שירתך לי אותם .
ואז הוא שאל למה לא לעשות כבר פחחות וצבע מחדש? חשבתי חשבתי ואז עניתי לו שאם אני מפרק את הכל אני אהיה צריך לעשות גם חשמל מחדש.
והנה אני, עם הרבה חלקים של ג'יפ אחד אדום שאם הוא יסע בסוף הוא יהיה גיבור גדול.
עירא
מגניב בן אדם הלכת רחוק
מקווה שתוכל להרכיב את הפאזאל
אתה מקווה, מה אני אגיד?????
הנה תמונה של המצב הנוכחי:
http://imgsrv.pic4u.co.il/bd03bfde4336d6572046fcb8e8cfa063030000.a spx
עכשיו כמה שאלות:
1) מה עמדתכם לגבי חיפוי של הרצפה כולה, כולל כנפיים (חוץ מהירידה האלכסונית שיורדת כלפי הפרונט) בפח 3 מ"מ שיקופף לפי המידות ויקובע לרצפה הנוכחית בעזרת עשרות ניטים?
2) לגבי הקיר אש, העפתי את כל המערכת חימום, ועכשיו יש לי שם מקום פנוי. חשבתי על כמה אופציות, הראשונה גם שם לכסות את החורים וזהו.
אופצייה שנייה לכסות את החורים ולהשאיר פתח באיזור שמול הרגליים עם סוג של תריס וכך בחורף אני אקבל קצת אוויר חם 8) .
אופצייה שלישית היא לבנות מעין ארונית קטנה במקום המערכת חימום.
אופצייה אחרונה, שילוב של ב' ו-ג' כלומר בצד הנהג תריס ובצד הנוסע ארונית.
מה אתם אומרים?
עירא
ועוד בקשה,
למי שיש כל סכמה של מערכת החשמל ויוכל לסרוק ולפרסם אני אהיה אסיר תודה, אני רוצה במקום לבנות מערכת חשמל חדשה מאפס לקחת את הנוכחית (שכרגע מפורקת ונמצאת אצלי בתוך הבית...) להפשיט ממנה את כל התוספות, לתקן את כל הנתקים / קצרים / גידים חשופים (תיקון איכותי הכולל הלחמה ובידוד בעזרת שרוול מתכווץ) ולכן, כל פיסת מידע (בעיקר לגבי צבעים)שתעזור לנסות להבין מה היה תפקיד של כל דבר במקור תהיה אחלה.
תודה
עירא
סכמת חשמל - יש בספר להורדה ןבזמנו גם פורסם בפורום.
פתח אוורור משמש את חנן, אורי ועוד לטובת העברת פתח יניקה לקבינה לטובת תחליף שנורקל (יניקת אויר קריר יותר, נטול מים בחורף, ועם קצת פחות אבק בקיץ).
לילה טוב
ובהצלחה!!!
קצת מחירים:
חוט חשמל 1.5 מ"מ - 100 מטר אורך - 55 ש"ח (ישנם כמה צבעים).
בית ממסר - 12 ש"ח.
ממסרים - פירקתי מה-BX אז אני לא יודע מחיר - נסה למצא מכונית מפורקת.
מד מתח/התנגדות - 60 ש"ח - חבל לך להשקיע ביותר יקר והחשיבות של דבר כזה היא עצומה.
חנויות ממולצות לקניית ציוד חשמל - רשת ישיר.
מה לגבי פינים לקונקטורים?
לוחץ איכותי?
לא! לא לפתוח פתחים ותריסים בקיר האש! למה?
כי בחורף, סביבת המנוע וקיר האש מקבלת גם שפריצים גדולים של מים, ואתה עלול לחטוף אותם בשידור ישיר לרגליים שלך...
חוץ מזה, תקבל עוד הרבה רעשששששש....
העפת את מערכת החימום? תעשה חור עגול, ותעביר דרכו את צינור יניקת האויר. את בית פילטר האויר תמקם מתחת לדשבורד שלך - מקום יבש ונקי - תחליף מצוין לשנורקל חיצוני פגיע.
הייתי עושה את זה אצלי בסופה, אבל אצלי יש דשבורד במצב מצוין, מזגן שעובד ומערכת חימום מעולה שחבל להרוס.
אני ממליץ להימנע מהנחת הלוח מתכת על הריצפה, מתכון בטוח לחלודה בין שתי הפלטות.
תשובות רבות ותודה, אבל עכשיו יש לי עוד שאלות
עומר, הכוונה הייתה שבשיטה הזו אני אחזק את כל המקומות שבהם החלודה מאיימת, ואני מניח שאם לפני חיבור הפלטה אני אנקה טוב טוב (לייתר דיוק ניתן למשכנע לעשות את שלו...) וקצת הרבה ממיר חלודה, ורק אח"כ לחבר פלטה (2מ"מ ברזל) צבועה בצבע יסוד טוב, ייקח קצת זמן לחלודה להגיע. וכך תיהיה לי ריצפה חזקה ויציבה שיכולה לקלוט בקלות מתקונים למיניהם (קשת התהפכות וכו').
דרור, הבעייה שלי שאני ממש לא צריך לפתוח פתחים בקיר אש, הם כבר שם והרבה מהם. השאלה שלי היא איך להתמודד איתם. לגבי הפילטר אוויר, יש לי פילטר רגיל (צלחת) ולא את הדוד הצבאי, שווה לי להתעסק עם העברה שלו? ומה דעתך על תא איכסון (אולי מקרר לבירות :lol: )?
אייל, מחירים אני מכיר (יצא לי בנה האחרונה לעבוד בחשמלאות קצת...) ויש לי גישה לכלים הנ"ל (וולטמטר, אמפרמטר, מגר, סקופ, לוחצים, מלחמים, שרוולים מתקווצים וכו') לגבי כבל גמיש הפתרון הכי טוב לדעתי לנושא של ריבוי צבעים, להזמין 10 מ' של צמה 25*1.5 גמיש (לכל מי שלא מכיר, "צמה" הכוונה ל-25 גידים של 1.5 ממ"ר גמישים שארוזים בתוך כיסוי אחד) וכך יש לי 25 כבלים 1.5 שממוספרים במספרים שונים וזה אמור להספיק (כמובן אפשר להזמין עם יותר גידים, לא סיפור יקר במיוחד)
ערן, לגבי הסכמות, את הספר להורדה , אישית, אני מכיר דיי טוב :wink: אבל המערכת חשמל שם היא של משהוא בצבע חאקי עם 24 וולטים שזורמים לו בעורקים, אני מחפש את מה שיש לידידינו מעבר לים (היינס, צ'ילטונס ושות') לומר, אז עם למשהו יש אני מאוד אשמח.
ותודה לכל מי שהגיב / יגיב / סתם טרח לקרוא עד לשורה הזאת... :wink:
עירא
לגבי הפילטר אוויר, יש לי פילטר רגיל (צלחת) ולא את הדוד הצבאי, שווה לי להתעסק עם העברה שלו?
לא צריך להעביר את הפילטר, תעביר את צינור היניקה מהפילטר לקיר האש.
לגבי כבל גמיש הפתרון הכי טוב לדעתי לנושא של ריבוי צבעים, להזמין 10 מ' של צמה 25*1.5 גמיש
זה מה שאני עשיתי, אבל את הצמה מצאתי, איפה קונים כזה דבר ?
כרגע אין לי בכלל צינור יניקה לפילטר, מישהו מכיר שיטת אילטול לצינור (יש לפילטר פייה מלבנית)?
צמה כזו אפשר לקנות בחנויות המוכרות ציוד לחשמלאים (לרובן אין את זה במלאי אבל מדובר על הזמנה של יומיים שלושה) (לי אישית יצא לעבוד כבר עם צמה של 50 גידים, אז שלא יגידו לכם שאין...)
מה לגבי שאר הנושאים?
יום טוב.
עירא
לא יודע אם זה קשור,
אבל נמרוד חיפש בזמנו קופסת פח מרובעת להתאמה לפילטר
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=446
אולי תקבל רעיונות.
שום דבר לא יכול ללכת לי בקלות :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:
מה עושים?????
ואל תגידו לי להחליף בודי אין תקציב!
http://imgsrv.pic4u.co.il/4ba36c65b803807d5d494da0f88b1ef3020000.a spx
http://imgsrv.pic4u.co.il/4ba36cedbb33dbbda249e295968a0d00020000.a spx
http://imgsrv.pic4u.co.il/4ba36c8572e67872fc4bceb04ee6de30020000.a spx
http://imgsrv.pic4u.co.il/4ba36cfee9d0d943e5456d919e2c0eb3020000.a spx
עירא, בפעם ה30 (אני מתחיל לתהות לגבי מהירות התפיסה :wink: ) בוא תיקח את הבודי ששוכב אצלי בחצר?!
אמנם ארוך אבל לא חלוד, להחליף עם שלך יהיה פשוט ומאריך ימים יותר מכל עבודת שיחזור שתעשה.
דווקא המרכב נראה במצב הרבה יותר טוב מברוב הג'יפים שראיתי... יש כמה חורים - אז מה ?
ניר, לצערי הכמה חורים הללו יוצאים במקומות מאוד לא טובים ואני רוצה לעשות איתם משהו.
באדיבותו הרבה של אשר (תודה, תודה, תודה) יש לי אופצייה להביא בודי שיש לו ריצפה במצב מצויין (יחסית...) אבל הדפנות שלו לא משהו ובנוסף, יש עליו סגירת מתכת (לא לקפוץ, היא גמורה לגמריי) ובחיבור בין הסגירה לגוף יש הרבה בלאגן (ואני מניח שבמהלך הפירוק יתגלו עוד קצת ניסים ונפלאות שלא רואים עכשיו)
חשבתי על רעיון מופרע של לקחת את הרצפה משם ולהחליף עם מה שיש אצלי.
למעשה את האיזור שמסומן בצהוב אצלי להעיף ולהביא את מהשיש שם.
http://imgsrv.pic4u.co.il/ab21e233c8d8efd859449580005713f0020000.a spx
נראה לכם ישים בכלל?
אולי ללכת בכל זאת על החלפת כל הבודי לבודי ששם, רק שאז אני צריך לקצר את הבודי כי הוא ארוך, ולעשות עבודת פחחות דיי מסיבית על הדפנות.?
אולי רק לשים פלטה על המשטח האחורי (אחרי ניקוי חלודה, ממיר חלודה, צבע יסוד) ואני מניח שהחלודה תעבור בסוף אבל הסוף הזה נראה לי עוד הרבה הרבה שנים.
דעותיכם בבקשה.
ועכשיו דבר נוסף, לגבי החשמל,
לחלק הבא שבתמונה (אוטומט סטרטר???) יש שלושה חיבורים.
http://imgsrv.pic4u.co.il/ab21e24de0a21ed6114092bceefc2380020000.a spx
החיבור שמוקף בעיגול כתום, מתחבר לסטרטר.
החיבור שמוקף בעיגול שחור, מתחבר לפלוס של המצבר (וייש שם עוד הרבה חוטים שאני מניח שזה החיבור שלהם לפלוס).
החיבור שמוקף בתכלת, מה תפקיזו מה ואיך הוא עושה???
אם למישהו יש שכימה של האלמנט הזה או סתם הסבר מי נגד מי, אני מאוד אשמח (יחסוך לי שעות של ניסוי וטעייה....)
עירא
זה הפיקוד מהסויץ'. הוא מפעיל את הסולנויד, וסוגר את הפלוס לסטרטר. הכל מופיע בסכימות החשמליות בספרי הטיפולים.
ישנה עוד אופצייה לפיתרון פחחות+ריקבון
חבר טוב שלי ציפה את המירכב של הג'יפ בפוליאסטר יצאה ממש מדהים
אני יכול לתת לך את הטלפון כדי לקבל חוות דעת
הסיבה ששאלתי על החלק שמופיע בתמונה הקודמת היא,
שאצלי מותקן סטרטר של BOSCH
http://imgsrv.pic4u.co.il/12f09864c8d3591b7642719a187a3840020000.a spx
וממה שאני מנסה (ולא כל כך מצליח :cry: ) להבין, החלק הנוסף שיושב על הסטרטר עושה את אותה העבודה???
http://imgsrv.pic4u.co.il/12f098c455e386dfbe4972b9ad9622c0020000.a spx
(אם כן אז אני יכול להעיף את החלק שבתמונה ממקודם או שיש לו תפקידים נוספים?)
או שהוא בכלל לא קשור לעניין?
ובלי קשר אך באותו השרשור, חוו"דים לגבי הבודי?
יש לך הצתה אלקטרונית או פלטינות?
כי בסיקסים שלנו, עם הצתה אלקטרונית, יש בסולנואיד הדק נוסף שלא ראיתי בתמונה שלך שאחראי לתת 12 וולט לקויל, וגם למודול ההצתה, בזמן התנעה.
עקרונית, אתה באמת לא צריך את הסולנואיד הזה אם אתה משתמש בסטרטר עם סולנואיד מובנה כמו בתמונות האחרונות, רק תבדוק מה קורה עם ההערה הראשונה שלי.
אההה לא יודע :oops:
יש לי דסיטרביוטר של DELCO כזה שהמודול הצתה והכוייל פנימיים. אני ממש לא יודע מה ההבדל בין הצתה אלקטאונית לבין פלטינות אז אני לא כל כך יודע לומר.
בכל מקרה בסולונואיד שעל הסטרטר, יש 4 הדקים סה"כ:
אחד שמקבל מתח ישיר מהמצבר.
שני שמעביר מתח לסטרטר. (מחובר קבוע עם כבל קצרצר)
שלישי, שעד היום (כשהייו מחוברים שני הסולונואידים) קיבל מתח 12V מאותו הדק בסולונואיד הישן שממנו יצא הכבל העבה (ניתן לראות בתמונה למעלה, יש כבל אדום שמחובר ביחד עם הכתום)
רביעי, (שבתמונות נראה קצת מטושטש אבל הוא שם ממש למטה) לא היה מחובר לשום דבר.
ממה שאני מבין מחנן הוא מספק 12V לדיסטרביוטר (שוב אצלי כי הכל מחווט פנימית ואני צריך רק לתת לזה +) בזמן ההתנעה. אני מניח שאחרי ההתנעה צריך לספק את המתח ממקור אחר?
אם הבנתי אותך נכון אז הסידור הזה כבר לא רלוונטי אליך כי יש לך מפלג מסוג שונה והוא מקבל כל הזמן 12 וולט, לא רק בזמן התנעה.
בקיצור, שכח ממה שכתבתי.
פח 3 מ'מ שוקל 23 ק'ג למטר מרובע וזה המון ומיותר, כי כמו שנאמר תגרום לקורוזיה מואצת שנגרמת בין שני פחים דקי-דופן עם השראה חשמלית.לדעתי כדאי לצקת על הרצפה צבע אפוקסי לאחר איטום כל החורים ,בשכבה של 1 מ'מ עובי ועליה צביעה רגילה של 'איתן' טמבור ליופי בלבד. חוטים לפי משקל אפשר לקנות במושב כפר טרומן בגרושים,ממחסן אלקטרוניקה שקונה מהצבא עודפים, אבל לדעתי אל תכניס לכלי חוטים של פחות מ-2.5 מ'מ. ולסיום פטנט מעולה לחיבור סופיות שלעולם לא מתנתקות {סופיות מוגנות פלסטיק} שים-לב. לכל סופית יש שתי לחצניות - פנימית וחיצונית .לאחר הסרת ההגנה מהחוט נהוג להניח את החוט על הסופית וללחוץ פעמיים את המהדקים עם פלייר. זו שגיאה שבעתיד תגרום לניתוקים. יש לקחת את הסופית ולהחזיק אותה הפוך ולשים את קצה החוט רק על הסופית הפנימית ובכיוון ההפוך- ולהדק - עכשו יש לקפל את החוט לאחור לכיוון הלחצנית החיצונית ולהדק אותו מעל הלחצנית הפנימית ,בצורה זו לעולם לא יהיה לך נתק. אם לא הבנת שוחח איתי בטלפון ותחסוך המון ניתוקים עתידיים.054354505
AvigdorAharon
31-12-03, 07:02
חיים,
במקרה שאתה משתמש בנעלי כבל אשר הסופיות שלהן "פתוחות", השיטה שלך מעולה - תודה!
בזמנו רכשתי כמות מכובדת של נעלי כבל אשר הסופיות שלהן "סגורות" (עיגול שלם), ובמקרה כזה לא ניתן לישם את השיטה שלך. אולי יש לך רעיון אחר?
תודה,
אביגדור.
חיים, לגבי סופיות הפתרון הפשוט הוא לעבוד עם מקווץ סופיות...
מניסיון למוצרים שאמורים להשלח לשווקים מעבר לים ולכן נבדקים דיי בקפדניות, זה לא נופל.
לגבי האפוקסי, אתה יכול להרחיב זה משהו שמעולם לא שמעתי עליו, וזה נשמע לי יותר פשוט מלהחליף בודי :wink: .
תודה
עירא
בזמנו אריה פאהן ציפה את ריצפת הבליזר שלו בפיברגלס (או משהוא דומה) ומאוד המליץ, אתה יכול למצוא את הפרטים שלו (ואולי את השרשור) בג'יפטריפ.
ערן כל הכבוד יש לך זכרון ארוך ,אני אפילו שכחתי מזה,
לעניין-אפשר לצקת שכבת פיברגלס על מרכב הרכב ,זה ישמור על הפח הקיים ואם תעשה שכבה מספיק עבה מצידך שהפח יעלם והפיברגלס כבר ישמש כרצפה,שאותה תוכל לשטוף עם צינור מים וגם עם חומצה ולא יקרה כלום,
הבעיה- חומרי הגלם אינם זולים,והעבודה מסריחה ,ומצריכה מיומנות.אני יעזור לך בכיף לעשות זאת אם הלו"ז שלך אינו צפוף
חנן -
בעניין הסטרטר אמלי יש גם את הסולונויד הזה
שיש בו 4 חוטים
העבים זה פלוס ומה זה הקטנים? אחד בטח מהסוויץ שמגשר בין הפלוס לסטרטר
בזמן ההתנעה ומה זה השני? האם הוא מוציא פלוס 12 קבוע?
לא. השני, כמו שהסברתי, מחובר ל12 וולט רק בזמן התנעה ואח"כ הוא לא מחובר לכלום.
וחזרה לעיסקי הפחחות.
http://imgsrv.pic4u.co.il/f6378e13a6842c38fb456f879039e3c0030000.a spx
כמו שניתן לראות בתמונה, בחיבורים/פינות של הבודי (החדש של סופה אם יורשה לי לציין :lol:) היה RTV או סוג כלשהו של סיליקון שמתחתיו כמובן יש חלודה (פשוט לא יאומן שאר הפך אחלה ודווקא בחיבורים חלוד) עכשיו אני שובר את הראש (והיידים) איך להוריד אותה.
דיסק 9 עם מברשת לא מגיע (תאמת המברשת שיש לי כבר דיי אכולה)
דיסק קטן עם מברשת הושבת שבוע שעבר ומחכה שיחזור מתיקון או שאקנה חדש אבל בכל מקרה זה לא עוזר לי למחר (שבת)
מקדחה עם מברשת בקצה גם לא נכנסת
מברשת ידנית מגיעה אבל איך אמרו בפרסומת של סילית "שאני אשפשף???" ות'כלס זה לא זה.
ניקוי חול מיקצועי יקר
ניקוי חול עם פיסטולט חול שמתאים לקומפרסור, אפשרי אבל לא הכי יעיל וצריך למצוא חול יבש עדין למחר בבוקר, רעיונות?
בכל מקרה מחר אני מתכנן לסיים עם כל החלודה הזו ולתת ממיר חלודה ושכבת יסוד.
לדעתכם יש טעם לשים שוב פעם RTV בחיבורים (אומנם אני יודע הכל :lol: במיוחד שמי שעשה פחחות עם RTV היה אידיוט! אבל אני מניח, בהתחשב בעבודה המקצועית יחסית, שהייתה לו סיבה ואשמח לדעת מהיא).
עירא
ד.א.
מי שרוצה לבקר מוזמן, אני ער החל מ-8:00 בבוקר. יום שבת יום עבודה 8)
053-255229
עירא,
סיליקון "סטנדרטי" מכיל חומצה, שימוש בסיליקון כזה על פח - ייצר ו\או יעודד חלודה.
אם משום מה אתה משתמש בסיליקון על מתכת תדאג שזה יהיה סיליקון ניטרלי
ערן המסוקס
17-01-04, 16:11
בעייה היא שצבע אינו תופס על סיליקון רגיל. אני מניח שיש סיליקון שמיועד לצביעה וגם אינו קורוזיבי. אני חושב שכדאי לך בכל מיקרה לאטום את החיבורים מלמעלה כדי שלא יחלחלו לך מים לאיזורים הרגישים.
http://imgsrv.pic4u.co.il/7b1882e4b149c893844f829fbfc49bc0020000.a spx
נו, אז מתחילים לקבל צורה :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :wink:
עירא , בכל חנות אתה יכול לקנות בגרושים מברשת פלדה מאוד יעילה שמורכבת על מקדחה רגילה והקוטר שלה 15 עד 20 מ'מ. ממש עשר לפינות. תקנה שתיים שלוש ויספיקו לכל הפינות בבודי. אחרי שניקית שים בפינות רק אפוקסי דו-קומפוננטי שיש לעבד אותו כמו פלסטלינה ,תוך לחיצות חזקות בכדי למנוע חללי אוויר.הם באים בגלילים קטנים שמוכנים לעיבוד, ותמיד טוב שהם נמצאים ברכב לכל מיני סתימות -כולל סתימת מיכל דלק .עכשו קבל טיפ שיעשה אותך מאושר. אחרי שהפינה מלאה כדרוש , הרטב את האצבעות ברוק שלך והמשך להחליק את האפוקסי ,רק עם רוק ,לא מים ,ולא שום נוזל אחר. האצבעות מחליקות ולא נדבקות לאפוקסי ואתה מקבל משטח חלקלק שאפילו במפעל לא יודעים לייצר כמוה, ובעיבוד המדויק שרצית. עכשו לצבוע רק ליופי כי הפינה הזו לא תחליד ולא תשתחרר גם בעוד 20 שנה. את הטיפ הזה קיבלתי מזקן שעוסק בפחחות 40 שנה, ובעצמי ניסיתי את השיטה עשרות פעמים בשנים האחרונות. ספר אם ניסית.
רק כמה תמונות של אבא גאה :lol:
בהתחלה:
http://imgsrv.pic4u.co.il/7b18824ed08170fbab4d3f971a02c180020000.a spx
באמצע:
http://imgsrv.pic4u.co.il/7b1882956e5429eaad42a5933cded190020000.a spx
ולקראת הסוף:
http://imgsrv.pic4u.co.il/7b188256dcd3b1db0d43e496e776d560020000.a spx
http://imgsrv.pic4u.co.il/7b1882ecbe0e8ce8d14074bce82aa860020000.a spx
(שיהיה ברור ש"הקמטים" שנראים בתמונה זינם עקב יכולות נמוכות של פורמט JPG במציאות הן לא שם...)
עירא
ערן המסוקס
21-01-04, 22:27
אני מקווה שלא תתעצבן אבל... למה לא הגבהת את הכנפיים האחוריות לטובת מקום לצמיגים גדולים יותר בעתיד? הרי אתה רוצה לשים צמיגי 33" בעתיד...
ממממ " לא איכפת לי אם ישארו קמטים ושקעים, העיקר שאין חלודה"....
מי אמר, מתי ובאיזה הקשר?
עירא?
נראה מצויין!
בקצב הזה עירא, אולי בולדוג יסיים יחד איתך :twisted: :lol:
סחתיין. אני די מקנא. אם רק היה לי זמן, זה בדיוק מה שהיה קורה לסופה... כבר לפני שנתיים. אם היה לי עוד זמן, זה בדיוק מה שהיה קורה ללנדרובר עכשיו.
תחזקנה ידיך!
אסף.
תאונת עבודה...
http://imgsrv.pic4u.co.il/7e342b53793ddec9694653a5964cf480020000.a spx
http://imgsrv.pic4u.co.il/7e342b0faaee07c369416cb3f04b1f60020000.a spx
אבל התחתית של הג'יפ קיבלה גם קצת צבע, ומחר אם הכל ילך בסדר יהיה גם צבע עליון.
עירא
הסביבה כבר משלמת את מחיר השיגעון שלך?
מחר אני נותן שיכבה אחרונה של צבע גם על הגרוטאה שלי, תשאל למה.
או, בוא אני אסביר לך, אחרי שהשחזתי את ריתוכי הכלוב, הם תפסו חלודה על גבי הצבע. ועכשיו אני צריך לנקות ולצבוע שוב, רק שהפעם כבר יש אביזרים על הרכב.
מסקנה, תעבוד לאט ובזהירות שלא תגיע למצב של צביעה מחדש מסיבות שונות ומשונות.
אם מייד אחרי שהשחזת היית מרביץ איזה ויש של מים על האוטו זה לא היה קורה ...
נשבר הז**ן מסתבר שצבע, כמו ציור, הינו סוג של אומנות.
ולי מה לעשות, יש חוש אומנותי כמו של נמלה.
היום (בשעות הצהריים) התחלתי במלאכת צביעתו החיצונית של הג'יפ בצבע עליון.
שמח וטוב לב אחרי שביצעתי פיילוט על המכסה מנוע שהיה מונח בחוץ, לבשתי את המסיכה,
ונכנסתי לתוך הכלוב שבניתי לג'יפ אבל מה לעשות שעם המסיכה הזו לא רואים ממטר (לפחות אני לא),
וכל הג'יפ מלא נזילות.
אני על סף ייאוש.
כרגע אני מחכה שכל העסק יתייבש ואז אני אשייף את הנזילות ואצבע מחדש.
ד י כ א ו ן !.
עירא
עירא
30-40 ס"מ מרחק, בתנועת מטוטלת הלוך ושוב כמו מכונה.
שים לב ליחסי החומרים, מקשה מדלל צבע. שאל בטופקולור.
ההצעה לפיסטולט טוב עדיין תקפה.
דיברתי איתם, הייחס נכון,
30-40 ס"מ כמו מטוטלת מכיר, אכן כך היה, פשוט היה הרבה יותר מידיי צבע.
עירא
אם אתה רוצה, יש לי מיומנות בצביעה. ולא רק מהאוטו שלי.
בעברי צבעתי משטחים במפעל ברזל (משם גם בא הניסיון ריתוך והחיבה לדיסק 9)
ויום רביעי שלי פנוי כרגע.
עומר
אני אשמח אם תוכל לבוא ברביעי.
לסיכומו של עניין, לא הכל שחור, כמו שניתן לראות בתמונה הבאה אבל אם עומר אכן יגיע ברביעי אז אני אמתין עד אז לפני שאני אעשה עוד נזק....
http://imgsrv.pic4u.co.il/39cb8c1973906edac54950923482c570030000.a spx
אאאאאארררררררררררגגגגגגגגגגגג :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
זה מה שיש לי לומר.
באמת הזדיינתי בסבלנות, ולא התעלמתי מכל הנזילות כמו שתיכננתי לעשות בהתחלה.
שייפתי.
צבעתי שוב.
ואיך מאיר אריאל כתב באחד השירים היותר גאוניים,
"...ושוב הקביים
ושוב האנקול
ושוב הדבלול
ושוב ללא קול
כן שוב אותו אולבבו..."
היום בדיעבד, פחחות וצבע, רק לאיש מקצוע. אומנם כדאי לשבת לו על הראש אבל לתת לו את העבודה כי כמו שכבר כתבתי, זו אומנות.
מחר אני אנסה לעצות בקרת / צמצום נזקים, ויאללה להרכיב, לא אכפת לי יותר איך הוא ייראה.
ממילא אני מתכנן שרוב הזמן האבק יסתיר את הצבע :lol: .
עירא
ערן המסוקס
25-02-04, 23:20
אל תקשיבו לו.. יצא לו ג'יפ יפיפה. ממש תענוג להסתכל על העבודה. יאללה עירא, עוד קצת.
מה שחשוב לנו זה לא הצבע העליון אלא התשתית נגד חלודה של הפח ולא הצבע העליון. אצל המקצועיים המטרות הפוכות ,כך שהחלודה מגיעה אחרי 3 חדשים. אז זה לא מדויק שצריך לתת את הפחחות והצבע לבעלי-מקצוע. דרך אגב ,אני צובע את הג'יפ לסרוגין פעמיים בחודש. ואת כולו לפחות פעם בשנה ולפעמים פעמיים בשנה. הכל באמצעות פחיות ספריי. שכבת הצבע ושכבת הפח שוות בעובי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.