PDA

צפייה בגרסה מלאה : חוות דעת - מונרו גז כחולים

ibinder
31-01-07, 08:37
הי,

מישהו יכול לתת חוות דעת לאיכות של מונרו גז כחולים ?
(מס' דגם: 32246 + 32230)
הם מיועדים לסמוראי.

תודה,
עידן

itay
31-01-07, 10:36
הי,

מישהו יכול לתת חוות דעת לאיכות של מונרו גז כחולים ?
(מס' דגם: 32246 + 32230)
הם מיועדים לסמוראי.

תודה,
עידן

יש לי כאלה - אבל אין לי למה להשוות כי ככה קניתי את הרכב.
לפי מה שאני הבנתי כשבררתי על הבולמים האלה - הם מאוד פשוטים ולא באיכות מזהירה
איתי

אלון_ק
31-01-07, 10:47
מונרו אלו תמיד בולמים פשוטים, גם היקרים בינהם שמשווקים בארץ לסמוראי/ויטארה.

אם זה סמוראי עם קפיצי עלים, אלו בולמים טובים כמו כל בולם אחר. לשים משהו יקר יותר זה נזם זהב באף חזיר במקרה של הסמוראי לדעתי. סוזי אפילו מתחרה על כאלו וזה לא ממש מזיז להם על הגרוטאה חסרת המשקל הזו.

בני
31-01-07, 12:57
לאחר שנה אם בולמים כאלו, אם צורת נהיגה מאד מתחשבת באוטו, אני יכול להגיד לך שהבולמים האלו הם זבל עופות, היום הם פשוט לא מתפקדים, יותר מזה, גם אצל חבר אחר הבולמים התפגרו
אחרי זמן של שנה בערך,
מדובר על שני סמוראים שמתנהגים אליהם מאד יפה.

בכל אופן אותו בחור שם בולמים של פרו קומפ מסדרת אקספלורר 1000, בולמים בעלות זהה לכחולים של המונרו,
הבולמים הללו מתפקדים הרבה יותר טוב מהכחולים.

grunot
31-01-07, 18:31
אצלי גם מותקנים בולמים מהדגם הנ"ל.
בהשוואה לבולמים המקוריים שעליהם נסעתי מס' חודשים (עד שהכירופרקט שלי הצליח לסיים את בניית הוילה שלו..) הם הרבה יותר רכים אבל מאידך לא בנויים לנהיגת ראלי אגרסיבית.
אחד הבולמים נשבר לי לאחר תקופה של כשישה חודשים ומאז קצת נרגעתי ובלי עין-הרע הם מחזיקים בחתיכה אחת כבר למעלה משנתיים.

ibinder
02-02-07, 13:58
הי,

תודה, הסמר הועבר הלאה...
יש המלצה לבולם איכותי (אבל במחיר הגיוני)?

עידן

סוזי המשתוללת
02-02-07, 18:39
אלון
אתה טועה
אני כבר מזמן לא מתחרה עליהם אלא על קוני
המונרו היו שוים את הכסף שלהם אבל אין מה להשוות אותם לקוני
עצם העובדה שניתן לכייל את הקוני זה כבר יתרון אבל זה לא השרשור
אגב בולם טוב וקפיצים ארוכים משפרים הרבה גם את ההתנהגות בסמוראי

GodsFather
02-02-07, 20:24
סוזי - צדיק בסדום ,חשבתי שרק אני חושב ככה...(אצלי כלב קשוח וקפיצים מוארכים ואכן הרכב מתנהג הרבה יותר נעים , אפילו שאומרים שבולמי כלב הם קשים מידי לסמוראי)

אבל לסט קפיצים מקורי - זה כמו כוסות רוח למת ולכן עדיף מונרו הפשוטים והזולים או כל OEM אחר

אלון_ק
02-02-07, 22:01
אז התחרית על המונרו, מקבל תיקון.

לרגע אל ניסיתי להשוות קוני למונרו - זה ליגה אחרת. הנקודה הייתה שהמונרו מספקים את הסחורה ועושים זאת בסביבת מחיר שאני לא רואה סיבה לצאת ממנה במקרה של סמוראי על קפיצי עלים.

המתלה של אמיר, לדוגמא, הרגיש לי זהה לחלוטין לזה של שני חברים שלי, שניהם על מערכת מתלים תוצרת דובינסון, אחד עם בולמי מונרו והשני עם בולמים לא ידועים. המתלה שהיה לי נסע נהדר על מונרו, עשרות סמוראים שאני מכיר היו מרוצים מהם לגמרי.

נמרוד אמר פעם שאתה תרגיש יותר הבדל בין בולם של 200 ש"ח לבולם של 500 מאשר בין בולם של 500 לבולם של 800. עקרונית הוא צודק, ספציפית לסמוראי עם קפיצי עלים אני לא מאמין שאתה תרגיש הבדל נקודה. אם תשים בולם של 1000 מול בולם של 200 אז כן, אבל בולם של 200 מול 500 או 800? אני לא הצלחתי...

GodsFather
06-08-07, 01:05
טוב שלא... הבחור הריץ חיפוש על "גז" ודחף פרסומת סמויה...ואולי גלויה לחלוטין

יונתןמצפה
06-08-07, 02:46
אבל הקפיץ לי מידע רלוונטי שלא מצאתי בחיפוש...

סקר- אורך חיים של בולם מונרו גז מאטיק (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=21973)

יונתן

GodsFather
06-08-07, 03:54
אבל אתה פתחת את השרשור.... :confused:

בפעם הבאה תנסה לחפש לפי "שרשורים שנפתחו על ידי.." או "מצא עוד הודעות של X", ואז יהיה לך יותר קל. גם לי זה קורה לפעמים...

-->