צפייה בגרסה מלאה : חופש ביציאה מהטרנספר-עזרה!
שלום לכולם,
רציתי לדעת מבעלי הניסיון שביננו האם זה בסדר שיש קצת חופש
ביציאות מהטרנספר לדריישפטים או שזה אומר שמשהו שחוק בטרנספר?
כמו כן בדריישפט עצמו יש חיבור בין החלק שמתחבר לטרנספר והחלק שמתחבר לדיפרנציאל
וגם שם יש קצת חופש, האם זה בסדר ואם לא האם כדאי לקחת לחרט שימלא את זה?
תודה מראש על העזרה.
GodsFather
17-02-07, 22:56
חופש בדרייבשאפט כמו שאתה מתאר (החיבור בין הדיפרנציאל לטרנספר) הוא לא תקין ויכול לגרום לנזקים.
יש כאן כמה שרשורים על שיפוץ דרייבשאפט ורכישת דרייבשאפט , תעבור עליהם ותראה איפה הכי קרוב לך לשפץ אותו או להחליף לחדש (עניין כלכלי)
קראתי את כל השירשורים הנ"ל והם לא מדברים על מה ששאלתי,
אני מדבר על הפלאנג' שיוצא מהטרנספר, בלי קשר למוט של הדריישפט עם שני הצלבים.
לפלנג' שיוצא מהטרנספר להנעה האחורים יש קצת משחק כשהגיר בניוטרל, השאלה היא אם זה נורמלי או שהפלאנג' אמור להיות סטטי בלי אפשרות של משחק (להסתובב כמה מילימטרים ימינה ושמאלה)?
חופש בין הפלאנג'ים של הטרנספר (תלויי כמה כמובן) הוא רגיל ונורמלי..
סבבה, אז זה דבר אחד, תודה על התגובה המהירה :) .
השאלה השניה היא:
במוט של הדריישפט בין הצלבים יש חיבור כזה, אני לא יודע את השם המקצועי של זה
יש זכר ונקבה ושם יש לי קצת "משחק" (חופש), האם זה גם נורמלי או לא, אם לא האם כדאי לקחת את זה לחרט שימלא ויחרוט מחדש או שעדיף להחליף את אחד הצדדים?
מצורפת תמונה של דרייבשאפט ומסומן בעיגול החיבור שאליו אני מתכוון.
תודה
אם החופש הוא בסיבוב מנוגד של שני החלקים, אז זה לא תקין, צריך לשפץ אצל משפץ דריבשאפטים..
אצלי יש חופש קל.. ואני חי אם זה, כבר די הרבה זמן.. מתישהו נעשה את זה...
קראתי את כל השירשורים הנ"ל והם לא מדברים על מה ששאלתי,
אני מדבר על הפלאנג' שיוצא מהטרנספר, בלי קשר למוט של הדריישפט עם שני הצלבים.
לפלנג' שיוצא מהטרנספר להנעה האחורים יש קצת משחק כשהגיר בניוטרל, השאלה היא אם זה נורמלי או שהפלאנג' אמור להיות סטטי בלי אפשרות של משחק (להסתובב כמה מילימטרים ימינה ושמאלה)?
חופש סיבובי של כמה מעלות זה תקין.
ליעד
אתה הרי לא תהיה רגוע עד שמישהו שמבין יגע ביידים בגלי ההינע או בטרנספר ויגיד לך אם זה תקין או לא . לדעתי חופשים כאלה אי אפשר "לסגור" דרך האינטרנט.אנשים שמבינים אומרים לך שחופש של ככה וככה הוא תקין וחופש של ככה וככה הוא לא - כי להם יש את הניסיון וזה טריוויאלי עבורם . אבל אתה לא יודע מה תקין ומה לא . וזה בסדר. מה צריך ? ללמוד..
לך למישהו שמבין ( מישהו שיש לו סמוראי כבר זמן מה ומכיר את כל השטיקים , או לבעל מקצוע - כזה שתקבל עליו המלצות ולא ינסה ישר לעשות עליך קופה.. ) שיראה לך מה בודקים ואיך מרגיש תקין ואיך לא. או שתשווה עם סמוראי אחר כדי לקבל פרופורציות .
שים ת'ידיים בבוץ .. ;-)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.