צפייה בגרסה מלאה : זקוק להמלצה על צמיג AT במידה 265/75/16
הברירה הטבעית הייתה BF AT , אבל כנראה לא קיים כרגע במלאי,
הדרישה היא לצמיג לא מרעיש אך עמיד . מה המלצת היום ?
אין MTR במידה הזו?
ומה הפרוצדורה היום להפוך את זה ל 31 רגיל?
ג'אנטים 15, עם או בלי ספייסר, לא יכנסו?
יוני5
זה 32" ולא 31" , למה לקנות ג'אנטים אם המקוריים הם בדיוק מה שצריך ? והשאלה עדיין איזה סוג צמיג AT יכול להוות אלטרנטיבה ל BF? גם במידה 31 קשה להשיג אותו...
זה 32" ולא 31" , 31 וחצי, חצי אינטש חשוב אולי במקומות אחרים... מאידך הבעיה במידה שאתה מבקש היא שקשה להשיג אותו...
למה לקנות ג'אנטים אם המקוריים הם בדיוק מה שצריך ? כי קשה להשיג אותו...
והשאלה עדיין איזה סוג צמיג AT יכול להוות אלטרנטיבה ל BF? ב 31, הרבה. בזו.. כי קשה להשיג אותו...
גם במידה 31 קשה להשיג אותו... אמרנו כבר, לא?
מוני אורבך
20-02-07, 14:40
תבדוק שוב את המתמטיקה שלך - זה 32 !!!
אבל זו אכן לא הנקודה.
בשביל מה להשקיע בגנטים ?
אם כבר לקנות גנטים אז בשביל 33. אבל זה כבר אופרה אחרת לגמרי.
תבדוק שוב את המתמטיקה שלך - זה 32 !!!
אבל זו אכן לא הנקודה.
בשביל מה להשקיע בגנטים ?
אם כבר לקנות גנטים אז בשביל 33. אבל זה כבר אופרה אחרת לגמרי.
בוא נבדוק ביחד,
(25.4 / 2 * 0.75 * 265) + 16 = 31.649, אבל לך יש אולי מתמטיקה אחרת...
למה ג'אנטים? מסיבה פשוטה מוני, ע"מ להחליף לצמיג נפוץ, בעל מבחר גדול, בכל מקום, בכל זמן וכפועל יוצא מהדברים הללו, הרבה יותר זול פר אותו צמיג. זה למה.
33 זו באמת אופרה אחרת, במיוחד משום שניר לא רוצה אותם.
יוני5
יוני, 31.65 " נקרא 32" בדיוק כמו ש 30.65" נקרא 31" - קח מטר ותמדוד קוטר של צמיג 31/10.5/15 חדש ותיווכח שהוא לא מגיע לקוטר 31" כנ"ל לגבי שאר המידות.
אצלי ברכב החלפתי ג'אנטים כי ממילא הייתי צריך ג'אנטים עם אופסט שונה מהמקורי, ברכב המדובר אין שום צורך בג'אנט שונה מהמקורי. מחכה עדיין לתשובה - אילו צמיגי AT מומלצים ?
תבדוק בצמיגי רמת אביב לגבי BF. הוא מייבא במקביל ליבואן הרשמי שהפסיק לייבא.
גודייר MT/R הם גם צמיגי AT מצויינים.
אסף.
אין צמיג AT שנראה כמו AT ברמה של הBF. ואני מסכים עם אסף לגבי הMTR, ומבין שמה שמפריע לחבר זה שהוא "לא רוצה צמיג שטח".
אם לא BF אז MTR , זה לא עניין של פרנציפ, צמיגי MT מרעישים וזה מבאס ברכב כזה שקט, אני מתחרט על הבחירה שלי במקסיס, הייתי מעדיף צמיג שקט יותר.
מה בנוגע ל- A/T של (BRIDGESTONE (DUELER? קראתי ביקורות טובות בפורום מעבר לים ודווקא בהקשר להתקנתם על ה-WJ (אם הבנתי נכון - מיועד לרכב זה?). אצלי מותקנים 4 צמיגים כאלה (245/70/16) ואני מרוצה, גם מרמת הרעש (או השקט ... ;)), אולם אין לי מדד להשוואה.
אייל
נקנה MTR בסופו של דבר, 4 בריג'סטונים חדשים במידה המקורית 245/70/16 לכל המרבה במחיר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.