התחברות

צפייה בגרסה מלאה : צריך יעוץ לגבי שיפוץ טראנספר

בומס הקופץ
23-02-07, 01:26
לפני כמה ימים הטראנספר שלי שבק חיים באמצע נסיעה.
נסעתי על 20 קמ"ש בערך פתאום שמעתי מין צוויחה מהכיוון שלו, משהו שהייתי מצפה לשמוע דוקא מרצועה, ואז נשמע רעש מתכתי כבד וזהו. הסמי לא זז.
בזמן שדחפתי אותו לשוליים שמעתי קלאנקים מהכיוון של הטראנספר.

פירקתי את הטראנספר (לראשונה בחיי) ואני לא יודע כל כך מה אני צריך לחפש ומה צריך לעשות עם זה. יש לי שני ממצאים שנראים בעייתים אבל אין לי כל כך עם מה להשוות אז אני אשמח לעזרה.

1. בתמונה הראשונה, רואים את הקצה של של גלגלי השיניים הגדולים, זה נראה כאילו היה אמור להיות שם איזה סירקליפ אבל בגלל שגלגלי השיניים נאכלו הוא כבר לא איבטח (זאת רק השערה שלי)

2. בתמונה השנייה השרוול (sleeve) משוטט חופשי וכך גם גלגלי השיניים שמתחתיו.

אני אשמח לכל רעיון, הבהרה, עזרה.

אמיר.

לוחמת יפנית
23-02-07, 19:56
אהלן, הטרנספר שלי גם ניפתח אתמול ושוכב פתוח למען מחקר ושיפוץ אם צריך עזרה דבר איתי מה שאתה אומר אכן לא תיקן תרים טלפון אעזור לך.

idanw
24-02-07, 09:29
דווקא לי זה נראה תקין...
אבל קצת קשה לי להבין מה הולך שם.. תנסה לשים תמונה יותר כוללת של כל החלקים ביחד עם חלקי הגוף שנוכל להבין טוב יותר..
גלגלי השיניים שנראים בתמונה לא נראים שחוקים כלל....
חולץ מיסבים כבר יש לך?

עידן

איציק - 4X6ZH
24-02-07, 10:08
יש סימנים ברורים לפגיעה בגלגלי השיניים
איציק

בומס הקופץ
25-02-07, 01:52
... קצת קשה לי להבין מה הולך שם.. תנסה לשים תמונה יותר כוללת של כל החלקים ביחד עם חלקי הגוף שנוכל להבין טוב יותר..
גלגלי השיניים שנראים בתמונה לא נראים שחוקים כלל....
חולץ מיסבים כבר יש לך?
עידן

נתחיל מהסוף, הזמנתי אחד אבל הדואר נע שלנו עושה בעיות ואני מחכה לו, אבל דוקא המיסבים נראים לי שלמים לגמרי. יכול להיות שאני טועה.

בקצה של גלגל השיניים בתמונה המוגדלת יש רק 4 שיניים מתוך בערך 32 שאמורות להיות לו, זה לא נראה לי טבעי. יש גם מעין שקע שבד"כ באופן טבעי מראה על מקום לסירקליפ שלא היה קיים אצלי (הסירקליפ השקע דוקא נשאר :) ). אני גם לא יודע מה הוא אמור היה לאבטח אבל כנראה שאותו חלק לא מאובטח נעלם.
הדבר השני שקצת קשה להראות אותו בתמונה סטטית זה החופש של השרוולו ושל גלגלי השיניים שמתחתיו. אני לא יודע אם זה צריך להיות ככה או לא. והבאתי תמונה שפשוט מראה על איזה שרוול מדובר.
לצערי אני לא מבין עד הסוף את תמונות הפיצוץ לא בהיינס ולא ב FMS (צ'ילטון לא טרחו בכלל להכנס לזה) ויש לי הרגשה שזה קשור לזה שחסרים לי חלקים.

אני אתן מחר (או יותר מאוחר היום) צילום כללי על כל החלקים בתקווה שזה יעזור.

ולוחמת יפנית, תודה, אני ארים טלפון.

idanw
25-02-07, 01:56
שמע.. ממש קשה לעזור בזה בהתכתבות... אם תרצה להגיע לאיזור המרכז אם החלקים.. אני אשמח לעזור.
המיסבים תמיד יראו שלמים... אבל הם מתכלים! חובה להחליפם! וכדאי מאוד את כולם, כולל כל מיסבי הסיכות!

עידן

חן צברי
26-02-07, 20:51
איציק, תוכל לפרט בבקשה עבור ההדיוטות (כמוני ;) ), היכן הסימנים לפגיעה בגלגלי השיניים ואיך מזהים אותם?

תודה,

חן

-->