התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מנוע מדומם בנסיעה

דני פלדמן
02-03-07, 17:19
שלום לכולם בשבוע האחרון הסמוראי שלי מדומם תוך כדי נסיעה בעיקר כשאני עומד ברמזורים - כן אני לוחץ על הקלאץ עד הסוף . למיטב הבנתי נראה לי שמדובר בסל"ד נמוך כי הרכב רועד כאילו אין לו מספיק כוח . היתכן שזו הבעיה אם לא אז מה אם כן אז איך אני מטפל בזה . כמו כן הסמוראי שלי מפליץ מהאגזוז אני מניח שיש חור באגזוז . אני יודע ש/זה לא נורא אבל זה מאוד מעצבן . איזה חומר מומלץ למרוח כדי לאטום או שמה מומלץ ריתוח של האגזוז.
תודה דני פלדמן

asafk
02-03-07, 18:37
איזו שנה?
מוזרק או קרבורטור?
אני מבין שמדומם בעמידה (סרק), לא בנסיעה. נכון?
האם יש קושי להכניס להילוך ראשון/ רוורס?

אסף.

bobsfog
02-03-07, 19:01
הייתי לי בדיוק את אותה הבעיה
אצלי היא נפתרה על ידי ניקוי וכיוון קרבורטור וגם כן כיוון של הטורים
בהצלחה
אדר

דני פלדמן
02-03-07, 19:23
שנת 93 קרבורטור
כן בעיקר בעמידה או נסיעה איטית מאוד ( אך רק אם אני בניוטרל או במצמד דחוס)
האם כיוון קרבורטור ניתן לעשות לבד

דני פלדמן
02-03-07, 19:25
אני יודע כשאני לא מהירות איטית לא ניתן פיזית להכניס לראשון אבל ככה לפי הבנתי בנוי הרכב אז חוץ מזה אין בעיה להכניס לראשון וא רוורס

צביקה קרבורטור
02-03-07, 23:52
שנת 93 קרבורטור
כן בעיקר בעמידה או נסיעה איטית מאוד ( אך רק אם אני בניוטרל או במצמד דחוס)
האם כיוון קרבורטור ניתן לעשות לבד
ניתן לעשות לבד , אך זה לא יפתור לך את הבעייה, ויגרום לסלד גבוה מדי, ולתצרוכת דלק גבוהה מהנדש.
בנקוי קרבורטור תחזיר את ההשקעה תוך זמן קצר מאד, בחיסכון משמעותי בדלק, וזה בדוק.
חג פורים שמח
צביקה

asafk
03-03-07, 00:02
יכול להיות שיש לך לכלוך בדיזת סרק. .

כאמור, ניקוי עשוי לפתור את הבעיה.

אסף.

דני פלדמן
03-03-07, 17:20
מה העלות של ניקוי קרבורטור
איפה ניתן לעשות האם יש בי-ם
ניתן לעשות בכל מוסך או אצל מוסמך לקרבורטור

עידן שטיין
03-03-07, 20:06
שבוע טוב לכולם

ישנו שרשור שנוגע לצריכת דלק בפורום ,ושם ישנה תגובה שלי לאיתי, בין כל הצרות שהיו לי חוץ ממנוע מנפח וכל מיני מרעין בישין אז גם אצלי היתה בעיה שכאשר הייתי עומד ברמזור אז הייתי נאלץ להחזיק את דוושת הגז ע"מ שהמנוע לא יכבה ,צביקה קרבורטורים ומורי הסבירו לי שמדובר בבעיה בדיזת הסרק ועד שהקרבורטור לא יעבור ניקוי לא תיפתר הבעיה .
בנוסף לכך צריכת הדלק נמצאת בבעיה במצב כזה .
אצלי היה צורך להחליף את הקרבורטור כי היה לי חלק שבור שמחבר בין הקרבורטור למסנן האויר והיה מחובר בקומבינה וכאשר שמתי ידי על קרבורטור משומש אבל במצב שלם ושלא חסר לו שום חלק אז העברתי אותו עם חבר מנתניה לצביקה תוך יומים הוא שיפץ אותו ואני לא מתכוון לספרי ניקוי כמו ששמים כל מיני חלטורים שטוענים שהם עשו ניקוי וכשאתה מסתכל אתה מבין שהם לקחו לך 300 ש"ח על ספרי ששוה כמה שקלים ,הם לא טורחים אפילו לפרק את הקרבורטור .
ואחרי זמן מה הבעיה חוזרת.
אני לא רוצה להוציא שם רע למכוני קרבורטורים למיניהם אבל אני באופן אישי לא עושה חשבון כאשר מדובר בבעל מקצוע טוב אני אטרח ואסע מאיזור י-ם עד נתניה לצביקה קרבורטורים ואקבל את הטיפול הטוב ביותר.
צביקה פירק את הקרבורטור לגורמים ,חבל שלא צילמתי איך הוא נראה לפני הטיפול ואחריו ואז הייתם מבינים למה אני מתכוון .
בנוסף צביקה לא חסך והתקשר כל השבוע כדי לדעת מה קורה ,ומה צריכת הדלק וענה על כל שאלה שלי ,לזה אני קורא בעל מקצוע.

asafk
03-03-07, 20:11
קודם כל- ניקוי קרבורטור לבד זה לא בשמיים, אם משתמשים בחלקים איכותיים וספרות מתאימה. כאן (http://www.jeepolog.com/41.html) תוכל למצוא עוד מידע.

ואם לשלם למישהו על ניקוי קרבורטור- צביקה יודע מה הוא עושה, ועושה את זה טוב.

אסף.

GodsFather
03-03-07, 20:23
מצטרף לשבחים על צביקה , ללא ספק בעל מקצוע מן השורה וחבר ג'יפאי אפילו שאין לו ג'יפ.

אם בחרת שלא לבצע את הפעולה בעצמך אז צביקה הוא האיש.

סמור
03-03-07, 21:07
האים ניתן לפרק קרבורטור מהמנוע ללא סיבוך מיוחד בהחזרתו?
צביקה , אם אני מפרק את הקרבורטור ושולח אותו עם חבר אלייך תוך כמה זמן אני מקבל אותו חזרה ,וכמה זה עולה?

צביקה קרבורטור
03-03-07, 23:43
האים ניתן לפרק קרבורטור מהמנוע ללא סיבוך מיוחד בהחזרתו?
צביקה , אם אני מפרק את הקרבורטור ושולח אותו עם חבר אלייך תוך כמה זמן אני מקבל אותו חזרה ,וכמה זה עולה?
שלום רב!
בעזרת הדרכה טלפונית, ניתן לפרק את הקרבורטור בשלמותו, ולשלוח אותו אלי בעזרת חבר,
ולקבל אותו בחזרה, משופץ, אך זקוק לכוון כשתגיע אותו אלי הפעם בנסיעה, תוך 24 עד 48 שעות מרגע קבלתו(תלוי ביום ובזמן קבלתו, ובעומס העבודה שיהיה לי אותו יום).
בדבר פרטים נוספים, ועלו,פנה אלי בהודעה פרטית או בטלפון הנייד הרשום בחתימה. בברכה
ותמיד לרשותך
צביקה

עידן שטיין
04-03-07, 06:07
סמור שלום

לי היה מזל שאיתרתי קרבורטור משומש אז שלחתי אותו אל צביקה עם חבר והסתדרתי איך שהוא עם הישו .
הגעתי אל צביקה עם הקרבורטור הישן בנסיעה כשצביקה הודיע לי שזה שקניתי מוכן.
אם אין לך קרבורטור חלופי לשים הייתי ממליץ לך להשאיר את הסמור אצלו.

סמור
04-03-07, 17:22
אים בנסיעה בין עירונית הוא עושה 1 ל 9.5 ובתוך העיר הוא עושה 1 ל 6.5 אני צריך לעשות ניקוי?

itay
04-03-07, 19:34
ערב טוב.
נראה לי שהפרש כל כך גדול - 3 ק"מ - בין סוגי הנסיעה אומר שצריך לעשות דיאטה לרגל ימין - היא מאוד כבדה לגז.
תנסה לנהוג יותר רגוע, בלי למשוך הילוכים ולא לעבור את ה 90- ספר אם היה שינוי.
איתי

עידן שטיין
04-03-07, 20:04
מסכים עם איתי תנסה לנהוג רגוע יותר בלי פתיחות ברמזור ולחיצות מיותרות על הגז כאשר אתה יודע שגם כך עוד רגע אתה צריך להאט או לעצור

סמור
04-03-07, 20:50
זה אני יכול לקבל כעצה ואני כנראה גם אישם אותה אך שאלתי היא האים אני צריך לעשות את ניקוי הקרבורטור או לא (לפי צריכת הדלק בגדול)

עידן שטיין
05-03-07, 06:24
סמור שלום
לפי דעתי אתה צריך לעשות ניקוי קרבורטור מפני שהמנוע מדומם במהלך נסיעה.
אני מעריך גם שכאשר אתה עומד מרמזור אתה צריך להחזיק את הרגל על הגז ע"מ שלא יכבה המנוע.
ועוד כאשר אתה מגיע לרמזור בלי לגעת בגז אז המנוע נכבה,אצלי היו הסימנים הללו בתוספת "בליעת" דלק ע"י "השתיין" ולכן אצלי לא היה מנוס מניקוי קרבורטור או במצב שלי היה לי חלק שבור אז איתרתי קרבורטור למכירה ואותו שיפצתי .
אצלך אני מעריך שאין חלקים שבורים אז רק ניקיון לקרבורטור.
בהצלחה עידן.
נ.ב
תעדכן מה עשיתה ומה התוצאות

itay
24-06-07, 14:30
מקפיץ את השרשור.

הקרבורטור אצלי נוקה לפני כ 4 חודשים אצל צביקה הגדול. מאז הרכב התנהג כמו ילד טוב - הניע יפה, החזיק טורים, לא שתה יותר מידי וכו'

ביום חמישי - פתאום - עם דגש על פתאום וללא חוויה טראומטית שהוא עבר - אני מניע את הרכב והוא מדומם. אני מניע עוד פעם - עוד פעם מדומם.

אפשרי לנסוע ככה אבל קשה לבלום עם רגל שמאל. :D ....(כי צריך את ימין כל הזמן על הגז).

עזרה בבקשה.

תודה תודה

איתי.

צביקה קרבורטור
24-06-07, 17:29
מקפיץ את השרשור.

הקרבורטור אצלי נוקה לפני כ 4 חודשים אצל צביקה הגדול. מאז הרכב התנהג כמו ילד טוב - הניע יפה, החזיק טורים, לא שתה יותר מידי וכו'

ביום חמישי - פתאום - עם דגש על פתאום וללא חוויה טראומטית שהוא עבר - אני מניע את הרכב והוא מדומם. אני מניע עוד פעם - עוד פעם מדומם.

אפשרי לנסוע ככה אבל קשה לבלום עם רגל שמאל. :D ....(כי צריך את ימין כל הזמן על הגז).

עזרה בבקשה.

תודה תודה

איתי.
איתי שלום רב!
מכיר את המשפט"לא משאירים פצועים בשטח"?
צור קשר טלפוני, תגיע אלי בתאום טלפוני מראש, רצוי בשעות הבוקר, וראה את בעייתך כפתורה.
**** כתבתי זאת בכוונה בשרשור, ולא בהודעה פרטית לאיתי, משום שיהיה ברור ללקוחתי, שאני לא משאיר אותם בשטח, ומתעלם ממצוקתם, גם אם הם כבר שילמו לי בעבר, השרות קיים אצלי, גם אחרי ביצוע העבודה.
בברכה
צביקה

GodsFather
24-06-07, 23:37
יש מצב ללכלוך באחד מיפלטרי הדלק שלך ואו בקרב' עצמו , לכלוך שעבר את הפילטרים ורק כשאתה נותן גז אז השאיבה מספיקה בשביל להחזיק אותו מלסתום את החור.

תבדוק פילטרים ואף תחליף אותם, זה כולה 10 שקל לראש שקט, אם זה לא עוזר אז אכן צריך לבדוק את הקרב' וצביקה הוא האיש.

itay
27-06-07, 18:53
מכיר את המשפט"לא משאירים פצועים בשטח"?
....
**** כתבתי זאת בכוונה בשרשור, ולא בהודעה פרטית לאיתי, משום שיהיה ברור ללקוחתי, שאני לא משאיר אותם בשטח, ומתעלם ממצוקתם, גם אם הם כבר שילמו לי בעבר, השרות קיים אצלי, גם אחרי ביצוע העבודה.

רק בשביל לסגור מעגל....
הבעיה היתה כנראה לכלוך בדלק שאיך שהוא עבר את הפילטר.
צביקה הנחה אותי ליצור בק פייר, מה שבדיעבד העיף את הליכלוך אחרי כמה נסיונות. עד שהלכלוך יצא, הרכב התנהג מוזר - קרטע, עישן כמו שבחיים לא עישן, התחמם ומה לא.

צביקה, שהוכיח את המשפט שציטטתי, עזר לי לתקן את זה דרך הטלפון ועם טונה של סבלנות שכבר לא רואים היום. אינספור טלפונים וכל פעם מענה סבלני ומתעניין - אין מילים.

איתי.

עידן שטיין
27-06-07, 20:35
איתי שלום
אצלי היתה בעיה כזו גם כן אחרי ניקוי הקרבורטור בערך לאחר שבועיים אך אצלי לא היה קשר ללכלוך בקרבורטור אלא לחלק שאינני זוכר את שמו אך בוודאי צביקה יכתוב אותו,החלק הוא רכיב חשמלי שאמור להחזיק טורים בסל"ד נמוך בקרבורטור ,היה לי פשוט נתק בחוט שלו כשחיברתי וחיזקתי את החוט פסקה הבעיה לחלוטין ולא חזרה ב"ה החלק שייך לקרבורטור.
בהצלחה ותעדכן

צביקה קרבורטור
27-06-07, 22:31
בעיתו של איתי , נפתרה כאמור , ממש למחרת בעזרת הדרכה טלפונית צמודה כאמור , לשביעות רצונו של איתי.
עידו שטיין כוונתך , לנתק בקונקטור לדיזה אלקטרו מגנטית.
בברכה
צביקה

עידן שטיין
28-06-07, 19:17
בדיוק צביקה דיזה אלקטרו מגנטית זו הייתה הבעיה וברגע שחברתי את החוט כמו שצריך פסקו הבעיות,
תוכלו לעדכן אותנו מה היה לאיתי ואיך זה נפתר?

-->