צפייה בגרסה מלאה : גראנד 2003 מנוע דיזל -2700 סמ"ק..???
שלום רב,
אשמח לקבל חוות דעת [בדוקה]...על הגראנד WJ דיזל 2700 .
האם הרכב חזק מספיק ??? ומה יכולת השטח שלו בהשוואה לדגמים האחרים [הישנים יותר] המצויידים במנועים V-8 בנזין...
האם שווה ללכת על שכזה[דיזל 2700] ? ולשפר ע"י הגבהות של 5" או 6.5" ...ישנם מס' קיטים מתאימים.
כיום אני נוסע בפאג'רו 2800 ארוך , מוגבהה [קיט של "טאף-דוג"],מיגונים ,צמיגים 31 MT ועוד...רכב לא רע בכלל ובעל יכולת שטח טובה מאוד.הרכב כבד בכביש ועצל...האם גם הגראנד כזה...?
רוצה להתקדם במודלים ובנתוני מנוע...האם המעבר הזה מצדיק את פערי המחיר..?
מה דעתכם...?
שאלה נוספת...מנוע 2700 סמ"ק ...טורבו דיזל..האם זה 4 צילינדר או יותר..?
תודה רבה...
:D
הגראנד WJ עם מנוע מרצדס 2700 נוסע טוב מאד, הרבה-הרבה יותר מהיר מהפאג'רו דור קודם. זה מנוע דיזל שבקושי מרגישים שהוא דיזל. הרכב בעל מערכת בקרת משיכה יעילה, אין בעייה לסוע איתו בשטח סביר. בשביל להכניס צמיגי 31 צריך להגביה אותו, אבל 5-6 אינץ'? הגזמת בגדול... קרא פה בפורום עכשיו שרשור של ניר_ל על הגבהת WJ, אחת מהראשונות בארץ.
נמרוד...
אתה טוען שגבהה של 5.5 עד 6 " זאת הגזמה....???
אני לא מחפש לנסוע איתו בשבילי קק"ל...אלא , להכנסו לכל השטחים הטכניים [יער להבים, אזור מצפה,זיק...וכד'] האם הרכב בשיפור נכון יעמוד בדרישות שטח כאלה...?
בכוונתי "לנעול" לו צמיגי "MT 32 ואני יודע שזה לא ירשם ברשיון.....לכן קיט של 5.5 " לא כזה נורא.
האם בקרת המשיכה היא רק צעצעוע..? או נעילה שמסוגלת לנעול גם 100% כשצריך...?
תודה רבה...
בשיפור נכון הוא יהיה רכב שטח מצויין. הגראנדים בארץ מוגבהים 3.5 אינץ' עבור צמיגי 31 בדרך כלל, 4.5 כמו הצ'רוקי שלי מאפשר גם יותר מ31. מקובל שהגבול עבור הגבהה short arms הוא 4.5, להגבות של 5-6 כבר מומלץ הגבהות long-arms הרבה יותר יקרות ומורכבות לביצוע. אתה יכול לקרוא על הגבהה כזאת שמתבצעת בימים אלו באוברלנד לג'יפ רנגלר (מתלים דומים מאד) בשרשור הזה (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=18885). אתה יכול לקרוא על הגבהה של 4 אינץ' לרכב כמו שלך בשרשור הזה (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=18573).
לדעתי, רכב כמו שלך על צמיגי 31 טובים (והגבהה מתאימה, 3.5-4.5 אינץ') יעלה את מעלה זיק עם מערכת בקרת המשיכה המקורית. הוא יעלה בקלות רבה יותר ולאט יותר עם שתי נעילות אמיתיות.
לגבי המנוע והגיר- יחידת הנעה מצויינת של מרצדס. מנוע 5 צילינדרים שקט וחזק, עם המון מומנט בכל סל"ד. מתאים בול על הגראנד.
אסף.
שמעון ידידי
טוב שאתה משתעשע ברעיונות
אבל צריך לשמור על פרופורציות
בפרט אם אתה משווה בין JEEP ל פגרו.
בקיצור מערכת ה-"קוואדרה דרייב" במידה והיא קיימת בגראנד המדובר
אכן נועלת ב-100% משהוא בדומה למה שיש היום בדיסקברי החדש רק שהיא לא פועלת בברקסים
אלה בתוך הדיפרנציאל זוהי מערכת מתוחכמת משולבת מחשב.
גראנד WJ שמוגבה ב-4 כפי שראינו כאן באתר אם צמיגי 31 יקח אותך למקומות הרבה הרבה יותר
רחוקים ממה שיקח אותך הפגרו בעל המתלה הנפרד והרופס מקדימה איפה שזה כבר יניף גלגלים לשמים
ויזעק אני מתהפך הגראנד המוגבה אפילו עוד לא יפעיל נעילות.
צביקה
tsvikac...
שמח לשמוע ממך...[צוחק אל הפאג'רו...אה...]
תראה המיצובישי הזה הפתיע אותי לטובה !!! עם הגבהה של 2.5" בולמים ארוכים מאחור צמיגים 31" וניתוק מייצב אחורי,הרכב הזה עובד לא רע !!!
הבעיה היא מקדימה !!! שם אין הרבה מה לעשות וזה מה שעושה את ההבדל בין הגרנד...למיצו'...
ואולי לזה אפשר לקרוא אופי...??? הרכב לא עובד כמו סרן חי 2X .
בשורה התחתונה, אם אתה רוצה להתקדם מהפג'רו- גראנד CRD ייתן לך המון יותר- גם בכביש וגם בשטח, במיוחד אחרי שיפורי מתלים וצמיגים.
לשאלות הספציפיות-
מנוע 2700 סמ"ק ...טורבו דיזל..האם זה 4 צילינדר או יותר..?
חמישה צילינדרים.
האם הרכב חזק מספיק ???
בהחלט. חזק מאוד, כמעט לא מרגישים שזה דיזל. אבל אין כזה דבר "מספיק" כשמדובר בכוח.
הרכב כבד בכביש ועצל...האם גם הגראנד כזה...?
ממש לא.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.