צפייה בגרסה מלאה : איפה לחפש סמוראי בכ 20K?
סוף סוך אני משתחרר מהצבא!!!
ואני כבר לא יכול להתאפק לקנות סמוראי...
קראתי קצת מאמרים באתר( "איך לבדוק סמוראי לפני קנייה") וקצת בפורום, ויש לי מספר שאלות:
איפה באינטרנט, או בלוחות אחרים אני יכול למצוא מגוון כלים שמוצעים למכירה?
כמו שאמרתי התקציב שלי הוא כ 20 אלף ש"ח, שלפי מה שהבנתי זה תקציב דיי מכובד בשביל קנות אחד...
אני מתגורר באזור הצפון, ככה ששיטוט ברחובות ברחבי הצפון נראה לי לא כ"כ רלוונטי...
ושאלה שנייה: האם יש אזור שאפשר למצוא בו מגוון כלים שמוצעים למכירה, או אזורי מפגש של בעלי סמוראים?
תודה לעוזרים..
תחפש פה באתר בלוח וגם באתרים כמו הקרטל,יד 2
דבר ראשון שיהיה בהצלחה עשית בחירה טובה!
אני קניתי סמוראי 94 לפני חודשיים ומאז אני מאושר.
לגבי הסכום.20K זה מכובד מאד אבל כשאני הלכתי לקנות את האוטו היה לי קצת יותר והוצאתי כמעט הכל על האוטו.קח בחשבון-ביטוח:!: .אתה מתחת לגיל 21 מה שאומר שאתה תשלם הרבה כסף ביטוח,שלא תגיע למצב של פשיטת רגל כי הוצאת הכל על האוטו.
חוצמזה אחרי שתקנה אחד ישר אתה תרוץ ותוציא כסף על המון דברים וגם לזה צריך כסף בצד.
בקיצור מה שאני מנסה להגיד לך זה לשמור כמה אלפים בצד כי אתה תצטרך אותם!
שיהיה בהצלחה!
אחלה בחירה..
20 אלף זה סכום נחמד מאוד .
מקווה שתמצא מהר.
:-)
איתי, האמת שאני עוד מעט בן 23 ככה שהביטוח כבר לא כ"כ יקר, אבל עדיין, הכי זול זה אחרי גיל 24,לא?
כמה כסף השקעתם (בערך, אני מבין שזה תלוי במצב של כל כלי וברצון של הבעלים) אחרי הקנייה?
נכון לעכשיו יש לי 18 אלף + המענק שיהיה בערך 7-8 אם אני לא טועה, נראה לי שאני יכול להסתדר עם זה לא רע בשביל ההתחלה...
איפה ואיך מצאתם את הסמוראים שלכם?
ביד 2 מצאתי את שלי
נכון לעכשיו יש שם מספר סמוראים מצויין וחלקם משופרים נורא
אבל אל תקפוץ על האפשרות הראשונה (אני עשיתי את זה והייתה טעות יקרה) אז עם קצת סבלנות אפשר למצוא סמוראי מצויין עדיף לך לחפש סמוראי של אחד מחברי האתר ככה אתה יודע שהסמוראי טופל כראוי ברוב המקרים
אחלה בחירה
אדר
אז אני פנה אליכם חברי אתר:
יש מישהו שמוכר את הסמוראי שלו?
אני מחפש אחד משנת 89 ומעלה, עד 20 אלף ש"ח +-
חפש בכל הלוחות באינטרנט. ידיעות, מעריב, יד2, קרטל, פוקוס, לוח העיר, פה באתר. פשוט תכתוב "לוח רכב" בגוגל... אל תמהר, אל תקנה בשום פנים ואופן את הראשון שאתה רואה וגם לא את השני. הכי חשוב להרגיש קצת מה זה סמוראי. קבע עם מוכרים פגישה, תסתכל, תמיד תעשה נסיעת מבחן בעצמך, אחרי השלישי אתה כבר תדע בעצמך איך אוטו טוב אמור להרגיש.
דבר איתי,יש לי הצעה נחמדה...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.