PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה לגבי שיפורים ומחירים

galoper
26-03-07, 14:46
השאלה הבסיסית שלי היא: אני מחפש סופה הבעיה היא שהמחירים שלהם ממש גבוהים.
ההתלבטות שלי היא , אם לקנות סופה משופרת או להוציא ממכרז ולשפר?
השאלה הבאה היא: איזה מידת צמיג מומלצת ביותר? איזה בולמים וקפיצים מומלצים? איזה כננת מומלצת? ואם מישהו מכיר מחירים של מוצרים אלו אני אשמח לקבל אינדיקציה.
והשאלה האחרונה שלי היא: האם יש בעיה להוציא אישורים כדי לרשום את המוצרים הנ"ל ברשיון, אם אני מרכיב לבד? ואם אני לוקח שיתקינו לי במקום מורשה, האם הוא מכניס את הפריטים האלו לרשיון?
המון תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי

חגי
26-03-07, 17:32
ההתלבטות שלי היא , אם לקנות סופה משופרת או להוציא ממכרז ולשפר?

לדעתי (ומנסיוני) עדיף לקנות משופר.

QUOTE=galoper]
השאלה הבאה היא: איזה מידת צמיג מומלצת ביותר?[/QUOTE]

לאיזה מטרה הרכב נועד ,עבירות קשה או טיולי סופ"ש ?

QUOTE=galoper] ואם אני לוקח שיתקינו לי במקום מורשה, האם הוא מכניס את הפריטים האלו לרשיון?
[/QUOTE]

אין צורך וגם אין אפשרות (אולי תאורתית).

זאביק
26-03-07, 18:12
והשאלה האחרונה שלי היא: האם יש בעיה להוציא אישורים כדי לרשום את המוצרים הנ"ל ברשיון, אם אני מרכיב לבד? ואם אני לוקח שיתקינו לי במקום מורשה, האם הוא מכניס את הפריטים האלו לרשיון?

השיפורים היחידים שאפשר לרשום ברשיון הם צמיגים (רק במידות מאושרות) וכננת.
צמיגים - מה שאושר ע"י משרד התחבורה, אתה יכול לגשת לכל מכון רישוי ולאשר אותם. רצוי לברר לפני מה יאשרו לך (יש כאלו שיותר מקילים), צמיגי 31/10.5/15 יאשרו בוודאות, צמיגי 33/12.5/15, סיכוי קלוש שיאשרו לך.

כננת - אתה חייב אישור מתקין, או אם התקנת לבד, אתה חייב בדיקה במעבדת הטכניון, ואז עם האישור לגשת לעמדה מס' אחת במשרד הרישוי בחולון.

לגבי עלויות (המחירים הם הערכה מדוייקת, צריך לעשות סקר שוק מדוייק):
צמיגים - 2500-4000 ש"ח לרביעייה
בולם איכותי - 600 ש"ח לבולם
סט קפיצים - 4000 ש"ח והלאה
נעילה אחורית - לוקרייט - 2500 ש"ח, דטרויט - 5000 ש"ח, ARB - 6000 ש"ח
נעילה קדמית - לוקרייט - 2500 ש"ח, ARB 6000 ש"ח.
המחירים בארץ, לא כולל התקנה.
מחירי ארה"ב הם בדר"כ 1/2-1/3 מחיר.

מסקנה - שווה מאוד להשקיע ולחפש רכב שמשופר לפי מה שאתה רוצה.

הערה: חיפוש על המילים "סופה מכרז" ייתן הרבה דיונים בעניין - שווא לקרוא.

שאולי
26-03-07, 20:43
לא צריך לחפש יותר מדי , אני מכיר שלושה כלים כל אחד יותר מדהים מהשני, משופרים ברמות שונות , אחד משופר לרמה הגבוהה ביותר , אם תרצה תתקשר אני אמסור לך שמות וטלפונים
אין לי שום קשר אישי לרכבים אלו ,לא יודע מחירים וגם לא מעניין אותי , אני רק יכול לומר לך אם אתה רציני , מצאת !
0523872203
שאולי (בשעות העבודה המקובלות )

נמרוד
27-03-07, 09:05

המחירים של סופות גבוהים??? המחירים בקאנטים. אל תתיחס למחירים שאנשים דורשים בלוח פוקוס... המחירים שלפיהם עסקאות נסגרות בפועל, בין חברים בפורום הזה, הם מחירים נמוכים מאד. ההיצע גדול מהביקוש, זה הכל.

בוודאי שעדיף לקנות סופה משופרת, חד משמעית, רק לבדוק ולוודא שהשיפורים אמיתיים (קריא - האם באמת מותקנת נעילה בסרן? האם באמת יש יחסי העברה קצרים? האם הצמיגים היפים הם בני 4 שנים ותוך כמה חודשים יתחילו להתפורר לך? וכן הלאה) ושהם לא באו על חשבון תחזוקה פשוטה ובסיסית. יש ג'יפים שנראים יפה, על צמיגים גבוהים ובודי-ליפט מרשים, אבל ברמת תחזוקה מכאנית מחפירה.

זאביק
27-03-07, 13:46
המחירים של סופות גבוהים??? המחירים בקאנטים. אל תתיחס למחירים שאנשים דורשים בלוח פוקוס... המחירים שלפיהם עסקאות נסגרות בפועל, בין חברים בפורום הזה, הם מחירים נמוכים מאד. ההיצע גדול מהביקוש, זה הכל.
.

רק כדי שיהיה לך מושג, הסופה הזאת
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=16825
נמכרה (חודש אחרי שפג הטסט שלה) סביב ה-30,000 ש"ח, ולקח הרבה זמן כי לא הסכמתי להתפשר (עם אנשים שהציעו 20, 25 . . . )

-->