צפייה בגרסה מלאה : ARB vs. OX locker
מי נגד מי? מה עדיף ולמה ?
תודה, עדי
OX עדיף יקר יותר ואמין יותר
מאחר והוא מכני ולא תלוי בקומפרסור וצינורות אויר.
בטוח קיים ל קדימה D30 . לאחורי D35C לא יודע אם קיים.(תעדכן אותנו אם מצאת)
הOX לא קיים ליחסי ההעברה המקוריים של הסרן הקדמי. רק ליחסי העברה קצרים.
אסף.
קיים גם לדנה 30 מקורי 3.55 וגם ל דנה 35.
אין בעיה עם יחסי ההעברה אם אתה קונה רק קידמית.
אם גם אחורית אז אתה חייב להחליף יחסי העברה.
http://www.ox-usa.com/Default.aspx?tabid=429
סליחה הכוונה היית הפוכה....
אם אחורית אז אין בעיה
אם קדמית צריך להחליף יחסי העברה.
נ.ב יש לי אחת כזו קידמית על דנה 30 ,עובדת כבר כ-6 שנים אף פעם לא היית לי בעיה כל שהיא עם הנעילה.דבר אחד שאני חייב להזכיר זה שכ-5 שנים היא היית מורכבת על סיקס ושם הנעילה לא עבדה בדרך כלל היות והסרן הקידמי לא עובד אלא רק במצבים קשים.היום היא מורכבת על צירוקי.אני לא בטוח שזה משנה משהו אבל לך תדע.
לך לפורומים האמריקאים ותריץ חיפוש בנושא תקבל מאות אם לא אלפי פוסטים. תראה מה האמריקאים אומרים על ה- OX שהוא מוצר אמריקאי. שווה לקרוא רק בשביל השפה הססגונית ורמת המידע הטכני :)
אופיר - בחייאת תן את התמצית.
תמצית... הרוב המכריע נוסע על ARB ומאושר. אני לא מצוי בכל הדקויות אבל .. החברה שייצרה את ה-OX זרקה את המוצר לשוק ונעלמה והותירה אחריה לקוחות כועסים ועצבניים כמו שרק אמריקאים שדפקו אותם יכולים להיות. עכשיו המצב אמנם שונה. הם (OX) מנסים באופן נואש לרצות,לוהסביר ולשכנע את קהל הג'יפאים לחזור אליהם וזה לא קל.
יש גם סיפורי אימה על ARB אבל זה מיעוט שבמיעוט. לרוב יש הערכה רבה למוצר ואני מדבר על אנשים שנוסעים שנים רבות על רכבים כפולי נעילות ARBוהדעה הרווחת היא שתהליך ההתקנה חשוב מאוד ומשפיע רבות על הופעת או אי הופעת כשלים בנעילה.
אם נסתכל על העניין מהכוון שלנו... אני לא חושב שלמישהו יש ערעור על מידת החוזק של הנועל עצמו לא של OX ולא של ARB. ההבדלים העיקרים הם בשליטה (ללא ספק מנגנון השליטה של ARB מסובך יותר מאשר ה-OX) ובזמינות (יתרון מוחץ ל-ARB מבחינת Line מוצרים, חלקי חילוף, מתקינים ואנשי שרות).
ואני שוב חוזר על הצעתי לקרוא במערכות פורומים אמריקאיות כגון:
http://www.jeepsunlimited.com/forums
ולהחליט מה רוצים לקנות.
אני לא הייתי מתיחס לכל המאמרים שנכתבו בארהב על הנעילה לדעתי האמריקאי הממוצע יותר מידי מקובע ושמרן. נעילת האוקס בניגוד ל א ר ב פשוטה וחזקה ניתנת להתקנה די בקלות ללא קידוחים צינורת ניפלים וכל מיני חלקים שבמשך הזמן מתקלקלים.המערכת ה- א ר ב דורשת טיפול ותחזוקה ולפי התרשמותי מתקלקלת מידי פעם.לעומת זאת האוקס אינה דורשת שום טיפול ,חזקה מאד אין שום חלק שיכול להתקלקל בדרך אל הנעילה למעט הכבל.וגם אם נגיד שקרעת את הכבל ואתה בעיצומה של עליה כל שעליך לעשות זה להבריג בורג במכסה ואתה נעול.אין שום מצב להיות לא נעול.צריך להחזיק את הנעילה ביד על מנת להתרשם ממנה.בנוסף הנעילה באה עם מכסה מסיבי שמתפקד כמו מגן ביצה,המכסה עשוי מפלטת ברזל חרוטה ולא מיציקה.כמו שכתבתי קודם אני נוסע עם הנעילה כבר 6 שנים ואף פעם לא היית לי בעיה ,הרכבתי וזהו,שום טיפולים או כיוונים.לפני חצי שנה פרקתי את הנעילה מהסיקס והרכבתי על הצירוקי,מבדיקה וויזואלית הנעילה ניראת כמו חדשה,כרגע על הצירוקי מתפקדת בלי שום בעיה.
אני לא הייתי מתיחס לכל המאמרים שנכתבו בארהב על הנעילה לדעתי האמריקאי הממוצע יותר מידי מקובע ושמרן.
אהלן עמיקם, אהבתי את הציטוט הזה שלך :) לי יש קצת יותר הערכה לאמריקאים אבל זה לא חשוב.
בכל מקרה הסתכלתי על הסרט בפורום השכן זה שבקישור הבא: http://www.jeepsunlimited.com/forums
יש שם תאור המפרט הטכני של הרכבים המשתתפים, תראה כמה פעמים נספר OX וכמה פעמים ARB.
ושוב... כל אחד שיחליט לעצמו מה טוב לו ומה מתאים לו.
אופיר
האם בדקת מה המחיר של OX לעומת ARB
אני משוכנע שה-ARB זול יותר משמעותית מה-OX
ובקנה מידה של האמריקאים גם 50$ זה הרבה. (הם קמצנים יותר מכמה עדות ידועות בארצנו).
האמריקאים "נעולים" יותר מאיתנו ואתה רואה שהם ממשיכים לקנות הרבה את הראנצ'ו 9000
ואת צמיג ה-BF AT למרות שמוצרים אלו כבר הרבה זמן לא בראש מוצרי האיכות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.