צפייה בגרסה מלאה : נזילה מיד הסרן הקידמי
לאחרונה התגלתה נזילה של שמן מעורב בגריז מיד הסרן (או תפוח הסרן) הקידמי בסמוראי 92.
א. מה מקור הבעיה?
ב. כמה נורא להמשיך לנסוע במצב כזה?
ג. איך ניתן לבטל את הנזילה?
אשמח לקבל עצות...
נזילת השמן היא תוצאה של מחזיר שמן גמור... השמן מגיע מהדיפרנציאל הקדמי.. כך שזה לא כל כך נורא להמשיך לסוע באופן זמני..
קרא את השרשור הזה: שיפוץ סרן קדמי (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=12157&highlight=%F1%F8%EF+%F7%E3%EE%E9)
קראתי את השרשור, בגדול הבנתי את הרעיון. השאלה איך אני מזהה איזה מבין שני מחזירי השמן באותו הצד הוא הבעייתי.
מה בדיוק צריך לפרק כדי להגיע לכל אחד מהם..? (הבנתי שפירוק הלוקרים זה עסק רגיש ואני מעדיף להמנע מפירוק חלקים שלא צריך...)
אם הנזילה היא מיד הסרן, אז המחז"ש הגמור הוא הפנימי.. וכדי להגיע אליו אתה חייב לפרק את כל מה שנמצא שם (לוקרים, מיסבי גלגל, קינגפינים וכו..)
מנסיון.. אחרי שפתחתי וסגרתי את העסק הזה מליון פעם.. תחליף פעם אחת את הכל(2 מחזשים, ואטם הלבד של יד הסרן +בדיקה של מיסבי הקינגפין ומיסבי הגלגל והחלפתם אם צריך!)! ויהיה לך ראש שקט להרבה מאוד זמן..
זה ממש לא מסובך.. אתה חייב ספר רכב ומפתח מומנט...
בהצלחה!
עידן
הבנתי, תודה...
בכל מקרה אני מתכוון לעשות את זה מחר, אשמח אם תוכל לתת כמה הסברים ספציפים אפילו בטלפון אם תוכל לפני שאני מפרק...
אשמח אם תוכל לתת כמה הסברים ספציפים אפילו בטלפון אם תוכל לפני שאני מפרק...
יש לי את אותה בעיה,הלך המחזיר שמן הפנימי יותר אז אני ישמח שאת ההסברם תתנו פה.....
תודה!:mrgreen:
אני לא יודע להסביר יותר טוב מהספר.. אם אתם צריכים עזרה טלפונית.. 0524626239 - תרגישו חופשי..
עידן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.