PDA

צפייה בגרסה מלאה : מיגון לטראנספר לגראנד 98 מי מכיר?

Igal
07-04-07, 09:59
ראיתי שיש משהו שניראה מקורי (בעל הרכב קנה אותו כך) אם מישהו מכיר איך אפשר לקנות ו\או לייצר ?כמו כן אני מחפש גם טבעות או ווי גרירה מלפנים , האוטו חדש אצלי והוא "ערום" לחלוטין..
תודה.:smile:

רפי47
07-04-07, 17:30
ומהיכן אתה בארץ?.
בברכת חג שמח - רפי לין

Igal
07-04-07, 21:33
אני מאזור ירושלים, כול החיים על אופנועי שטח וזה לי הגיפ הראשון..

Avishay
09-04-07, 21:03
הגרנד שלי - 98 הגיע מהיבואן עם מגון לטרנפר מפח 2 ממ שלא נראה יעיל במיוחד. מיגון מקורי דומה יש מתחת מיכל הדלק. שים לב שמיכל הדלק (לפחות אצלי באוטו) הוא פלסטי ואינו ניתן לתיקון ואם הוא נפגע זה עלול להיות עסק יקר. לכן לדעתי המיגון שם קודם למיגון הטרנספר. האוטו שלי הגיע גם עם נקודת ריתום אחת מקדימה (לא מוצלחת במיוחד) ונקודת ריתום אחת מאחורה. יש המתקינים גם מגיני סף (למיגון והרמה בעזרת הייליפט).

לגבי שיפורים ותוספות מיגון יש מספר אפשרויות:
1. יש מספר (משהו כמו שניים שלשה למיטב ידיעתי) גרנדים לפרוק במגרשי חלפים (פרוקיות). תוכל למצוא איפה בין השאר מחיפוש בפורום הזה ולנסות לפרק מהם אם זה קיים.
2. סדנאות שיפורם ישמחו למגן לך את הרכב ברמה כזו או אחרת (אני בררתי באוברלנד וברסטה). סיפור לא זול.
3. חנויות לחלקי חילוף (אני למשל מצאתי מתאם לוו גרירה אחורי ב"רונית חלפים לרכב אמריקאי" טלפון 03-6874392, ב- 2000 ש"ח + מע"מ. אני ממשיך לחפש משהו זול יותר)
4. יבוא מחו"ל או ייצור עצמי.

כמובן אם תגביה את הרכב תוכל מעבר ליתרונות האחרים, לנסוע בלי לדאוג יותר מדי לגחון...

אבישי

רימון מצפון
13-04-07, 01:47
לדעתי האישית המיגון הטוב ביותר לטראנספר גראד הוא בראש והסיבה לכך היא שלא כדאי לך להיכנס למצב של זחילה על אמצע הרכב כמו שאפשר לגלוש בכיף בסופה וזה מפני שהקורות התחתונות שבניות יחד עם המרכב של הרכב(בשנת 89 זה כמו סופה שלדת סולם)עדינות מאוד ואם תלחץ אותם קצת יותר מדי הם מתעקמות מיד. עכשיו המגן צריך משהו מסיבי לשבת עליו וזה לא הקורות של הגראנד אלא אם אתה מעונין במגן בעובי של לפחות 10 מ"מ עובי שיאחוז את השילדה בעצמו וגם עם מבנה הנדסי מורכב.המשקל של זה הוא רב מסורבל וכמעט לא מציאותי.זאת הסיבה שבאחד התגובות כאן כתבו שראו מגן בעובי 2 מ"מ זה ליופי ושריטות קלות אולי.
קח בחשבון שמכה לשילדה באמצע הרכב יכלוה להוציא את מרכב הרכב מאיזון וזה מה שנקרא בבדיקה מכה בקורת אורך .

-->