PDA

צפייה בגרסה מלאה : מיכל מים וארגזים

נמרוד - מערד
07-04-07, 15:21
מצ"ב תמונות של מיכל מים אלומיניום 60 ליטר עם משאבה חשמלית, ומגירות אלומיניום שנבנו ע"י רכסים.
עד היום היה תא המטען תפוס ע"י מיכל גז 90 ליטר, ולא נשאר הרבה מקום. לכן החלטנו לשפר את המצב ולעשות סדר, כדי שיהיה נוח גם לאישתי. המגרות והמיכל נבנו מסביב למיכל והכיסוי העליון סוגר על הכל ומיישר קו יפה.
בהזדמנות זו אני רוצה להודות לחיים מרכסים על היחס הטוב, המאמץ והעבודה המקצועית.
נמרוד ומיכל

נימי
07-04-07, 15:49
תתחדש, נראה מדהים

ronen118
07-04-07, 19:11
נמרוד ,

ראיתי את רכס בפעולה , עובד בסבלנות ובדיוק רב מאוד
התוצאה נראית מצוין.

שוב, תודה על האוקולונים.

נמרוד
08-04-07, 10:22
אתה יכול להוסיף מידע ותמונות על הפגוש ומתקן הנשיאה של הגלגל הרזרבי? צורך ובעייה כאובה אצל כל בעלי האינדיאנים...

רכס חיים
13-04-07, 10:28
נמרוד תודה, היה כייף לבנות את המערכת למרות ההסתבכות עם מיכל הגז.(6 שעות הרכבה במקום שעה אחת).אני עוד חייב לך את המטבח הנייד שכבר רכשת והעובדה הזו מדרבנת אותי ללחוץ על הייצור בזכותך.דרך אגב הדגם של המערכת שאצלך ברכב הוא הדגם הסופי והחדיש ביותר לאחר שלוש וחצי שנים של פיתוח ושאמור לרוץ כך מספר שנים.כיום יש במלאי מאות מערכות דומות שנועדו לתת תשובה להתקנה מיידית בתוך יום יומיים.שתהנה ואל תשכח שהאחריות למוצר אינה מוגבלת בזמן כל עוד הינך הבעלים של המערכת. תוספות ושינויים אינם עולים כלום ואתה מוזמן לבצע התאמות ללא כל תשלום נוסף.

שוהם
13-04-07, 14:06
נמרוד שלום.
האים הארגזים לא מרעישים בנסיעה בשטח.
שוהם.

נמרוד - מערד
13-04-07, 21:07
שוהם.
הארגזים והמיכל עברו בחג טיול של ארבעה ימים בצפון, ועמדו במשימה יפה מאוד ללא רעשים וחריקות.
פחדתי שיהיו רעשים והתרשמתי לטובה, המגירות רופדו בגומי ותחולת המגירות הוחרשה.
בסך הכל חיים עשה עבודה מעולה.
נמרוד.

-->