צפייה בגרסה מלאה : רעשים ודפיקות
האם מישהוא נתקל בדפיקות שמגיעות מהרצפה בצד של הנהג
ראוי לציין שכול הגומית בזרועות התחתונות והעליונות חדשות לחלוטין
זה יכול להיות כמה וכמה דברים. ציין יותר פרטים - איזה רכב (צ'רוקי או גראנד) שנה, איזה מתלים - זרועות, הגבהות, קפיצים, בולמים... את כל הפרטים בבקשה.
זה יכול להיות כמה וכמה דברים. ציין יותר פרטים - איזה רכב (צ'רוקי או גראנד) שנה, איזה מתלים - זרועות, הגבהות, קפיצים, בולמים... את כל הפרטים בבקשה.
שלום לך נמרוד הרכב הוא גראנד צירוקי 5.2 v8 ברכב הותקן קיט של רוביקון 3.5 אינטץ הדפיקות היו קיימים עוד לפני התקנת הקיט הדפיקות מגיעות מהרצפה ברגליים של הנהג וגם של הטרמפיסט אני מקווה שהפרטים האלה יספקו אותך תודה.......
שכחתי לציין במוטות העליונים הוחלפו הגומיות אך ללא הועיל
חחח :mrgreen:
חסרות סיבות??
בולם משוחרר.
פנהרד - אחד הברגים משוחררים או בושינג אכול.
בולם הגה.
חופש בגומיות של המוט מייצב.
תושבת גיר, תושבות מנוע.
מגן טרנספר נוגע בטרנספר.
במפ-סטופ שבתוך הקפיץ נוגע בקפיץ.
הקפיץ נוגע בתושבת הפנהרד.
סדק באחד מתושבות מוטות הרדיוס.
מה יותר פשוט מלזחול מתחת לרכב, לתת לחבר לנדנד את הרכב ולאתר את המקור? רעיון טוב הא? :wink:
תאמין לי שחפרו את הרכב בלי סוף ולא סתם אחד אלא אחד שאני מחזיק ממנו אם אתה מכיר את גבי ממקור הצמיג תאמין לי שהוא בעל מקצוע משכמו ומעלה אני משוכנע שלבסוף הוא ימצא ואז אשמח לעדכן אותך
תחפור ברכב בעצמך. הקיטים האלו מביאים איתם הרבה שינויים קטנים. אני אחרי התקנת קיט סבלתי מכל מיני רעשים, עם הזמן עליתי על רובם, ואני מחזק את כל מה שרמי כתב - כל הרשימה שלו אפשרית. במקרה שלי, הדפיקות בדיוק כמו שאתה מתאר, והבעייה היתה אלא גומית בולם שנקרעה - תבדוק היטב, זו בעייה אופינית בעיקר עם בולמים עם סוג החיבור התחתון המקורי!
מתי מגיעים הרעשים
בתנוע או בעמידה?
במהירות מסוימת?
אני עכשיו חוקר רעשים אצלי שמגיעים לאחר נסיעה כאשר נעצרים (ברמזור לדוגמה)
הרעשים דפיקות מגיעים מאזור הגיר, והעבר לניוטראל וחזה ל D מפסיקה אותם.
יש ריונות?
מתי מגיעים הרעשים
בתנוע או בעמידה?
במהירות מסוימת?
אני עכשיו חוקר רעשים אצלי שמגיעים לאחר נסיעה כאשר נעצרים (ברמזור לדוגמה)
הרעשים דפיקות מגיעים מאזור הגיר, והעבר לניוטראל וחזה ל D מפסיקה אותם.
יש ריונות?
הדפיקות מופיעות בעיקר בדרכי עפר והם באים מן הרצפה היכן שמונכות הרגליים
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.