התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מק"ט מיסבי גלגל (דיפ' 110)

ibinder
12-04-07, 19:47
אני רוצה מחר לנסוע לת"א ולקנות (בבית המיסב) מייסבים ראשיים (מק"ט: STC4382)
מישהו יודע מהו המידה שלהם, או מה המק"ט של TIMKEN?
אני לא רוצה לפרק כלום לפני שיש לי ביד, לכן אני לא יכול להוציא את המק"ט מהמייסבים שלי...

בשירשור של המק"טים בראש הפורום, לא הבנתי של מי המק"ט שמצויין שם (603011), ולא מצאתי יותר מידי פרטים על המק"ט הזה..

תודה,
עידן

gali
12-04-07, 21:02
גש לג'קי, הוא מוכר מיסבי גלגל מחברת TIMEKIN.

ibinder
12-04-07, 21:07
אני יודע שכן... המיסב המקורי הוא טימקין.
אבל לקנות מיסב עם סמל LR, יקר מאוד מאוד מאוד יחסית לאותו מייסב בדיוק שנמכר בחנות מייסבים רגילה, באותו אריזה, רק בלי המדבקה של מק"ט LR.

עידן

שחף110
12-04-07, 21:31
בשירשור של המק"טים בראש הפורום, לא הבנתי של מי המק"ט שמצויין שם (603011), ולא מצאתי יותר מידי פרטים על המק"ט הזה..

מק"ט של מיסב זה מק"ט של מיסב. timiken או SKF.
דע לך שה timiken יקרים בהרבה מהמיסבים האחרים.

שחף.

שחף110
12-04-07, 21:35
ועוד משהו קטן - אין כמעט פער בין המחיר של הטימקן אצל ג'קי לחנות מיסבים רגילה (מבדיקה שאני ערכתי לא מזמן). אין למיסבים שלו את הסמל של LR, אז אם אתה מעוניין בטימיקן זה לא ממש משנה איפה תקנה.

ibinder
12-04-07, 21:49
הי,

אין לי ספק ש Timken יקרים יותר מאחרים, הם איכותיים יותר.
אין לי בעיה לשלם עבור איכות.

בנוסף מצאתי את המק"ט של KOYO (המייסבים המקורים של טויוטה) שנחשבים כמו כן באיכות מעולה, היבואן יושב באיזור התעשיה החדש בנתניה, אני אבדוק גם שם, אולי זה יחסוך לי נסיעה לת"א.
Koyo HCLM603049/11

לגבי פער המחירים של ג'קי - טוב לדעת, מעולה.

תודה על העזרה,
עידן

elitkh
13-04-07, 00:03
כמי שעסק קצת בתחום (לאבי יש חנות מיסבים-אתה מוזמן לקנות אצלו-הוא קרוב מאד לבית המיסב ולמיטב ידיעתי לא תקבל מחירים טובים יותר במקום אחר).
ךמיטב ידיעתי TIMEKIN נחשבים טובים יותר מ KOYO.
המק"טים של SKF ו TIMEKIN לא תמיד חופפים -אתה יכול לשאול בחנות המיסבים-בדרך כלל הם אמורים לדעת להמיר את המקטים של החברות השונות.
אם אתה מעוניין לקנות אצל אבא שלי צור הוא נמצא ברחוב צלנוב 3 (פינת הגדוד העברי)
בטלפון 03-6876892

-->