PDA

צפייה בגרסה מלאה : תיקון נעילת דטרויט שלא משתחררת

razst
16-04-07, 12:05
התופעה קיימת מאז שקניתי את הגיפ ובעצם הנעילה מתפקדת כספול. האמת שבשביל גיפ שיועד לטיולים בלבד, ממש לא הפריע לי ואפילו להפיך - תמיד ידעתי שאני נעול. לטענת הבעלים הקודמים הוא הביא סט של קפיצים לנעילה אבל זה לא עזר.

לקראת נסיעה קרובה לארה"ב עלתה בדעתי המחשבה לקנות איזי לוקר או אולי להביא חלקים לתיקון הנעילה הקימת. אני כמובן הייתי מעדיף לתקן את הנעילה הקימת אבל אין לי קצה חוט איך ניתן לעשות זאת, אם בכלל.

למישהו יש רעיון איך ניתן לתקן את הנעילה? איך אני מוצא מה הבעיה? האם יש בעל מקצוע שמבין בדברים האלו?

לא יודע עד כמה זה יעזור אבל צירפתי תמונות מהחלפת השמן האחרונה. אני מניח שאני אצטרך לפרק את הנעילה ולבדוק את מצבה מבפנים, אבל רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאני משבית את הגיפ.

רז.

ניר ל
16-04-07, 13:32
פרק אותה ותבדוק מה הסיפור, כמו שזה נראה מבחוץ, יכול להיות שהיא פשוט דורשת ניקוי יסודי.

דרור ברלי
16-04-07, 15:17
הדטרויט אצלי בסופה (דנה 60) ממשיך לתקתק בנסיעה בקו ישר. הרעש התחזק לאחרונה.
הנעילה מתפקדת כרגיל - ננעלת ומשתחררת כראוי. רק הרעש משגע אותי.
מכיוון שאצלי זה רכב יומיומי ואני מעוניין להשבית אותו לצורך נסיונות, האם סט קפיצים חדש יעזור?

asafk
17-04-07, 22:31
עד שלא תפרקו- לא תדעו. החלק המנחם בזה- די קל לפרק את הנעילה, רק צריך להקפיד על הידוק בסדר ובמומנט נכון בהרכבה. די קל לפרק נעילה- גם בדיפנדר וגם ב14בולט בהם הרכבתי דטרויטים, נאלצתי לפרק את הנעילה לגורמים (התקנה בתוך בית הסטליטים המקורי של הרכב)- וזה ממש לא נורא.

אסף.

Nir_Az
18-04-07, 15:21
התופעה קיימת מאז שקניתי את הגיפ ובעצם הנעילה מתפקדת כספול. האמת שבשביל גיפ שיועד לטיולים בלבד, ממש לא הפריע לי ואפילו להפיך - תמיד ידעתי שאני נעול. לטענת הבעלים הקודמים הוא הביא סט של קפיצים לנעילה אבל זה לא עזר.

לקראת נסיעה קרובה לארה"ב עלתה בדעתי המחשבה לקנות איזי לוקר או אולי להביא חלקים לתיקון הנעילה הקימת. אני כמובן הייתי מעדיף לתקן את הנעילה הקימת אבל אין לי קצה חוט איך ניתן לעשות זאת, אם בכלל.

למישהו יש רעיון איך ניתן לתקן את הנעילה? איך אני מוצא מה הבעיה? האם יש בעל מקצוע שמבין בדברים האלו?

לא יודע עד כמה זה יעזור אבל צירפתי תמונות מהחלפת השמן האחרונה. אני מניח שאני אצטרך לפרק את הנעילה ולבדוק את מצבה מבפנים, אבל רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאני משבית את הגיפ.

רז.
אתה מוזמן להתקשר אלי, אני גם גר במודיעין ויכול להגיד לך מה הבעיה לאחר בדיקה
בדרך כלל כאשר שוברים ציריה את שובר גם חלק שנקרא קלא'ץ
צריך לקבל סרטוט מדויק מהחברה (לא בעיה) ולהזמין את החלק (אפשר גם בדואר) עולה בערך 100 דולר
אבל כדי לפתוח כדי לדעת בדיוק

ניר
0544717796

דרור ברלי
25-04-07, 14:45
הבעיה נפתרה.
אבל היום התברר שהרעש לא היה קשור כלל לנעילה. סתם חשדנו בה.

מה זה כן היה? אני מתבייש לכתוב את זה.
עד כדי כך זה היה דבילי.
סתם אי תשומת לב לחלק קטן, שולי, פשוט להחלפה, ומאוד-מאוד זול... שגרמה לרעשים ולחשדות.
אני לא אגלה כי אני מתבייש. תחשבו לבד על חלק מסתובב, חיצוני, פשוט וזול.

נמרוד
25-04-07, 15:12
צלב ??? :?

דרור ברלי
25-04-07, 19:53
אכן צלב. ציריה ימנית.

איך העזתי, אני הקטן (...), להטיל ספק באמינות של דטרויט לוקר? ;)

-->