צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי בגראנד צ'ירוקי 96 [הכותרת נערכה]
לאחר שבע שנים עם סופה יש גראנד שירוקי
לא , בשום אופן לא במקום הסופה , ואין לי כוונה לשדרג , הגראנד ישאר סטנדרטי בשלב זה , רק יעבור יישור קו וישמש לטיולי משפחות רגועים
1996
חיצוני טוב
בפנים כל החשמל תקין
כיסאות במצב טוב אין קרעים
מנורת כרית אוויר דולקת קבוע
מנורת איי בי אס דולקת קבוע
תקרה לא מדהימה
קצת פלסטיקה בפנים
סרן קדמי שורק
דרוש החלפת בוקסות במייצבים
רטיבות בתיבת הגה ועל הביצים
אני מניח שעוד כמה דברים קטנים
43000 שקלים
אני מניח שאציק לכם קצת עם שאלות
בריאות ואושר
שאולי
ואין לי כוונה לשדרג , הגראנד ישאר סטנדרטי בשלב זה , רק יעבור יישור קו וישמש לטיולי משפחות רגועים
כן... עוד כמה חברים טובים חשבו כך בהתחלה. :mrgreen:
תתחדש.
שיהיה לך בכייף. תוכל לתת יותר פרטים על הכלה?? כגון קילומטראג' ,מנוע, יד,דגם וכו'? על פניו נראה מחיר טוב.
הכלה
מנוע V8
5.2 ליטר
יד חמישית
דרוש ישור קו אם כי על פניו לא משהו חריג
בריאות ואושר
שאולי
תתחדש שאולי! אני חייב להצטרף להערה של רמי ...:mrgreen: כשתראה שצריך להחליך בוקסות, ואולי זרועות, ובולמים, ובאותו כסף אפשר להביא קיט 3 אינץ' מארה"ב אז בעצם למה לא להוסיף עוד קצת על ה4.5 אינץ' וצמיגים בגודל נורמלי... 8-)
AvigdorAharon
18-04-07, 11:17
אז בעצם למה לא להוסיף עוד קצת על ה4.5 אינץ' וצמיגים בגודל נורמלי... 8-)
כי אז הנהגת של הרכב תצטרך סולם...
תהנו!!!
אביגדור
לאחר שבע שנים עם סופה יש גראנד שירוקי
לא , בשום אופן לא במקום הסופה , ואין לי כוונה לשדרג , הגראנד ישאר סטנדרטי בשלב זה , רק יעבור יישור קו וישמש לטיולי משפחות רגועים
1996
חיצוני טוב
בפנים כל החשמל תקין
כיסאות במצב טוב אין קרעים
מנורת כרית אוויר דולקת קבוע
מנורת איי בי אס דולקת קבוע
תקרה לא מדהימה
קצת פלסטיקה בפנים
סרן קדמי שורק
דרוש החלפת בוקסות במייצבים
רטיבות בתיבת הגה ועל הביצים
אני מניח שעוד כמה דברים קטנים
43000 שקלים
אני מניח שאציק לכם קצת עם שאלות
בריאות ואושר
שאולי
הקו שאינו נגמר...
תכין איזה 20 ,30 אלף בשביל הישור הזה...בקטנה.
בקשר לרטיבות על הביצים,אם אתה חבר קופ"ח,זה לא יעלה הרבה.
בקשר לרטיבות על הביצים,אם אתה חבר קופ"ח,זה לא יעלה הרבה.
גיל - אהבתי את השנינות. גרמה לי לצחוק בקול רם ליד המחשב (די נדיר אצלי ...).
שאולי,
באמת תתחדש ותהנה מהרכישה. די מהר תגלה כי יש בפורום זה גם אוזן קשבת וגם מצבור עצום של ידע ונסיון - ואולי בעצם כבר ידוע לך, מן הסתם, מפורום הסופות שמקורותיו חופפים בחלקם למקורות פורום זה.
אייל
בצבע לבן במקרה ??
כן לבן , משהו שאני צריך לדעת?
יהיה בסדר חברים רק קצת זמן ויהיה בסדר , אני וחברי כבר ישרנו / בנינו / שידרגנו / כמה וכמה כלים , נתגבר גם על זה
תודה למברכים
שאולי, עזוב שטויות.
שילמת מחיר מצוין, ואפילו זול מאוד, מה שמותיר לך די ויותר עודף ל"יישור קו".
רכב זה עניין של הרבה מזל וגם קצת שכל.
הקצת שכל אומר לא לצפות לשלמות בכל הפיצ'פקסים הקטנים, לדעת להבחין בין העיקר לטפל, לא למהר אף פעם, לחרוש את הפורומים האמריקאים ולדעת לטפל לבד ברכב או לחילופין למצוא מוסכניק טוב ואמין. אין כל סיבה שהתחזוקה תהיה יקרה יותר מהסופה שלך.
גיל ידידי... ב 20-30 K אתה ממלא עגלת קניות שכוללת מנוע, גיר, טרנספר ואפילו 2 סרנים קומפלט.....
שאולי, עזוב שטויות.
שילמת מחיר מצוין, ואפילו זול מאוד, מה שמותיר לך די ויותר עודף ל"יישור קו".
רכב זה עניין של הרבה מזל וגם קצת שכל.
הקצת שכל אומר לא לצפות לשלמות בכל הפיצ'פקסים הקטנים, לדעת להבחין בין העיקר לטפל, לא למהר אף פעם, לחרוש את הפורומים האמריקאים ולדעת לטפל לבד ברכב או לחילופין למצוא מוסכניק טוב ואמין. אין כל סיבה שהתחזוקה תהיה יקרה יותר מהסופה שלך.
גיל ידידי... ב 20-30 K אתה ממלא עגלת קניות שכוללת מנוע, גיר, טרנספר ואפילו 2 סרנים קומפלט.....
נכון...זה נכתב בדם :cry:
אפשר בקלות לאכול חרא עם רכב כזה... 20 30K זו רק ההתחלה במקרים מסויימים...
כדי להחזיק רכב כזה בזול, צריך בראש ובראשונה לקנות רכב לא שחוט, לשים לב לדברים החשובים.
לקחת בחשבון יבוא עצמי של חלקים במידת הצורך ולהימנע כמו מאש ממכשירי תנועה ושליחיהם.
אחזקת רכב כזה ע"י מוסך מורשה כמוה כהתאבדות פיננסית.
יש את אמריקה ישראל שמוכר מנועים,גירים וכו' במחירים סבירים, אחרי שהוא מנקה אותם טוב טוב מהבוץ והשמן..., אם ניתן לשפץ בחלקים חדשים זה מן הסתם עדיף.
לקחת בחשבון יבוא עצמי של חלקים במידת הצורך ולהימנע כמו מאש ממכשירי תנועה ושליחיהם.
מכיוון שגם אני התחדשתי בגרנד מעניין אותי חלקי חילוף מקוריים הם של MOPAR והאם ניתן להשיג רק במכשירי תנועה?
חלקי חילוף אפשר להשיג אצל יאנוביץ', אם אין להם במלאי אז עדיף להזמין מחו"ל בדיוור ישיר - מגיע תוך ימים ספורים ועולה משמעותית פחות ממכשירי תנועה .
ינוביץ' מחזיק ח"ח מקורי?
למה אין ג'קי(אוטומיני) של JEEP ?!
אם אנחנו מדברים על אותו הרכב,(ג'נטים אופסט - סימן הכר בולט)
הרכב טופל על כל בעיה קטנה שהייתה, אומנם היו, אבל הכל טופל.
אם תרצה עוד פרטים, צור קשר.
טל.
חלקי חילוף אפשר להשיג אצל יאנוביץ', אם אין להם במלאי אז עדיף להזמין מחו"ל בדיוור ישיר - מגיע תוך ימים ספורים ועולה משמעותית פחות ממכשירי תנועה .
אפשר לינק לדיוור הישיר הזה מחו"ל ?
אני צריך מראת צד שמאל - לגרנד 93
ופנסי ערפל קדמיים.
תודה
ניסן
ינוביץ' מחזיק ח"ח מקורי?
למה אין ג'קי(אוטומיני) של JEEP ?!
מצחיק הניסוח שלך, בשבילנו הג'יפאים ג'קי הוא ה"ינוביץ' של הלנדרוברים"... את רוב החלקים יש לינוביץ', כל דבר שווה קודם כל לבדוק אצלו. מה שאין - אפשר למצוא בארה"ב אם זה חדש באינספור חנויות אינטרנט או משומש באיבי או בעוד מקומות... אין מקום אחד ספציפי. זה דורש קצת עבודת שיטוט באינטרנט, אבל המחירים מצחיקים והמבחר אדיר, גראנד צ'רוקי במדינות מסוימות באמריקה זה כמו סובארו DL בישראל בשנות ה80.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.