PDA

צפייה בגרסה מלאה : אהלן, מבקש יעוץ לרכב שטח משפחתי משומש בתקציב של 200-240K

six 4 life
19-04-07, 17:16
אהלן
אחי מחפש רכב שטח משפחתי משומש בטווח המחירים שבין 200,000 ל240,000 ש"ח

הדרישות הן מפנק בכביש, עם עבירות סבירה לשטח רגוע, אוטומט כמובן, דיזל או בנזין לא משנה, רצוי ארוך, וכמובן שנתון כמה שיותר מתקדם.

הרכב ישמש כרכב פרטי ביום יום שלעתים אף יגמע קילומטרים רבים, ולפעמים לגיחות שטח בסופ"שים עם המשפחה (2 ילדים קטנים + האישה)

לי אוטומטית עלו לראש פאג'רו קינג, וטויוטה פראדו

נשאלות השאלות הבאות:
- איזה עוד רכבים מתאימים עומדים בקטגורית התקציב הנ"ל?
- איזה רכב מוצלח יותר הן מבחינת אמינות והן מבחינת השטח הבסיסי?
- לאיזה טווחי מודלים התקציב מכוון, בהנחה שמדובר לדוגמה על קינג או פג'ארו?
- הערות כלשהם, כיוונים, טיפים?

תודה מראש.

asafk
19-04-07, 18:23
אם יש לך חניה גדולה- אני ממליץ בחום על ניסאן פטרול. אמנם לאף אחד לא באמת מגיע השירות של קרסו, אבל אם הרכב המשומש כבר לא באחריות- זה לא מעניין אותך.

אסף.

barak4*4
20-04-07, 00:12
אם יש לך חניה גדולה- אני ממליץ בחום על ניסאן פטרול. אמנם לאף אחד לא באמת מגיע השירות של קרסו, אבל אם הרכב המשומש כבר לא באחריות- זה לא מעניין אותך.

אסף.

אסף אתה צודק, אבל יש כמה הסתייגויות:

-קשה מאוד למצוא פטרול וקשה עוד יותר לרכוש אותו במחירון.

-חלק ניכר (מהמעטים) שנמכרו בארץ סבלו מבעיות במנוע. רובם תוקנו על ידי היבואן, אבל מה עם אלו שלא? צריך לבדוק טוב טוב את היסטורית הטיפולים של הרכב בקרסו ולקוות שהרכב כבר טופל ושההוצאה לא תיפול עליך.

-זה שהרכב כבר לא באחריות, לא אומר שלא תזדקק לדבר העצוב הזה שנקרא "קרסו". ממה שאני יודע, הם היחידים שמחזיקים חלקים לפטרול. עדיין תזדקק להם וכאן צצות כמה בעיות:
במעמד של "יבואן בלעדי" הם לא יעבדו עם חלקים תחליפיים וכמיטב המסורת ב"קרסו" כל חלק יעלה את משקלו בזהב.
כבר היום יש הרבה חלקים שאין להם "על המדף" ואתה תצטרך להזמין ולחכות עד שיגיעו (השבתה של הרכב?).
גם אם תחליט ליבא חלקים לבד (מקורי או תחליפי לצורך העניין) תאלץ להמתין זמן רב ורוב הסיכויים הם שזה לא יהיה סיפור זול.

כשמדובר על סיקס ב-10K שהוא רכב ב', אפשר להשבית אותו בהמתנה לחלפים, כשמדובר על רכב א' ברבע מליון ש"ח, אני חושב שזה כבר לא ממש פרקטי.

לדעתי הפטרול הוא רכב נהדר (לראיה אני מחזיק אחד, מהדור הקודם אמנם אבל הם דיי דומים), אבל כשאין לך אספקת חלפים שוטפת, הוא לא ממש פרקטי.

http://img59.imageshack.us/img59/1503/92360926lm8.jpg (http://imageshack.us/)

six 4 life
20-04-07, 00:29
הפטרול גדול מדי ליעוד ובנוסף למשתנים הנוספים שציינתם, לא יעמוד ברשימת המועמדים.

יש כיוונים אחרים?

תודה.

-->