צפייה בגרסה מלאה : ניקוי פילטר אוויר פתוח
* עשיתי חיפוש ועדיין אני מחפש תשובה, אז פתחתי נושא.
יש לי פילטר אוויר פתוח של K&N
עזבו את השיחה אם זה טוב או לא, בנתיים זה מה יש וצריך לנקות אותו
אין לי את הערכה לניקוי ואני מעדיף לנקות בעזרת דברים ביתיים..
אשמח אם תעזרו לי.
תודה
אור.
לא מאמין בקיצורי דרך ובחסכנות לשמה
פילטר פתוח מנקים לפי הוראות יצרן ובקפידה
זה מה יש
מנסיון
רוני
ואיפה אני יכול להשיג ערכה כזו?
היום הייתי בחנות לחלקי רכב, ולא היה
אז איפה כן יכול להיות?
six 4 life
21-04-07, 19:53
ינוביץ', 100 וקצת שקלים.
אור שלום
מבלי להכנס לנושא אם זו טוב או לא, ההוראות במסנן מבד כמו שיש לך הם: להשתמש בחומרים המיוחדים למסנן הנ"ל ולא בכל מיני ממיסים שלא מתאימים לחומרים ממנו עשוי המסנן, במידה ואתה רוצה לשמור על המסנן ולהאריך את חייו ולא ליפגוע ביכולת הסינון שלו בעתיד וכמובן במנוע.
מרססים את חומר הניקוי על המסנן נותנים לו 5 עד 10 דקות להמיס את השמן שנידבק עליו האבק ושטופים במים חמים לא בלחץ ולא רותחים אפשר להעזר במיברשת עדינה לניקוי. אסור להשתמש בלחץ אויר באופן מוחלט אפילו לא בשביל לייבש את המסנן.
לאחר השטיפה נותנים למסנן להתייבש לבד בלי לעזור לו בכל מיני שיטות מיוחדות, כשהוא יבש יש לשמן אותו יסודי עוד פעם בשמן שמיוחד למסננים וגם לזה יש סיבה חשובה שמן רגיל אינו דביק מספיק ולאחר מיספר שעות מנוע השמן נישאב מהמסנן והוא נישאר יבש ולא מסנן וכך אתה חושב שהמסנן נישאר נקי אבל כל האבק עובר למנוע!!!! ולא נידבק לשמן הדביק כמו שצריך.
יש ליבדוק בכל טיפול אם אין פגיעה מכאנית במסנן, קרע או חומצת מצבר או כל פגיעה שהיא. מסנן אויר שיש לו פגיעה יש להחליף.
טל יבואן UNI-FILTER
טל, תודה רבה!
אני אעשה את זה כמו שצריך...
יש לי אחד כזה ,אני מנקה אותו עם מים חמים וסבון כלים.
מייבש אחרי כן עם לחץ אויר וזהו!
על זה בדיוק דיברתי אהוד...אתה חוסך בחומרים, וקרעת את הפילטר שלך,הוא כבר לא מפלטר אם ניקית אותו בלחץ אוויר הכותנה נקרעה וחבל,אתה גורם למנוע שלך נזק ככה
רוני
ערן המסוקס
25-04-07, 12:11
וגם לא משתמש בשמן.. כך שהפילטר, גם אם הוא שלם, אינו מסנן ממש.
טוב ...חפרתי קצת את הנושא לגביי פילטר פתוח בשירשורים...
נמצא פילטר "דוד" .בתקווה יוחלף היום.
היום קניתי אצל ינוביץ' את ערכת הניקוי לפילטר אויר ב115 ש"ח
יום שני הייתי אצל ינוביץ' קניתי את הערכה ב100 שקלים
ערכה פשוטה וקלה, שווה לעשות את זה פעם בחודש
תודה לכולם
יום שני הייתי אצל ינוביץ' קניתי את הערכה ב100 שקלים
ערכה פשוטה וקלה, שווה לעשות את זה פעם בחודש
תודה לכולם
אתה נוסע כל יום כל היום בשטח?
אם לא אז זה ממש מיותר,חלק מיכולת הסינון של הפילטר תלויה בספיחת האבק בגלל מטען חשמלי שלילי של האבק, כשנצבר לך מעט אבק על הפילטר (אחרי הניקוי והשימון) הוא עוזר לספוח עוד אבק אליו.
ניקוי יתר לא בהכרח עושה טוב לפילטר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.