PDA

צפייה בגרסה מלאה : הגבהות לג'ימיני

יניב בלס
07-05-07, 21:52
שלום, ברשותי ג'ימיני חדש, ואני מעוניין לבצע בו הגבהה.
רציתי לשאול איזה קיטים קיימים? מה העלוית? והכין משיגים?
וכל מידע נוסף שקיים על נושא זה.
בתודה מראש על התייחסותכם.

נמרוד
07-05-07, 21:54
ברוך הבא!

אנחנו גם נודה לך על התייחסותך אם נדע שביצעת חיפוש, קראת דיונים רלוונטיים ועדיין נשארו לך שאלות בלתי פתורות. ברור לך שאתה לא הראשון שמחפש להגביה ג'ימני, נכון?

יניב בלס
08-05-07, 07:26
קראתי אבל חסר לי מידע מי הספק של הקיטים הרלונטים ? יתרונות וחסרונות של כל קיט? והאים ניתן להגביה דרך צמיג גבוה יותר מבלי להגביה את הרכב?

sherifon
08-05-07, 09:16
חפש ב :
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=9&item=795923

שם גלול מטה עד תגובה 19. -מדובר בסט OME ,דבר עם הבחור תקבל ממנו המון מידע.

גילוי נאות : אין לי ,לא היה לי קשר למוכר וגם לא מקבל ממנו דבר .

נמרוד
08-05-07, 09:21
בנושא ספקים - יש מבחר קטן של קיטים וחלקי מתלים שמיובאים בצורה מסודרת. בכל מקרה, היבואנים כמו הנפלד מוכרים דרך סוכנים, שזה כל סדנאות השיפורים, הקטנות כמו הגדולות. אם אתה מחפש ספק עם כתובת בארץ וחשבונית, תתחיל לעבור בין הסדנאות ולהתעניין.

במקביל, אנשים קונים ומיבאים לבד מה שהם רוצים מחוץ לארץ - גלובליזציה, אינטרנט, זרימת מידע חופשית, דולר זול... עבור רכבים מסוימים, כמו הרכב שמופיע בתמונה שלי, זו הדרך הנפוצה והמקובלת ביותר.

----------

ההגבהה הנכונה היא דרך הצמיגים. רק צמיג גדול יותר באמת מגדיל את מרווח הגחון שלך. כדי להתקין צמיג גדול יותר, צריך להגביהה את השלדה מעל הסרן. ברכב שלך, מנסיון חברי הפורום, אפשר להתקין צמיגי 215/75R15 בלי צורך בהגבהה. בשביל צמיגי 235/75R15 אתה צריך הגבהה קלה. לאו דווקא קיט - יכול להיות שאתה תסתפק בספייסרים מעל הקפיצים והחלפת בולמים.

-->