התחברות

צפייה בגרסה מלאה : פורום בניית קרטינג

yogevlevytheking
11-05-07, 17:01
שלום אני רוצה לבנות קרטינג אני לא יודע כל-כך הרבה איך לבנות הייתי רוצה שמשיהו יעזור לי...
יש כבר רעיון למערכת ההיגוי והשלדה וכל זה אבל אני צריך שתעזרו לי בתושבת המנוע ואיך לחבר אותו.
רציתי לדעת איזה מנוע יתאים.
יש לי מנוע של מכסחת דשא ואני לא יודע אם הוא מתאים.

or65
11-05-07, 17:18
יש ספר של רון צמפיון יש עליו המלצה בדביק תסתכל למעלה .
הוא מדבר על בניית באגי קטן אבל אני מאמין שזה יעזור לך בחיים.
עכשיו לבנות קארט זה לא יהיה לך כול כך פשוט עם אין לך שום ידע בעבודות עם ברזל , ריתוכים התאמות זה המון זמן של למידה , ואני מתכוון להמון זמן עד שאפשר לבנות משהו , בכול זאת אתה לא רוצה לנסוע ושבאמצע יעוף לך איזה ברזל שלא רותך טוב.
גם הכלים שתצטרך לקנות לבנייה של קארט יעלו המון כסף ( רתכת , דיסק , אלקטדרודות , משור שורף או אנכי או כל כלי חיתוך מדויק אחר , מקדחה ועוד ועוד )
בקיצור אם אין לך את הכלים ואת הניסיון תן למישהו אחר לבנות לך את זה , אם אתה מוכן להשקיע המון כסף על כלים ועוד שטויות אז זה משהו אחר .
המודעה שלך לא רצינית ולא מתייחסת לנושא ספציפי ואתה לא מספר בדיוק מה הבעיה ככה שקשה לעזור לך , תקרא את החוקים , אני מאמין שהמודעה שלך תנעל אבל כשתחזור עם שאלה ספציפית ותחליט מה בדיוק אתה רוצה לעשות תפתח נושא מסודר והכול וננסה לעזור לך יותר , תעשה גם חיפוש היו המון מודעות בנושא

אור

asafk
11-05-07, 17:48
בבקשה לקרוא את ההודעות הדביקות שבראש הפורום. רק אם לא תמצא תשובות (שם ובחיפוש), אפשר להמשיך בדיון הזה. בגדול- הכל אפשר לעשות לבד. הגעת למקום הנכון- וכאן נוכל לנסות ולעזור עם חווית הבניה- אבל קודם, תעשה קצת פוקוס בעזרת ההודעות הדביקות ובעזרת חיפוש בפורום. ברוך הבא.

אסף.

yogevlevytheking
12-05-07, 20:05
יש לי את כל הכלים שאמרת ואני יודע לרתך לחתוך וכל זה...

אבל לבנות אני לא יודע וזאת הבעיה...

lizard
13-05-07, 00:06
אם תקנה את הספר ותקרא אותו אז אתה תבין בדיוק איך לבנות ואתה תראה גם שזה לא כזו בעיה.
קניית הספר וקריאתו זה "דמי ריצינות" לפרוייקט.
וכן, הספר באנגלית. כן אתה צריך לדעת אנגלית או לחילופין שמישהו יתרגם לך.
בספר מפורט הכול כולל הכול.

yogevlevytheking
13-05-07, 14:41
יש אפשרות לקנות את הספר בארץ באחד החניות?

זאביק
13-05-07, 15:20
יש אפשרות לקנות את הספר בארץ באחד החניות?
למיטב ידיעתנו, לא.
אם תמצא, יהיו פה כמה וכמה אנשים שמחים ...

-->