צפייה בגרסה מלאה : הרכב שקע בצד אחד, איך מזהים את מקור הבעיה?
גיליתי הפרש של חמישה ס"מ בין צד הנוסע לצד הנהג בחלק הקדמי של האוטו. עשיתי חיפוש בפורום על בולמים אבל לא מצאתי איך אני יכול לאתר את הבעיה. לרכב יש בלומי פרו קומפ 1000
כמו כן אשמח להמלצות היכן כדאי לרכוש בולמים ואיזה מומלצים(במידה וזאת הבעיה) או עלים
תודה מראש
אלעד
סביר שזה הקפיץ ששקע ולא הבולם.
הפתרון הוא ערגול או הוספת עלה או שניים.
רפי תודה רבה,
האם יש מישהו מומלץ באזור המרכז לטיפול בקפיצים? (אני מהרצליה)
כמה בערך אמור לעלות ערגול?
אלעד
כאשר המדובר הוא בקפיץ ישן, כל מה שתעשה יהיה הימור מבחינת סיכויי ההצלחה, מאחר שהפתרון אמור להשוות את גובה הקפיצים ב-2 הצדדים.
האפשרויות הן
לערגל, דבר שלאחר פרק זמן עשוי לחזור לקדמותו.
לתגבר את הקפיץ החלש בעלה אחד או שניים נוספים, יש סיכוי שהמחיר יהיה קפיץ בגובה הראוי אבל יותר קשיח.
לקנות מפרוקיה (סמו) זוג קפיצים שעל הקרקע נראים תואמים ולהחליף את שניהם, יתכן שגם אחד יפתור את הבעייה.
במהלך הקרירה הלא קצרה שלי פעלתי במקרים שונים בשתי האפשרויות האחרונות, כמובן בעבודה עצמית
אין קשר בין הבולמים לגובה הג'יפ!
הבעייה היא בקפיצים. האם המצב שאתה מתאר, שצד אחד נמוך משמעותית מהשני, קרה פתאום? הג'יפ היה תמיד ישר ושמת לב שיש שינוי? אם כן, סיכוי גבוה מאד שנשבר לך עלה (או יותר) בקפיץ בצד הנמוך. זה משהו שקשה לראות כי השבר יכול להיות קרוב מאד לאמצע, באזור החבקים. שטוף את הקפיץ כולו היטב בלחץ מים, תקרצף אותו, ואז תחפש את הסדק.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.