PDA

צפייה בגרסה מלאה : מה החלופות למנגנון הרמת חלון בסוף דרכו?

gmike
29-05-07, 10:21
שלום לכולם!
מנגנון הרמת החלון של הנהג -בשלבי גסיסה, הוא בקושי עולה, וגם כאשר הוא עולה, הוא קופץ,מחליק,
וגם כשבסוף הוא עולה, הוא מייד יורד בס"מ-שניים, ומסרב לעלות עוד.

כבר תיקנתי אותו פעם-הציר שעליו יושב גלגל השיניים הקטן,זה שהידית מסובבת, חופשי, המתכת שאמורה לקבע אותו נשחקה והחור בה גדל, ריתכתי שם שייבה, הכל היה בסדר-החזיק מעמד שלושה שבועות :mad: ,ושוב התופעה חזרה.
הייתי מצרף תמונה, אבל אז לא צילמתי, והיום אין לי כח לפרק סתם,בפעם הבאה שאני אפרק זה יהיה לצורך החלפה....

מה שרציתי לשאול זה אם מישהו שמע\ראה מנגנון של רכב אחר שמתאים(סוויפט?) או אם מישהו שם חלונות חשמל לסמוראי?

בדקתי כמה עולה מנגנון כזה(ידני) במכשירי תנועה-280 ש"ח - ב300 ש"ח אני יכול לקנות 2 מנגנונים חשמליים בפירוקייה. ולהתאים אותם למנגנונים הקיימים.(לשתול רק את המנוע)

מה אתם מציעים לי לעשות?

נמרוד
29-05-07, 11:22
מציעים לך לקרוא את המדריך לחלונות חשמל של שמיל (http://www.jeepolog.com/137.html) :D

gmike
29-05-07, 15:46
קראתי כבר ,תודה.

איציק - 4X6ZH
29-05-07, 16:01
להוריד את החלון עד הסוף
לנקות את המסילות טוב טוב
למרוח דבק נחשים ( או כפי שהחברה קוראים לו סופר דבק )
לסגור את החלון .
ויותר אין בעיה לחלון !
או להתקין מנגנון חדש
או למצוא מנגנון מפרוק
או להמשיך ולסבול .
וכמובן לשאול שאלה בפורום ;-)
איציק

gmike
29-05-07, 16:34
אם ככה יש לי עוד 2 שאלות:
1.האם אתם מכירים מישהו שעשה חלונות חשמל בסמוראי?
2.האם יש למישהו מנגנון משומש במצב טוב,אני אשמח.
אני מזכיר: מנגנון צד שמאל,של הנהג.

תודה למגיבים.

נמרוד
29-05-07, 16:47
280 שקל למנגנון חדש? נשמע לי מחיר לא רע כדי לפתור בעייה שמציקה לך לכמה שנים של שקט.

gmike
29-05-07, 18:32
המחיר באמת לא בשמיים, אבל כשמנגנון חשמלי קומפלט עולה 150 ש"ח, ומעט עבודת התאמה(אני מקווה) אפשר לשדרג מעט את הנוחות,אז למה לא?

מצד שלישי, אם אני אמצא מנגנון ידני שמתאים, זה גם יעלה גרושים, אם בכלל, ויעשה את העבודה מצויין...

GodsFather
30-05-07, 13:32
לי הייתה בעיה כזו (הגלג"ש פשוט נשבר) ומצאתי מנגון ידני בפירוקיה של אמנון מצומת מעריב - המחיר 150 ש"ח. תנסה אותו.

לגבי ח"ח , יש פה בחור בשם אלעד WILDLOVE , הוא הרכיב ספאלים לא מזמן בסמוראי שלו וזה עושה את העבודה מצוין ,אבל הספאל מבוסס על הגלג"ש השחוק שלך אז אני לא חושב שזה יעזור בכל מקרה...

0522590207 אמנון.

אולי גם אצל מורי או דוד.

מורי - 0575335353 - הוא גם חבר פורום
דוד - 0522523449

כמובן שאין לי שום אינטרסים מכל סוג , אצל אף אחד מהמומלצים פה.

-->