צפייה בגרסה מלאה : סאונד בסמוראי
הדיפנדר פיליפ
30-05-07, 00:23
ברשותי סמוראי 97 סגור... מאחורה וקדימה רמקולים של קנווד
נראה לי מאחורה 6.5 מתחת לכנפיים זה מורכב.
הבעיה שהם נקרעו ואין לי שום הגבהה או איטום מיוחד
יש לי מערכת די טובה רוקפורד rfx 9120
איזה רמקולים כדאי להכניס מאחורה אם אני רוצה סאונד סבבה, אבל לא משהו משוגע, בלי מגברים ובלי סאב וכאלה...
ואיך לבצע את ההתאמות, האם יש מישהו עם יד טובה שאני אוכל להיעזר בו או בהתקנה במקום הקנייה
בתודה, עומר
אהלן...
קודם כל, תישאל כל מי שמבין בסאונד, ואני מניח שהתשובה שתקבל היא שעדיף רמקולים טובים (קומפוננטים) מקדימה עם סאב, מאשר רמקולים מקדימה ואחורה...
מכיוון שגם אני בעל סמוראי סגור (96), ניסיתי לחפש מקום לשים סאב ולא כל כך מצאתי... אם אתה מוצא, לדעתי (האישית, והלא מקצועית...) עדיף לך ללכת על הסידור הזה.
לגבי יציאות של המגבר, אני לא מכיר את הדגם שלך ספציפית, אבל אם הוא של רוקפורד אז הוא כנראה איכותי, אז אם הוא של 4 יציאות, רוב הסיכויים שאצל רוקפורד אתה יכול לחבר שתי יציאות ליציאה אחת של סאב (מה שנקרא bridge).
לגבי מקום להתקין, אני התקנתי מגבר ורמקולים אצל סנקר ביצחק שדה, והייתי מאוד מרוצה (ותאמין לי שבדקתי מה הם עושים לאוטו... לא זזתי לשנייה...), לגבי המחיר אני לא יודע אם הם הכי זולים, אבל אני בדעה שעדיף לשלם קצת יותר ולקבל עבודה מקצועית...
הדיפנדר פיליפ
30-05-07, 00:49
למישהו יש המלצה למתקין מקצועי באשקלון?
GodsFather
30-05-07, 13:41
אצלי יש זוג 6/9 (זולים מאד כי לא מצאתי סיבה להשקיע כל כך הרבה בחתיכת פח שתתלכלך) מאחורה בתוך קופסאות עץ מרופדות LEVED וכך לא קדחתי בשום דבר והם גם יכולים להתנייד אל מחוץ לרכב אם אני רוצה מוזיקה בזמן פיקניק או מה שלא יהיה. תפסתי אותם על הכנפיים עם זוג סקוצ'ים (צמדנים) והם לא זזים מ"מ גם בנסיעות קשות.
סאב לדעתי יתפוס לך מקום שחיוני לאכסון ציוד, אבל זה כבר עניין של כמה אתה נוסע בשטח ואיך אתה מצטייד. אם כבר אז תשים בזוקה קטנה וזה יתן לך אפקט לא רע בכלל ויתפוס פחות מקום .רשמת שאתה לא מחפש סאב ומגברים אבל המליצו לך אז נתתי את דעתי בנידון.
אהלן
אצלי בסמו (סגור) בניתי תיבה לסאב מאחורה ,כן ניתן להכניס לשם תיבה ,
את הדרדלה קרטון מצופה בד העפתי מהכנפיים האחוריות ובמקומם הרכבתי פלטות עץ(על דבי הקליפסים הקיימים עם בניה ל6X9.
מקדימה ניתן להכניס קומפוננט 5.25 עם בניה של תושבות מעץ.
אני מקווה שנתתי לך עוד אופציות.
אשמח לעזור אני נמצא באזור ירושלים
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.