התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שינוי צפוי בבדיקת פליטה של רכבי דיזל - צריך להתחיל לדאוג?

Juv
02-06-07, 00:14
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3407314,00.html

לכל מי שמבין בתחום - רכבי 4X4 מהשנתונים הרלונטיים עומדים בדרישות הצפויות?
ברשותי דיסקו 2001. אני צריך להתחיל לדאוג או שמדובר בדרישות סבירות?
האם ניתן להשיג היכן שהוא מה הנתון לו מתחייב היצרן כאשר הרכב חדש? אם נתון זה הוא גרוע יותר מהדרישות, והותר לייבא את הרכב בעבר, איך לעזאזל הם יכולים להוריד את הרכב מהכביש היום?
אולי הם מתכוונים להחזיר לכולם מחיר מחירון (עסקה לא רעה בכלל...)

גיא
02-06-07, 19:56
זה הזמן לעבור לביו דיזל :!:

נמרוד
03-06-07, 09:56
לא הייתי מתרגש יותר מדי... או שהתקנה תעצר בדרך למימוש כמו שנרמז בכתבה, ואם היא אכן תגיע עד למכונים, היא גם לא תתממש, כי היא בלתי אפשרית.

איציק - 4X6ZH
03-06-07, 10:27
סופה של התקנה הזאת להתמסמס בקומבינטורים של המערכת ;-)
אתה צריך לעמוד רק כמה דקות במכון טסטים כדי להבין עד כמה המצב מצחיק .
עברו רק כמה חודשים מתחילת בדיקות מחמירות של מנועי הבנזין
איזה תקנה \ איזה בדיקה \ ואיזה קושי .
כולם עוברים מקסימום טיפול שמש ולפעמים קונים איזה פחית תוסף שיהיה כאילו .....
ולזה קוראים בדיקת זיהום אויר .:cry: :cry:
באמת צריך להחזיר את המנדט הבריטי ולהתחיל מאתחלה .
איציק

דרור ברלי
03-06-07, 12:44
רק אני, בתור רואה שחורות מקצועי (10 ומשהו שנים התעוררתי כל בוקר וראיתי את אותה שחורה קטנה לידי...) שלמרבה הצער גם צודק ברוב המקרים, לא מזלזל בשום נפיחה שיוצאת ממשרדי התחבורע/איכות הסביבה ושאר רשויות המדינה שכל מעייניהן במציצת כספים מהציבור ותו לא.

ממתי מקבלי החלטות במדינת ישראל הם גם אנשי מקצוע שיודעים על מה הם מדברים?
אלה בסך הכל פוליטיקאים קטנים ומתועבים. אנשים רעים, מושחתים, תאבי כוח ושררה. כל רעיון חדש שעולה בראשם הוא לצורך פופוליזם זול. זה חדש לנו שהם מחליטים דבר אחד, ואחר כך חוזרים בהם?
הם שלחו אלפי אנשים להתגורר בכל מיני מקומות בברכת המדינה, ואחר כך עקרו אותם והפכו אותם לפליטים. אז למה שיתייחסו למכוניות שלכם בצורה שונה?
אז תתכוננו.

ומצד שני, כמו שאיציק ציין - זו מדינת ישראל, ועם הקומבינה המתאימה הכל מסתדר בסוף. תעשיית המאכערים תשגשג בעתיד יותר מתמיד. זה רק יעלה לנו יותר.

-->