התחברות

צפייה בגרסה מלאה : סמוראי- השכרה - כמה להוריד?

mistaarvim
03-06-07, 20:09
אני לפני מכירה של סמוראי, האוטו כמו 90% מהסמוראים עברו בהשכרה.
כמה עלי להוריד מהמחירון אם בכלל?

asafk
03-06-07, 20:23
בג'יפים לא מקובל להוריד מהמחיר בגלל עבר של השכרה, ממשלה וכו'- בתנאי שעברה לפחות יד אחת אוהבת מאז. המחיר תלוי במצב הרכב בלבד.

אסף.

נמרוד
03-06-07, 21:47
90% מהסמוראי היו בהשכרה? מזמן לא. בעבר, אני מדבר על סוף שנות ה80, אכן רבים מהסמוראים היו מהשכרה. הסמוראים הארוכים היו באמת כולם מהשכרה. בכל מקרה, זה לא ממש רלוונטי, אם הרכב שלך טוב הוא בהחלט יכול לקבל מחירון, זה היה מצב השוק של הסמוראים תמיד.

sherifon
03-06-07, 22:09
בסמוראים שנימצאים כבר לפחות 23- 10שנים על בכביש אני חשוב שלקונה זה הדבר האחרון שצריך להטריד אותו .
נשאל שאלה כזו:
- מה שווה יותר?
סמוראי פרטי עם מנוע גמור ויד גבוה או סמוראי מהשכרה עם מנוע סביר ויד גבוה..

ניתן לנסח את אותה שאלה בוריאציות שונות אבל אני חושב שעמדתי ברורה.

בהצלחה במכירה.

נ.ב
כבעלים של סמוראי בעבר....

הדיפנדר פיליפ
03-06-07, 23:18
"ג'יפ ראשון שלי, אני עומד בפני קניה של גלגלים לסמוראי, איזה מידה של גלגלים לרכוש? והשאלה הכי חשובה האם כדאי ללכת על צמיגי שטח או 50\50"

מממ, כבר מוכר...?

משהו לא מסתדר לי

samorai
04-06-07, 00:02
אבי תתקן אותי אם אני טועה
דיברת איתי בטלפון לפני כמה ימים ואמרת לי שאת קונה סמוראי
לא נראה לי אמרת לי שאת מוכר
נראה לי טעית בהודעה הראשונה במה שכתבת

רותם .

3Beni aroh
04-06-07, 17:49
הייתי חייב להגיד
את הסמוראים גם אם הם מהשכרה וגם אם לא, מוכרים אותם מעל המחירון, זה לפחות ממה שאני ראיתי

mistaarvim
04-06-07, 18:22
כן אחי אבל יש כאלה מגזימים חושבים שלא יודע מה יש להם.. רוצים להחזיר את כל ההשקעה שהם שמו ברכב, ואין כזה דבר.. ראיתי למשל בחור עם סמוראי שנת 90, שהמחירון שלו 17000שאין בו מיודע מה תוספות כאלה משמעותיות חוץ מאולי מנוע חדש, והבן אדם רוצה עליו 32?!

שזה יותר מ50% ממחיר האוטו.. אלה אנשים שמגזימים אחי...

*** לתשומת לבך: המילה "אחי" אסורה בשימוש בפורום ג'יפולוג למעט מקרים בהם מדובר באמת על אחים או בני אותו מחזור גיוס בגולני. תודה, המערכת ***

adam12345
04-06-07, 21:29
בני?!?
נראה לי הוא מדבר עליך! זה אתה שמוכר סמוראי 90 ב32 לא?!?

**הערת המערכת: אין שום תועלת בהודעה שלך לפותח השרשור או לאף אחד כאן. מה אכפת לו אם זה של בני או לא? אנא המנע מתגובות סרק ומציטוטים של הודעות שממש מעל שלך.

asafk
05-06-07, 12:46
כן אחי אבל יש כאלה מגזימים חושבים שלא יודע מה יש להם.. רוצים להחזיר את כל ההשקעה שהם שמו ברכב, ואין כזה דבר.. ראיתי למשל בחור עם סמוראי שנת 90, שהמחירון שלו 17000שאין בו מיודע מה תוספות כאלה משמעותיות חוץ מאולי מנוע חדש, והבן אדם רוצה עליו 32?!

שמע, זכותו של כל אחד לדרוש כמה שהוא רוצה. המחיר בסוף ייקבע רק על ידי הקונה. אם זה אתה, והסכמת לשלם- כנראה זה בגלל שבראש שלך החלטת שזה המחיר ששווה לך לשלם. בינתיים, זכותו של המוכר לדרוש כל מחיר. במקרה הרע (מבחינתו) הוא יראה שהמחיר הזה לא ריאלי, ויוריד אותו עד שיהיה זה שיהיה מוכן לשלם.

אסף.

3Beni aroh
05-06-07, 17:51

*** לתשומת לבך: המילה "אחי" אסורה בשימוש בפורום ג'יפולוג למעט מקרים בהם מדובר באמת על אחים או בני אותו מחזור גיוס בגולני. תודה, המערכת ***

כן במקרה זה הסמוראי שלי
העניין זה שלא אני העלתי את המודעה
חבר שלי שמתעקש אשני יחליף להונדה סיוויק החליט שהוא מפרסם לי אותו, אז אמרתי לו תרשום 32, במטרה שלא יתקשרו וייזינ* בשכל
למרות שגם כשכתוב 32 אנשים מתקשרים ואני מסביר להם שאני לא מוכר אותו

-->