צפייה בגרסה מלאה : כיול רדיו
האם יש אפשרות לכייל רדיו מקורי (יבוא אישי) שיעבוד לפי התדרים בארץ. אם לא היכן אפשר לרכוש רדיו דיסק מקורי לגרנד 98 במחיר שפוי?
יש אפשרות לכייל אבל זה תלוי בסוג ודגם המכשיר. לקנות רק EBAY !
בטוח אפשר, לכל מכשיר יש איזה קוד לחיצות סודי או משהו אחר, אני לא מבין בזה כלום אבל מנסיוני הדל אתה צריך לקחת את האוטו לסיבוב אצל מתקיני מערכות ואביזרי רכב. זה המקצוע שלהם, אני מבטיח לך שמקסימום במקום השלישי שאתה נוסע תמצא מישהו שמכיר את המכשיר הספציפי, יתקתק משהו בשניה וזה יסתדר במקום ובחינם. נכון שלכאורה זו שאלה קלאסית לפורומים, הבעייה היא שמי שמבין במערכות לא גולש בפורומי ג'יפים ולהיפך. מגבלות האינטרנט - לפעמים צריך להניע ולצאת לשטח לפתור בעיות :mrgreen:
לי יש את אותה בעייה עם Grand Cherokee 95 יבוא אישי מארה"ב.
האם למישהו יש פיתרון !!
תודה שלומי 054-3085630
בשעתו היה מישהו כאן באתר שהציע שירות זה תמורת תשלום. כשנשאל (כמדומני ע"י נמרוד) מדוע לא יפרט את "רצף הלחיצות" עמ"נ שניתן יהא לבצע זאת לבד, שהרי קרוב לוודאי שחיפוש יסודי באינטרנט יעלה את התשובה, השיב כי המדובר בכלי (תוכנה) שפותח לבקשתו בעלות ניכרת, ולא ברצף לחיצות.
לא יודע כמה יש ממש באמור,
לשיקולכם ...
אייל
בדגמים החדשים יותר, זה מתבצע רק על ידי הSCANTOOL, הגדרה פשוטה (למי שיש לו את המכשיר) של איזור אירופה במקום ארה"ב.
יכול להיות שבדגמים הישנים זה באמצעות מחשב דיאגנוסטיקה, אבל כאמור- הכי פשוט זה ללכת למתקיני מערכות סטריאו. הם עובדים בזה.
אסף.
לי יש את אותה בעייה עם Grand Cherokee 95 יבוא אישי מארה"ב.
האם למישהו יש פיתרון !!
תודה שלומי 054-3085630
שלום שלומי יש פתרון ולכל בעלי הצי'רוקי יבוא אישי שרוצים לכייל את מכשיר הרדיו שלהם צלצלו אלי 050-8335374 אחרי 8 בערב ואני אשלח לכם את הבחור שלי שעובד בכל הארץ !מקצועיות ושירות עד בית הלקוח
תודה אורן
Moshebiton
02-11-09, 10:43
מהיום יש פתרון לכיול תדרים - שינוי תדר אמריקאי לא רק לבעלי הצי'רוקי, אלה כמעט לכל רכב המיובא ביבוא אישי: www.carsprofi.com
יש פתרון בתוכנה
ויש גם אפשרות לתוכנת נווט במסך מגע של הרדיו המקורי
צור קשר
אבי 0544492597
יש לי כל מיני מכשירי רדיו של ג'יפ וגם אפשרות לכייל חלק מהמכשירים המקוריים
בנוסף רוב האביזרי רכב לרכבים אלו
0544492597 אבי
[email protected] (
[email protected])
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.