PDA

צפייה בגרסה מלאה : טרנספר מיבוא-האומנם?

gmike
13-06-07, 12:26
שלום לכולם!

איך אני יכול דעת שטרנספר הוא באמת מיבוא ולא מפירוק בארץ?

האם מיובא יותר טוב ממשופץ ?

יש תקנות על איכות\תקינות החלקים שמביאים ארצה מחו"ל, או שכל אחד מביא מה שבא לו, ואני בעצם קונה חתול בשק?

נאמר לי שטרנספר הגלג"שים שינה את צורתו החיצונית במעט בשנת 96, האומנם?

איציק - 4X6ZH
13-06-07, 14:11
מה זה כל כך משנה לך מה מקור החלק . ( העיקר שלא יהיה גנוב ) כל השאר חסר חשיבות .
הטרנספר תקין יחסי העברה נכונים נגמר .
סחורה מיבוא היא בדיוק כמו כל סחורה מקומית .
יש רכיבים שניתן לזהות לפי מספרי סדרה לאיזה דגם זה הי מותקן ולפי זה ניתן לזהות את מקור החלק .
אבל זאת תיהיה בדיקה מורכבת ומאד לא מדוייקת .
איציק

נמרוד
13-06-07, 14:30
יש תקנות על איכות\תקינות החלקים שמביאים ארצה מחו"ל, או שכל אחד מביא מה שבא לו, ואני בעצם קונה חתול בשק?

לא, אין. מביאים אותם כפסולת בכלל. מאיפה אתה חושב חלקי רכב משומשים מגיעים? ממגרש גרוטאות במדינה אחרת, לפי חוקי הביקוש וההיצע. יש סיפורים שביפאן המכוניות יורדות מהכביש צעירות מאד ולכן המכלולים משם הם במצב כמו חדש. אם כי כמה חדש יכול להיות טרנספר של סמוראי שלא מיוצר כבר 10 שנים?

gmike
13-06-07, 16:50
ברור שזה מגיע מפירוק,פשוט חשבתי שאולי זה כמו עם מנועים, שמגיעים עם קילומטרז' של עד 20,000. ובד"כ עדיף מנוע מחו"ל, בגלל שהוא משומש ממש מעט.

או שגם לגבי מנועים אין חוקים,וסתם המצאתי לעצמי חוק?:D

בקשר לשינויי צורה של טרנספר הגלג"שים של הסמוראי במהלך שנותיו,יש אמת בזה?
כמובן שאני לא מתכוון לשינויי שחל במעבר לשרשרת.

חן דן
14-06-07, 04:24
סמוראי לא מיובא כ 10 שניים אבל עדין מיוצר.
לא זוכר להגיד לך עם יש טרנספר גג"שים או שרשרת בכלים החדשים.
מצתרף לדעה של קודמי תחפש אחד בארץ תקין ולא משנה יבוא או לא.
המנועים של ה 16V באמת חדשים בתקווה שאתה יודע ממי לקנות. 8V די ישנם עם בלאי גבוה אני בספק עם יש להם 200 ק"מ לדעתי יותר, אך זה לא קשור לנושא השרשור.
בקשר לשינויי צורה של טרנספר הגלג"שים של הסמוראי במהלך שנותיו- אלון דיבר על זה בכתבה של הסמוראי לפני קניה תריץ חיפוש ואני בטוח שהנושא מוזכר בעוד שרשורים.
חן

מורי
14-06-07, 09:15
בקשר לשינויי צורה של טרנספר הגלג"שים של הסמוראי במהלך שנותיו,יש אמת בזה?
כמובן שאני לא מתכוון לשינויי שחל במעבר לשרשרת.

שלילי.
הטרנספר זהה בצורתו לאורך כל השנים,עד להחלפה לדגם עם השרשרת (בדגם 1300 סמ"ק כמובן,ב-1000 הסיפור שונה...)

-->