צפייה בגרסה מלאה : ביטוח מקיף לגרנד צ'ירוק לימיטד 94
בשעה טובה קניתי גרנד צ'ירוקי לימטד שנת 94 יבוא אישי.
חב' הביטוח לא מוכנה לבטח את הרכב במקיף מכיוון שהוא לא מופיע במחירון של יצחק לוי.
מכיוון שהרב לא היה מבוטח במקיף אין לי את קוד הדגם של הרכב לביטוח.
אם למישהו יש גרנד צי'רוקי מאותה השנהומבוטח במקיף או היה מבוטח במקיף או מכיר מישהו שיש לו צ'ירוקי מאותה השנהומבטח במקיף,אשמח לקבלאת קוד הדגם לביטוח ולבטח את הרכב שלי גם.
תודה מרש על העזרה ויום טוב לכולם
אושיק
0547227414
במקרה כזה יש ללכת למשרדי יצחק לוי ולקבל הערכה שווי מוסמכת על הרכב הספציפי, זה עולה כמה מאות שקלים, ותופס לשנתיים-שלוש. איך השמאי קובע את הערך? במקרה שלי (צ'רוקי 94) פשוט מאד - כמה שאמרתי ששילמתי עליו...
ואם אתה מחפש סוכן ביטוח אמין לחלוטין, חבר הפורום שנים ארוכות, שלא מתעצל לבטח כל ג'יפ כולל תוספות,שיפורים ושגעונות - מאיר רוטברג 0544697070.
אל תבזבז את הזמן...
לי יש אותו הדגם, ZJ 5200 94 LTD ,היתה לי הערכת שמאי של לוי יצחק מלפני 4 שנים בערך,לפי 98000 ש"ח,שלפיה הבעלים הקודמים קנה את הרכב.
צויין שם מספר הדגם לזיהוי,חברות הביטוח היו בזמנו מוכנות לבטח באיזור ה40 אלף ש"ח.
כשאחזור הביתה אחפש את הערכת השמאי כדי לתת לך את מספר הדגם,אבל אל תתאמץ,נכון להיום הוא בטח יבוטח לפי 25000 ש"ח...
גיל, זה לא רלוונטי, הערכת השמאי תופסת לגבי רכב ספציפי ולזמן מוגבל. חברת הביטוח לא סתם זורקות סכום - הוא מבוסס על ההערכה מלפני 4 שנים. אם אתה לא מסכים ל40,000 שמציעים לך, אין לך ברירה אלא ללכת ולעשות הערכה מחודשת אצל לוי יצחק. במקרה של אושיק, ההערכה שהוא יקבל תהיה מבוססת על המחיר שהוא קנה, פשוט ישאלו אותו, אין שום אינדיקציה טובה יותר לשווי של רכב מאשר המחיר שהוא באמת החליף בו ידיים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.