צפייה בגרסה מלאה : איך עושים טסט לסופה באיזור השרון?
טוב כבר ברור לי שעדיף דרך "מישהו"שיקח את הרכב ויעשה טסט.מי מכיר מי יודע?מחירים פחות או יותר?ממה שהבנתי צריך אישור בלמים כי זה רכב שדה-עבודה?
בקיצור מה עושים.לא דחוף אבל אני רוצה לדעת לקראת מה אני הולך,ומי.
תודה מראש.
בןבן, לא צריכים אישור בלמים. ברשיון כתוב רכב פרטי שדה (או משהו דומה).
אני עברתי כבר שני טסטים עם הסופה בלי בעיה מיוחדת (נכשלתי פעם אחת על מוט מייצב ששכחתי לחבר ופעם על מתג אורות גבוה/נמוך שהחליט לשבוק בדיוק בטסט). את הטסט עברתי במכון רישוי חן בפרדס חנה, הם יפסלו אותך אם המערכות הבטיחותיות לא תקינות (היגוי, בלמים וכו') אבל לא על שטויות, לדעתי.
אדי
אני הייתי הולך על בטוח.
קח את האוטו למוסך של ג'יפים. (נגיד- לאילן מהרצליה). תבקש ממנו לעשות הכנה לטסט, ולהעביר את הג'יפ טסט. אם זה מישהו שאתה מכיר, מה טוב. אם לא- יכול להיות שיעשה לך קצת פרצופים על העניין של להעביר את הטסט, אבל בדרך כלל, הוא יסכים.
לפני זה, סדר כל מה שאתה יודע שלא תקין, אבל תשאיר לו קצת עבודה כמו תפוחים ובלמים- סביב ה400-500 ש"ח.
אסף.
אני הייתי הולך על בטוח.
קח את האוטו למוסך של ג'יפים. (נגיד- לאילן מהרצליה). תבקש ממנו לעשות הכנה לטסט, ולהעביר את הג'יפ טסט. אם זה מישהו שאתה מכיר, מה טוב. אם לא- יכול להיות שיעשה לך קצת פרצופים על העניין של להעביר את הטסט, אבל בדרך כלל, הוא יסכים.
לפני זה, סדר כל מה שאתה יודע שלא תקין, אבל תשאיר לו קצת עבודה כמו תפוחים ובלמים- סביב ה400-500 ש"ח.
אסף.
זה בדיוק מה שאני עשיתי בשנתיים האחרונות - בנצרת, לא הרצליה. עובר יחד עם המכונאי על הג'יפ, שנינו עושים את עצמנו רציניים לגמרי, מסכימים אחרי קצת משא ומתן שהוא יחליף שני תפוחים ואת הגומיות של הבולם האחורי ימני ושיכוון את ההנדברקס.... וכולל העברת הטסט זה יעלה לי 700 שקל. נוסע לעבודה, בא אחה"צ לוקח ג'יפ עם טסט.
לאחר מספר טסטים בהם תמיד היתה בעיה עם פליטת CO החלטתי למסור את הג'יפ למוסכניק מבין.
במקרה שלי אבינועם מד"ר ג'יפ (מול משרד הרישוי בחולון) הוכח כמומחה אמין להכנה והעברה של טסטים.
נ.ב.
לא לשכוח לחבר את מוט הפיתול לפני הטסט !
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.