PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיית מכס ומשרד הרישוי

jzuk
09-07-07, 18:39
שלום, לא יודע אם פה זה המקום אבל רציתי לשתף ואולי לקבל עזרה.
אני בונה באגיי מירוצים במטרה להשתתף בתחרויות שיש בארץ. כמובן שרכב זה הוא בלי רישיונות והוא גם לא צריך רישיונות כי הוא לעולם לא יעלה על הכביש. הבעיה שלי היא שהזמנתי קרבורטור משופר מארה"ב בשביל הרכב. הקרבורטור הוא משומש ולא שילמתי עליו הרבה, אבל עדיין שילמתי עליו. כשבאתי לשחרר אותו מהמכס סיפרו לי שיצאה תקנה חדשה שמחייבת אישור משרד הרישוי על כל פריט רכב שנכנס לארץ. ניגשתי למשרד התחבורה בת"א והם לא מוכנים לאשר לי להכניס את הקרבורטור מאחר ואין רישיון רכב. ניסיתי לעשות בלאגן מאחר והייתי די מעוצבן אחרי שחיכיתי שעה מחוץ למשרד של הבחור בזמן שהוא דיבר עם חבר שלו, אבל זה לא עזר. הם לא מוכנים לשמוע על זה. כמובן שאני מאוד מעוצבן מהמדינה ה#%^$ הזאת, אבל רציתי לדעת אם להתייאש או שיש איזה שהוא משהו שאפשר לעשות. מה בנוגע לחוק הספורט המוטורי? מותר לעשות מירוצים אבל אסור לבנות מכוניות? ביזיון. תודה, יונתן.

idanw
09-07-07, 20:03
אין לך רישיון רכב!? שיוכיחו לך שאי אפשר להרכיב קרבורטור על הטויוטה קורולה של אמא שלך!

or65
09-07-07, 20:13
זה השירשור שפתחתי פה לפני כמה ימים .
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=21702

אור

Bulldog
09-07-07, 20:42
בדיוק, תן מספר רישוי של כל רכב אחר, חפש חבר עם רכב עם מנוע זהה.
כשהבירוקרטיה חוגגת, כך גם הקומבינות

נמרוד
10-07-07, 08:38
חוק הספורט המוטורי עדיין לא נכנס לתוקף. אז בינתיים כלום לא השתנה ו"אסור לבנות מכוניות מרוץ". נושא המכס על מכוניות וחלקים למכוניות מרוץ הוא אחד הנושאים שמטופלים, מעדכון של הימים האחרונים שמעתי שאכן מדובר על הפחתה משמעותית של המכסים עד לרמות סבירות מאד (כמובן הכל ביחס למקובל במדינת ישראל...). אבל עד שזה יכנס לתוקף ואחר כך גם יחלחל לשטח...

lizard
10-07-07, 09:44
מה שיותר מעניין זה האם הדרישות מיבואני חלקי מירוץ יהיו כמו הדרישות הקיימות מיבואני חלקי חילוף לרכב.

jzuk
10-07-07, 22:25
תודה, האמת שחשבתי על זה ואני מכין את המסמכים כדי לשלוח להם מחר זה פשוט ממש מרגיז ואני מקווה שהם לא יעשו לי בעיות עם זה מאחר וכבר הייתי אצלם בפעם הראשונה והם בטח זוכרים מי אני. אולי אני פשוט אשלח חבר כדי להמנע מזה וזהו.
תודה על התגובות.

-->