צפייה בגרסה מלאה : נזילה מצינור הגה - דיסקברי 96
שלום
יש לי נזילה של נוזל ההגה מהצינור המחבר את מיכל המילוי לתיבת ההגה (צינור קצר עם ניפל בקצה).
מישהוא החליף פעם את הצינור הזה?
ניסיתי לגשת לניפל עם מפתח וזה פשוט לא נגיש...
יש איזה מפתח מיוחד לניפלים?
יש איזו דרך חכמה לעשות את זה?
תודה.
אתה יכול ליצור את כלי העבודה המתאים ,
לנסר את המפתח המתאים לגודל המתאים ולרתך לו ידית מתאימה בזווית שניכנסת.
אל תשכח לנקז אוויר אחרי שאתה גומר לעבוד ,
מהפיטמה הכי גבוהה על התיבת הגה.
הייתה לי אותה בעייה בדיוק כמו שלך וגם עם אותו רכב בדיוק לפני חודש,
גם ניתקלתי בבעיה , אבל לא היה לי זמן להתעסק עם זה ואישתי הייתה צריכה את הרכב ,
אז נתתי למוסך בגבע להתעסק עם זה ...
אמיר.
הנגישות לצינור הנ"ל, אכן קשה ביותר כאשר אין אפשרות לעמוד מתחת לליפט ולעבוד כמו בן-אדם..
אמליץ לך מניסיון לבדוק האם הנזילה אינה מתחילה דוקא מבנד הנירוסטה המהדק את הצינור אל תחתית המיכל. בדר"כ הנוזל "מטייל לאורכו" של הצינור ואז מתקבל הרושם שהנזילה היא מהניפל. אם אתה עדיין לא בטוח , תנסה לקצר את הצינור בס"מ בודד עם סכין יפנית, ולהדק את הבנד בנקודת ההידוק החדשה ( זהו "טריק" המומלץ לפרק זמן קצר בלבד! - אם הנזילה נפסקה, רכוש בכל מקרה צינור חדש - הגומי הקיים ככל הנראה יבש ).
במידה ואתה משוכנע שהנזילה מתחילה בניפל, (מן הידועות הוא כושר העמידות המופלג של צנרת לחץ השמן בדיסקברי.. זהו עוד הישג מדהים של הטכנולוגייה הבריטית המהוללת)
אז לידיעתך הצינור החלופי שג'קי מוכר עושה את העבודה. אך הוא ארוך במקצת ועשוי גומי קשיח יותר מהמקורי.
הנ"ל דורש תכנון ומחשבה ומכיוון שסוף מעשה במחשבה תחילה.. בעיקר נכון במקרה זה..חשוב קודם כיצד תוביל את הצינור ליעדו, אחרת תצא מ"הפרויקט" כשאתה שמנוני כתינוק שזה עתה נשלף מבטן אמו.
ותרוקן קודם את הכוסית ...וגם אז פרק בזהירות את הניפל,עם מיכל מוכן לעודפים..
במקרה שלי זה הסתים במקלחת חמה..נוסטלגייה..
או לסיכום: שלא יעבדו עליך, יש מחיר לעבודה העצמית מתחת לאוטו.
בהצלחה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.