PDA

צפייה בגרסה מלאה : היתה פה באתר פעם השוואה בין היילקס לדיסקו ... לא?

יקיר גרין
17-07-07, 16:27
אני לא מוצא!

יש לי התלבטות ... מכרתי את הוויטארה כי היא היתה קצרה מידי למשפחה עם 2 ילדים ...
אני רוצה רכב לטיולים, אבל 90% מהטיולים שאני עושה הם עבירות קשה בלילה.

מצד שני אני רוצה רכב שיכניס את אהבת טיולי השטח לאישתי שמאוד התבאסה מ-10% הטיולים שעשינו עם הוויטארה ...

יש משפחות שמטיילות עם היילקס? הנוחות באמת כלכך בעייתית? אני מתכוון להיילקס 97 שעבר שיפוץ לקפיצים, ואין לו צורך לשאת משקל גדול!

תעזרו לי! הלב אומר היילקס, המוח אומר שהמשפחה תהנה יותר בדיסקו ...

fuksi
18-07-07, 11:35
אני לא מוצא!

יש לי התלבטות ... מכרתי את הוויטארה כי היא היתה קצרה מידי למשפחה עם 2 ילדים ...
אני רוצה רכב לטיולים, אבל 90% מהטיולים שאני עושה הם עבירות קשה בלילה.

מצד שני אני רוצה רכב שיכניס את אהבת טיולי השטח לאישתי שמאוד התבאסה מ-10% הטיולים שעשינו עם הוויטארה ...

יש משפחות שמטיילות עם היילקס? הנוחות באמת כלכך בעייתית? אני מתכוון להיילקס 97 שעבר שיפוץ לקפיצים, ואין לו צורך לשאת משקל גדול!

תעזרו לי! הלב אומר היילקס, המוח אומר שהמשפחה תהנה יותר בדיסקו ...

כמעט ולא תמצא השוואה כל כך מופרכת בין שני רכבים. הם פשוט כמעט הפכים מושלמים!
הלב אומר היילקס והראש דיסקו!!!!!!
אהבתי מאוד את המשפט הזה-בד"כ זה הפוך
בכל אופן בהצלחה

נמרוד
18-07-07, 11:39
ששש.... לא לעורר דובים ישנים...:smile:

קח את אחד השרשורים הארוכים והממצים בנושא:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=6426

יש עוד, כתוב בחיפוש גוגל משמאל למעלה היילקס + דיסקברי.

איציק - 4X6ZH
18-07-07, 12:02
עכשיו קיץ כך שהדובים לא ישנים .
בעיתון האחרון הגה בשטח יש דיון בנושא .
נכון ההילקס ינצח :lol: :lol:
איציק

יקיר גרין
18-07-07, 16:02
הלב אומר היילקס והראש דיסקו!!!!!!
אהבתי מאוד את המשפט הזה-בד"כ זה הפוך
בכל אופן בהצלחה

פוקסי, אצלי הלב אומר סלעים ...

תודה, אני כרגע הולך עם הלב!

אם מישהו שמע על היילקס 97 נעול כפול, תרימו דגל!

יקיר גרין
18-07-07, 16:23
ששש.... לא לעורר דובים ישנים...:smile:

קח את אחד השרשורים הארוכים והממצים בנושא:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=6426

יש עוד, כתוב בחיפוש גוגל משמאל למעלה היילקס + דיסקברי.

נמרוד, תודה!

קראתי את כל השרשור, ונשארתי רק עם שאלה אחת ... מה בנושא עבירות?

היילקס עם קפיצים מטופלים, נעול כפול מול דיסקו נעול כפול ... אל תדברו איתי על סטנדרט, אנחנו לא נוסעים על רכבים סטנדרטים.
בהנחה שבדיסקו יש גם ציריות מחוזקות ...

נמרוד
18-07-07, 16:43
קראתי את כל השרשור, ונשארתי רק עם שאלה אחת ... מה בנושא עבירות?

היילקס עם קפיצים מטופלים, נעול כפול מול דיסקו נעול כפול ... אל תדברו איתי על סטנדרט, אנחנו לא נוסעים על רכבים סטנדרטים.
בהנחה שבדיסקו יש גם ציריות מחוזקות ...

תיקו.

מוני אורבך
18-07-07, 16:45
להיליקס יש יתרון בגובה ובבסיס גלגלים. זאת בהנחה שאנחנו מדברים על אותו קוטר גלגל. לדיסקו יש יתרון האוטומטי.
דיסקו יכול להגיע לגובה של היליקס אולם אז הוא יהיה לא יציב בעליל. מה עוד שגם כך הוא רכב גבוה.
תוסיף על זה שדיסקו רכב יותר רך (כלומר יותר יכאב הלב לראות מעיכות בפח).

סיכום - עבירות נטו - ההיליקס ינצח. אלגנטיות הדיסקו ינצח. בגדול דיסקו מכונת עבירות לא רעה.
יקיר עצתי לך - אם אתה רוצה שאישתך תצתרף אליך לטיולים קנה דיסקו. אם זה לא פרמטר שמענין אותך קנה היליקס

יוני5
18-07-07, 17:20
שניהם רכבים דומים במחינת העבירות. להיילקס יתרון מבחינת יחסי ההעברה, לדיסקו מבחינת המתלים וכוח המנוע (עד כמה שאפשר לדבר על כוח מנוע בשני הרכבים הללו - בהנחה שאתה מדבר על דיסקו דיזל).

ההבדלים נשארים ברמת הנוחות - לטובת הדיסקו בגדול וברמת האמינות - לטובת ההיילקס בגדול.
בהיילקס מקום אכסון ענק ובדיסקו יותר מקום לנוסעים.

כפי שראית אפשר להרחיב ולהרחיב, לשפוך הררי מילים לכאן ולכאן, אבל מה שכתבתי למעלה ממצה, לדעתי, את ההבדלים.

באופן אישי, כשמדובר בזחילת סלעים, (הלב אומר סלעים, ציינת) הייתי הולך מבין שניהם לכיוון ההיילקס, ומעלה כאלטרנטיבות סיקס, סופה ודיפנדר ולאו דווקא דיסקו.

יוני5

יקיר גרין
18-07-07, 17:42
יקיר עצתי לך - אם אתה רוצה שאישתך תצתרף אליך לטיולים קנה דיסקו. אם זה לא פרמטר שמענין אותך קנה היליקס

מוני, בהילקס שעבר מקצה שיפורים למתלים, לא נח ליסוע? אישתי דוקא מאוד בעד טנדר ...

דרור הראל
19-07-07, 07:07
היילקס למכירה(אני מקווה שעדיין הוא לא מכר) של גיל לילינג (גיסי) מיושר קו לחלוטין במצב מצויין,מטופל טוב,נעילה אחורית.
תצטרך רק להוסיף נעילה קדמית ולנסוע,כל השאר ברכב כבר בוצע,נמכר לרגל מעבר לדיפנדר 110 שכבר נרכש
גיל-0523987691

דרור הראל

מוני אורבך
19-07-07, 08:02
יקיר אל תשלה את עצמך...
הדיסקו נוח מטיבעו, היליקס אמין מטבעו.
אז אפשר להפוך את ההיליקס לקצת יותר נוח ואפשר לעשות את הדיסקו קצת יותר אמין
אבל ביסוד שניהם ישארו מה שהם במקור...
היליקס רכב עבודה קשוח
דיסקו רכב SUV נוח מאוד

כמה שלא תעבוד לא תוכל להפוך את תא הנוסעים של היליקס לזה של דיסקו - נקודה.
אם אישתך יכולה לחיות עם טנדר - סבבה
עם דיסקו היא בטוח תוכל לחיות ויותר מזה אתה תצתרך להילחם איתה בשביל לקבל את הרכב, וזה מנסיון.

אבל הרושם שלי הוא שאתה כבר הולך על הילייקס ורק רוצה להרגיע את המצפון בזה שאתה מהרהר בדיסקו....
לך על זה!!! זה רק רכב, תמיד תוכל למכור. קנה הילייקס ותהנה.

מידבר
19-07-07, 09:31
יקיר שלום.
אני עם היילקס 98 נעול כפול+שני ילדים. קפיצי הסליל מקדימה ותא נוסעים שמור ומטופח ברמה יוצאת דופן ,מקלים מאוד על הנוחות. הנעילה הקדמית מפצה בגדול על העדר סרן חי בכל הקשור לשטח קשה ובכל מקרה המצבים שצריך להפעיל אותה הם נדירים. הארגז מהווה יתרון עצום מבחינת ציוד בטיולים. האמינות ,העמידות והקשיחות של ההילקס מוכרות היטב. יתרון נוסף של הילקס טוב-שמירת ערך.
לסיכום-מומלץ בחום.

גיא
19-07-07, 23:18
וואוו .... :evil: :confused: זה אמיתי ... ?

אתה מוזמן לתת לאשתך סיבוב על ההילקס הלא נוח והנעול כפול שלי. ( 97 )

אנחנו נוסעים לטייל עם שני ילדים קטנים ולפעמים שלושה כשלוקחים את הבת של גיסי שמתחננת לבוא אפילו שלהם יש ויטארה 2008 ...

כשמורידים אויר ומחליפים לבולמים איכותיים ... ההילקס נוח למדי. ניסבל ואפילו נעים. בעיקר כשיוצאים לטיול ויש מטען רב מאחור.

דיסקו .... אתה לא באמת שאלת את השאלה הזאת. נכון ?

-->