צפייה בגרסה מלאה : שינוי הגדרות ברשיון הרכב?
שלום לכל חברי הפורום.
לפניי יומים הוצאתי רשיונות לאינטרנש לקראת הטסט להפתעתי גילתי ששינו לי את הגדרת הרכב
ברשיון "ממשא אחוד"ל "משא אחוד סגור" מה שאומר שאיאפשר לנהוג ברכב כאשר הוא פתוח.
האינטרנש בכלל פתוח ולא סגור יש לי ברזנט לקיץ וגג פיבר לחורף .
אני מודע לכך שעברו לתקן הארופאי אבל הרכב פתוח .
אים מישהו מכיר את הבעיה או יוכל להבהיר את העינין ?
תודה מראש.
גם "משא אחוד" הוא לא רכב פתוח-הוא אחוד ולכן הוא סגור.
הגדרה לרכב כמו שאתה מתאר אותו הייתה מתאימה רק אם קודם היה רשום "רכב שדה פתוח"...
עכשיו רק הופיעה המילה "סגור" במפורש מה שלא היה קודם.
גם "משא אחוד" הוא לא רכב פתוח-הוא אחוד ולכן הוא סגור.
הגדרה לרכב כמו שאתה מתאר אותו הייתה מתאימה רק אם קודם היה רשום "רכב שדה פתוח"...
עכשיו רק הופיעה המילה "סגור" במפורש מה שלא היה קודם.
שטויות במיץ.
סקאוט - אין לך ברירה, ותצטרך לבחור בין "משא אחוד פתוח", ל"משא אחוד סגור".
זה, או זה, אך לא שניהם גם יחד.
שטויות במיץ.
סקאוט - אין לך ברירה, ותצטרך לבחור בין "משא אחוד פתוח", ל"משא אחוד סגור".
זה, או זה, אך לא ש
ניהם גם יחד.
לבחור בסדר אבל איך זה מיתבצע בפועל.
אשמח לקבל תשובה יותר מפורטת בבקשה.
תודה .
בתקנות התעבורה לא מצאתי הגדרות לרכב פתוח או סגור..
ישנו סעיף המגדיר מהו רכב מסחרי בעל מרכב אחוד, ומדובר שם על מרחב פנימי....גובה גג וכולי... לא מסתדר לי עם רכב פתוח.
בתקינה הארופאית החדשה, על פי אתר משרד התחבורע, ישנה חלוקה ל3 קטגוריות על פי משקל לרכב מסחרי.. כך שכל הנושא אחוד/לא אחוד, פתוח/ סגור אין לו שום משמעות חוקית..
עכשיו רק נשאר להתווכח עם הפקידים...
תרשה לי להתעלק על השרשור....
אני לא מצליח להבין למה הממשלה מרגישה שיש צורך להגדיר רכבים
פתוח, סגור, שדה, פרטי, משא אחיד(את זה אני לא מבין בכלל...מה זה משא אחיד?).....למה ואת מי זה צריך לעניין?
ואם כתוב שהרכב פתוח, למה מותר להרכיב ברזנט אבל לא סגירה מפיבר או פח?
אם כתוב סגור למה אסור להרכיב ברזנט?
כל הטימטום הזה סתם מוביל לעוד גהנום ביורוקרטי, לדעתי.....
כנראה שזה סוג של עזרה סוציאלית, בלי הגדרות טפשיות לא היה צורך בפקחים ....
זה כנראה מונע מאבטלה של .....כאלה שלא יכולים למצוא עבודה בכל תחום אחר.
הי, טקסני, למה אתה מתעקש להפריע לנו כל הזמן עם ההערות הציניות שלך? אנחנו מתקדמים :D אנחנו מאמצים את התקינה הארופאית. זה כבר לא סתם תקנות של איזה פקיד ירושלמי שתרגם בשנת 1953 את פקודת העגלות של הסולטן הטורקי מ1879. לא, ועדה של פקידים גרמנים צרפתים ובלגים ישבו ביחד והגיעו לתקנות הרכב הכי נכונות בעולם. אתה חושב שאתם שם באמריקה יודעים יותר טוב???
למה?
למה זה לא מובן לי
חוץ מזה, תפסיק עם הגזענות (אנטי טקסני)
בסך הכל אני מנסה להבין מה הסיבה לתקנות האלה,
ונשמע לי שהתקנות הארופאיות יוצרות יותר בלגן מהרגיל
אחלה שיטה......
כנראה המטרה היא לבלבל את האויב.
לאחר התלבטוית רבות בבעיה ולאחר תכנון אסטרטיות שונות ומשונות ,
הוכלת לגשת לבעיה בשיטת הקמיקזה ולהופיע בשעת בוקר מוקדמת בשעריי עמדה מ"ס 1 בחולון
וראה פלה פלאים לאחר 4 דקות מורתות עצבים של בדיקת הרכב חייך אליי מנהל העמדה ואמר
"גג פברגלס ניתן להסרה " והכניס את הסעיף לרשיון הרכב.
יש אלוהים !
באמת יש אלוהים!
או שאתה עובד עלינו (לא יפה), או שג'ו צריך להתנצל ולהכריז רשמית על עלייה. :mrgreen:
...וזה אומר שאפשר להשליך את סגירות הפח המרקיבות, להרכיב על הסופה גג פיבר חלקלק ונאה ולרוץ לעמדה מס' 1 כדי לשנות את הרישום ברשיון?... נראה לי מוקדם מדי להכריז שאותו כוח עליון אכן שוכן במרומים ומחייך אלינו.
בשביל מה ובשביל מי צריך את כל ההגדרות המטופשות הללו אם לא כדי לבנות מבוך בירוקרטי של תקנות שמטרותיו - התשת האזרח, מירור חייו וגזילת כספו, ומקור תעסוקה והכנסה לגדודי בוחנים, פקחים ופקידונים.
אז תפסיקו ליפול למלכודת הדבש של הרשויות - אף אחד שם לא מעוניין באמת בטובתכם. נצטרך עוד כמה מקרי מבחן שכאלה כדי להשתכנע שמשהו אכן זז שם לטובה. ועד שזה יקרה אני בדעה של ג'ו.
אמת ויציב!
גם אני עדיין לא מאמין!
ובנוגע לידדנו שבגולה יש אחלה סל קליטה בישבלך.
אבל האים ברק מקה פעמיים באותו מקום?
...וזה אומר שאפשר להשליך את סגירות הפח המרקיבות, להרכיב על הסופה גג פיבר חלקלק ונאה ולרוץ לעמדה מס' 1 כדי לשנות את הרישום ברשיון?... נראה לי מוקדם מדי להכריז שאותו כוח עליון אכן שוכן במרומים ומחייך אלינו.
בשביל מה ובשביל מי צריך את כל ההגדרות המטופשות הללו אם לא כדי לבנות מבוך בירוקרטי של תקנות שמטרותיו - התשת האזרח, מירור חייו וגזילת כספו, ומקור תעסוקה והכנסה לגדודי בוחנים, פקחים ופקידונים.
אז תפסיקו ליפול למלכודת הדבש של הרשויות - אף אחד שם לא מעוניין באמת בטובתכם. נצטרך עוד כמה מקרי מבחן שכאלה
כדי להשתכנע שמשהו אכן זז שם לטובה. ועד שזה יקרה אני בדעה של ג
'ו.
מדובר על אינטרנש 73 לא על סופה .
סופה מופיעה כרכב שדה לא?
אני מדבר על משא אחוד.
לאחר התלבטוית רבות בבעיה ולאחר תכנון אסטרטיות שונות ומשונות ,
הוכלת לגשת לבעיה בשיטת הקמיקזה ולהופיע בשעת בוקר מוקדמת בשעריי עמדה מ"ס 1 בחולון
וראה פלה פלאים לאחר 4 דקות מורתות עצבים של בדיקת הרכב חייך אליי מנהל העמדה ואמר
"גג פברגלס ניתן להסרה " והכניס את הסעיף לרשיון הרכב.
יש אלוהים !
:D
המעיז מנצח
ג'ו צריך להתנצל ולהכריז רשמית על עלייה. :mrgreen:
נמרוד, אתה מכיר את האימרה:?
The exception makes the rule
סקאוט,
הידע שלי בעיברית זה לא משהו,
אז מה זה סל קליטה?
זה משהו כמו סל של כדורסל, או סל שלוקחים לשוק הכרמל?
ועוד פעם, מה זה לעזזל "משא אחיד"????????????
ד"א
אם בא לך לראות איך הורסים סקאוט II כמו שלך, בדוק בפורום הבונים
סליחה, פורום הכותבים, והוא נעלם, עזוב, באמת לא חשוב.
AvigdorAharon
06-08-07, 08:00
ועוד פעם, מה זה לעזזל "משא אחיד"????????????
הכוונה למשא אחוד, לא אחיד. כמו UNITED.
אני אתן דוגמא:
פורד טרנזיט זה משא אחוד, קיים קשר בין הנהג ובין החלק האחורי.
טנדר סקאוט זה משא בלתי אחוד, אין קשר בין הנהג והמטען.
ד"א, זה החלק הפשוט בתקנות התעבורה, נראה אותכם מסבירים את התקנות לגבי נוסעים בתחבורה ציבורית...
אביגדור
אז פיקאפ יהיה משא בלתי אחוד כשואן(VAN) יהיה משא אחוד?
הבנתי נכון?
אז לדוגמא, אם יש ליCJ8
שבא ככה:http://www.ajeepthing.com/images/jeep_cj8.jpg
אז אני לא יכול לעשות ככה:http://www.fleetair.com/images/cj8.jpg
מאיר רוטברג
06-08-07, 08:43
אז פיקאפ יהיה משא בלתי אחוד כשואן(VAN) יהיה משא אחוד?
הבנתי נכון?
אז לדוגמא, אם יש ליCJ8
שבא ככה:http://www.ajeepthing.com/images/jeep_cj8.jpg
אז אני לא יכול לעשות ככה:http://www.fleetair.com/images/cj8.jpg
גו'
תפסיק להתעמר בנו
אתה יכול אנחנו לא
גו'
תפסיק להתעמר בנו
אתה יכול אנחנו לא
הכונה היא לא להתעמר! (יפה יפה...הגיפולוג מוסיף לשפה העברית)
אלא לגרום לאנשים שגדלו במדינת " ככה זה כי ככה אנחנו תמיד עושים את זה" לשאול שאלות ולדרוש תשובות.
תחשוב ככה, אם מספר גדול של אזרחי ישראל יבינו את רמת הטימטום של חוקי הרכב בישראל, וידרשו שינוי, זה לא יהיה צעד חיובי?
תסכים איתי שרוב הישראלים לוקחים את החוקים האלה כמובן מאילו, בגלל שהם לא מודעים שקיימת שיטה אחרת(שעובדת), והם חושבים שכול התקנות החמורות הן למטרת הגנת הציבור!!!!!!
האמת שמשתינים עליהם, ואומרים להם שהגשם טוב לחקלאות.
הכונה היא לא להתעמר! (יפה יפה...הגיפולוג מוסיף לשפה העברית)
... צירוף מקרים מוזר :)
אבל לא. "להתעמר" זו מילה אמיתית בעברית, שמשמעותה על פי מילון מורפיקס: to abuse ; to be cruel to ; to be hostile toward
נראה לי ש to bully זה מונח אנגלי קרוב יותר. וזה בהחלט גם צירוף מקרים :mrgreen:
GodsFather
07-08-07, 08:52
"תסכים איתי שרוב הישראלים לוקחים את החוקים האלה כמובן מאילו, בגלל שהם לא מודעים שקיימת שיטה אחרת(שעובדת), והם חושבים שכול התקנות החמורות הן למטרת הגנת הציבור!!!!!!
האמת שמשתינים עליהם, ואומרים להם שהגשם טוב לחקלאות."
ג'ו , זה לא רק ישראלים , זה כל בני האדם , יש מחקרים על זה מפה ועד הודעה חדשה, האדם בפני עצמו לרוב בוחר להיות פסיבי מתוך הנחה שמישהו אחר יצא למאבק כי גם למישהו אחר זה מפריע אז למה לטרוח, שהמישהו האחר ישבור את הראש. אצלכם שם באמריקה , יש כאלה אנשים מסוג ה"מישהו האחר" וגם נושא כמויות האזרחים הוא משמעותי, במיוחד כי גם שיטת הבחירות שונה ועוד מיני הבדלים שמשפיעים על הממשל וגורמים לו לפחד (מידי פעם) מהציבור שבוחר אותו, אצלנו צצים כאלה "מישהו אחר"ים ואז הם מקבלים את מה שהם רוצים בשביל עצמם ומפסיקים את המאבק, למה זה ? כי גם הקבוצה עצמה קטנה מאד וחסרת השפעה הצבעתית כדי להפחיד באמת את הנבחרים וכי האדם מטבעו הוא אינטרסנט וכאשר האינטרס שלו ממולא אז הוא יכול ללכת לישון (ויסלחו לי כולם על הבוטות אבל אלה מחקרים שנמשכו שנים במספר מקומות בעולם , לא דעתי האישית המלאה).
Wow
לא ידעתי.....(מה חדש?)
אבל....
במילים מפנטרה:
You'r making us......fucking hostile
[QUOTE=GodsFatherועוד מיני הבדלים שמשפיעים על הממשל וגורמים לו לפחד (מידי פעם) מהציבור שבוחר אותו, [/QUOTE]
זה שורש העניין.
לעניות דעתי, ממשלה צריכה לפחד פחד-מוות מהציבור.
כי הציבור הוא זה שבוחר בה, והוא גם זה שיכול לשלוח אותה הביתה.
אבל אצלנו זה בדיוק הפוך. הציבור מפחד מהממשלה, מהממסד.
לבחירות אין אצלנו שום ערך כי בכל פעם אנחנו מקבלים את אותם פרצופים, גם אם תחת דגלים, צבעים או סיסמאות שונים. בסופו של דבר אלה תמיד אותם פרצופים.
זה הכל, ובגלל זה אין לציבור שום כוח וסנקציה נגד הממשלה, ולכן הממשלה יכול להתעמר בציבור.
חוץ מזה, אתם מדברים כאן על נושא שלא מעניין את רוב הציבור.
רוב הציבור כאן מתנייע בבמשפחתומטיות 1.6 ליטר. הוא לא אוהב לנהוג, הוא לא יודע לנהוג, אין לו תרבות מוטורית וזה ממש לא מעניין אותו. ה"ידע המוטורי" של רוב הציבור מתמצה בחלוקת המכוניות לקבוצות לצורך חישוב שווי שימוש, ובשינון ודקלום ה"מחירון" של לוי יצחק.
מכוניות הן לא תחביב לגיטימי במדינה הזו. רוצה תחביב? לך תתעסק בכדורגל. מכוניות נשפטות בישראל על פי רמת הסחירות שלהן ותו לא. את מי מעניינת הגדרת הרכב ברשיון? סגור? פתוח? משא אחוד? מה זה הקשקושים האלה? למה שלציבור יהיה אכפת מהמושגים הסתומים הללו? תן לו ארבע דלתות בצבע כסף עם סמל של מאזדויוטה, גיר אוטומטי ומזגן חזק במחיר טוב, ובזה נגמר הסיפור. אם תעשה סקר תגלה שרוב הציבור כאן בכלל היה מעדיף שיורידו את כל הג'יפים המפחידים האלה מהכביש.
זה למה העסק מתנהל כפי שמתנהל. אל תצפו שמשהו ישתנה שם לטובה.
ג'ו, ג'ו, ג'ו,
כמה פעמים צריך להסביר לך את אותו הדבר?
אם מספר גדול של אזרחי ישראל יבינו את רמת הטימטום של חוקי הרכב בישראל, וידרשו שינוי
ידרשו ממי בדיוק? זה כמו ללכת ולצעוק במדבר.
אנחנו לא מטומטמים כאן. כולנו מבינים שרוב התקנות הן לא לטובת הציבור, לא לוקחים את הדברים כמובן מאליו, לא עושים כי ככה תמיד עשינו.
אנחנו הרבה יותר חכמים ממך! אנחנו זיהינו מזמן את כל הדברים הללו, אבל המשכנו וזיהינו את חוסר התועלת בלצעוק. קפיש? (זה באיטלקית).
חוץ מזה, למה אתה לא עונה על הודעות פרטיות?
אני רוצה להזכיר לך שג'יפולוג הוא אתר ישראלי, לא אמריקאי. כאן כששואלים אותך משהו בפרטי אתה חייב לענות, כאן אין לך "זכויות אזרח" או "חירות" (או כל מיני מושגים גסים שמקובלים באמריקה!)להחליט אם לענות או לא לענות :-P
אצלנו עונים, משלמים אגרה, שני סוגי מס ועומדים 3 שעות בתור. (אם בראש שלך להימנע מכך - יש לי אחלה מאכער).
יוני5
קודם כל, אף אחד עוד לא טרך להסביר מה זה סל קליטה
יוני, ההודעה נשלחה בפעם השניה.
דרור,
יש סיבה שלא הכנסת צרות עין בתוך המשואה?
הרי לבעל המזדה האוטומטית יש רק 2 סוגים של רכבים על הכביש(שונים משלוׁ)
1. רכב יותר ישן או מכוער משלו: זה גרוטאה שאין לה מקום על הכביש, צריך להעלות את מספר הטסטים לשש בשנה רק בשביל לשלוח אותו לפרוק
2. רכב יותר חדש, גדול, מפואר משלו: זה בן זוNה, העשיר הזה, מעניין מה הוא גונב שהוא מרשה לעצמו להחזיק כזה רכב מפואר, צריך להוסיף מכס ומיסים ואגרות על רכבי מנהלים האלה....הם עשירים...מה יש?
טוב, אני מרים ידיים....תהנו מכל יום....למה אין עתיד.
סל קליטה (http://www.moia.gov.il/Moia_he/FinancialAssistance/TableAmountsBasket.htm) - לא פחות מ30 אלף!!! שקלים... שאתה מקבל, אורגינל ביד (בתשלומים) אם אתה עושה עלייה. שווה, לא? איזה עוד מדינה בעולם משלמת לך בשביל שתבוא לגור פה?
סל קליטה (http://www.moia.gov.il/Moia_he/FinancialAssistance/TableAmountsBasket.htm) - איזה עוד מדינה בעולם משלמת לך בשביל שתבוא לגור פה?
אלסקה,
כל תושב מקבל 2000$ בשנה
AvigdorAharon
10-08-07, 22:59
סל קליטה (http://www.moia.gov.il/Moia_he/FinancialAssistance/TableAmountsBasket.htm) - לא פחות מ30 אלף!!! שקלים... שאתה מקבל, אורגינל ביד (בתשלומים) אם אתה עושה עלייה. שווה, לא? איזה עוד מדינה בעולם משלמת לך בשביל שתבוא לגור פה?
זה לפני הגזרות של 2008?
אביגדור
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.