התחברות

צפייה בגרסה מלאה : דחוף עזרה - קנפונים לאיסוזו טרופר

RON1
05-08-07, 23:54
:roll: ערב טוב לכולם!
אנא אני צריכה עזרה דחופה מכם.
רכשתי איסוזו טרופר עם גלגלים רחבים 31x5 פעמיים העברתי את הגיפ טסט אך לצערי לפני כחודש ניסיתי להעביר טסט ונכשלתי בטוענה שהגלגלים רחבים והקנפונים המקוריים אינם מכסים את הגלגל, אני מתוזזת ממקום למקום ממוסך לאביזרי רכב וכל אחד מפנה אותי למקום אחר אך לצערי לאף אחד אין תשובה, יש כאלה שטענו שאין דבר כזה קנפונים לצמיגים רחבים.

מה אני עושה?

אני לא יכולה להעביר את הרכב טסט כי אין לי פתרון, האם אתם יכולים לעזור לי דחוף אני מאוד אשמח.

תודה:grin:

נמרוד
06-08-07, 08:25
בקשי מהמוסך שמטפל ברכב שיעביר את הטסט. מהתחלה ועד הסוף. זה יעלה כמה מאות שקלים שכר טרחה, אבל יחסוך יותרבסעיף התיזוזים והעצבים.

גיא
09-08-07, 21:55
ואגב, זה כנפונים.
מלשון כנפיים ... ולא קנפיים :-)

איפון
09-08-07, 23:49
בקשי מהמוסך שמטפל ברכב שיעביר את הטסט. מהתחלה ועד הסוף. זה יעלה כמה מאות שקלים שכר טרחה, אבל יחסוך יותרבסעיף התיזוזים והעצבים.

צר לי לאכזב אותך נמרוד, מבלי להכנס להבדלים בין המינים.. בחורות עוברות טסט מהר יותר ממוסכניקים... מנסיון של חיפושית וסמוראי..

לגופו של עניין, לרוב המשפרים של רכבי שטח.. לא חנויות אביזרי רכב, יש כנפונים לכל הרכבים, כולל התקנה(כ10 דקות עבודה). יש כאלו מפלסטיק(פושטים) ויש כאלו מפיבר(פחות פושטים). מצאי לך אחד כזה באזור מגורייך ופני אליו.

TEDDY
26-08-07, 23:45
יש באזור התעשיה בראשון לציון ברח' האצל 21 מקום שנקרא אריה פיברגלס. הוא מכין את הכנפונים האלו לטרופר ובכלל גרילים לסופות , סגירות פיבר לג'יפים מצחיות לרכבים אמריקאים והגבהת גגות לרכבים של נכים וכו'

GodsFather
27-08-07, 00:14
טדי, האם יש לך מושג מה המחירים של כנפונים רחבים ?

TEDDY
02-09-07, 22:56
היי,

אני מאמין שזה משהו בסביבות האלף שקל פלוס מינוס ומקווה שהרבה מינוס

-->