PDA

צפייה בגרסה מלאה : מה המחיר של כלי עבודה ?

איציק - 4X6ZH
07-08-07, 09:17
אתמול קיבלתי קטלוגים \ מחירונים של שני חברות כלי עבודה
קטלוג מחירון של חברת SIGNET
וקטלוג מחירון של חברת BETA
כמשתמש כבד של כלי עבודה שונים אני עובר דף דף על כל פרטי הקטלוגים . ( ויש הרבה חידושים ) .
סיגנט מופץ לאחרונה בארץ במחירים זולים
בטה מופץ שנים רבות בארץ והמחירים היו סבירים .
ומה אני רואה
כל כלי בקטלוג של BETA מי שהוא פשוט מוסיף לפחות 0 אחד ( כפול 10 )
בוקסה רגילה ממוצעת ( ואני לא נותן מידות ) המחיר כ 3-7 שקלים אצל סיגנט
והמחיר של בטה הוא 30-50 שקל .
אז נכון יש הבדל באיכות
אין ספק שכלי העבודה של BETA הם כלים איכותיים יותר .( הם עדין לא HAZT )
אין ספק שהמבחר שיש ל BETA הווא מבחר מכובד ביותר .
נכון המכונאים מצליחים לשבור כל כלי עבודה .(סיגנט יש אחריות והם מחליפים ).
והכלים של BETA לא כל כך נשברים ( אבל הם גם לא כל כך נותנים אחריות ;-) )
וזה מחזיר אותי לכננת של T MAX
סיני / אוסטרלי / אמריקאי /
איזה שרשורים רצו פה .
אישית רציתי מרצדס לא היה מקום אז נסעתי לטיול בסופה .
והיום אחרי כמה שנים אני מוכן לשלם עבור הפוזה . אבל ראאבק כמה יותר צריך לשלם איפה הגבול .
רציתי לכתוב זאת בפורום מפרסמים אבל אני חסום למה ?
איציק

tzurlis
07-08-07, 09:34
איציק, שכל ישר יש לך בשפע.
בטא שמים את עצמם יקרים וטוענים שהאיכות שווה? אז למה, כשמכרתי כלי עבודה של באקו ולינדסטרום והסתובבתי בין המוסכים, כמעט לכולם היה סיגנט ובמעטים מאוד בטא?
לך על המחיר הנוח לעבודה, סיגנט וזהו. הם לא כלים בטופ אבל עושים עבודה סבירה מאוד ביחס למחירם. היבואן של בטא רוצה לבנות וילה? יופי. אבל לא על חשבונך...

גיא ח
07-08-07, 10:22
אהלן איציק,

לפי דעתי זה תלוי מה השימוש ומי משתמש, לדוגמא, אצלי הכלים שבשימוש "תעשייתי" הם דווקא סיגנט בגלל שלפועלים זה לא משנה אם זה רטצ'ט או מפתח פתוח, אם זה מה שהם מחזיקים ביד וצריך לדחוף איזה פין - הם ידפקו עם זה. אין מה לעשות אפילו הכלים הכי טובים ידפקו אם לא משתמשים בהם נכון.

מעבר לזה הכלים האישיים שלי שרק אני עובד איתם הם סנפ-און (וחלק קטן האזט) כי אני משתמש בהם ליעוד המתאים...

בקשר לבטא, אני באופן אישי לא מצאתי שום הצדקה למחיר הגבוה של הכלים, הם לא כל כך מדויקים/חזקים כמו שהם מתיימרים להיות, בוקסות נגמרות באותו הקצב כמו כל האחרות וכו'.

לגבי ההערה של tsurlis
אני מכיר את היבואן של בטא, ותאמין לי שהוא לא מנסה לבנות וילה על חשבונך ויש שיקולים רבים לקביעת המחיר, אני לא רואה מקום להערה עוקצנית כזאת ביחוד לא מפי מי שמפרסם כאן באתר מכשירי GPS במחירים מופקעים ללא הצדקה.

shachar
07-08-07, 10:54
גם אני חושב שההערה של צור לא במקום - זכותו של כל אחד לתמחר את מוצריו זהו שוק בתחרות ובטא בוודאי שאינו מונופול.

יכול להיות שבטא מתמחרים את עצמם גבוה בכוונה ליצור מיתוג איכותי יותר.

מכיוון שישראלים אוהבים לקנות "הנחה" יכול להיות שמדיניות המכירה שלהם היא מחירון גבוה והנחות גבוהות.

אין לי את הכלים להשוות עלויות מול איכויות אבל זה בדיוק מה שנדרש מהקונה המקצועי לאור נסיונו.

נוח לך עם סיגנט? הכלים מספקים אותך? אז אל תרגיש לא נוח שלשכן יש כלי יקר יותר.......

-->