PDA

צפייה בגרסה מלאה : הגבההת ויטרה והנמכת דיפרנציאל קדמי

idanw
09-08-07, 09:47
אהלן..

לפני כחודשיים הגבההנו ויטרה ארוכה של חבר על ידי החלפת קפיצים (סליל) לקפיצי אייבך ארוכים יותר, הוחלפו הקפיצים בלבד.
מה שקרה זה שנוצרה זוית גדולה מדי לעבודה תקינה של הציריות.
מצאתי אתר טורקי שיש אפשרות להזמין חלקים בודדים מתוך קיט הגבהה 3 אינץ', השאלה היא מה אני צריך מתוך רשימת החלקים.. אני לא מזהה שם חלק שמנמיך את הדיפרנציאל הקדמי.
אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה המשמעות של כל חלק ומה בעצם אני צריך (חוץ מבולמים וקפיצים שכבר יש לי). אני מצרף את האתר ובו רשימת החלקים עם תמונות.
תודה, עידן
האתר (http://www.4xfourart.com/eng_order.asp?o_id=1)

sherifon
09-08-07, 14:48
הקיט הזה הוא אח תאום של הקיט של קלמיני ( לא יודע מי הביצה ומי התרנגולת ).
באדום ניתן לראות את זרועות ההנמכה של הדיפ הקידמי -3 חלקים .
בירוק ניתן לראות את מוטות הרדיוס וחלק נוסף הממונה על הגבהת המתלה האחורי .

בהצלחה .

idanw
09-08-07, 16:42
תודה רבה..
כאמור, מאחור אין לי בעיות עם הקפיצים החדשים כך שלא נראה לי שיהיה צורך בהחלפה כלשהי.. השאלה היא האם הנמכה של הדיפרנציאל בעזרת הזרועות הנ"ל + החלפת המשולשים לאלו מהקיט תספיק? האם לא יווצרו בעיות נוספות?

תודה, עידן

idanw
09-08-07, 16:42
ועוד שאלה.. האם יווצרו לי בעיות במעבר טסט עם הקיט הנ"ל?

raanan
10-08-07, 07:56
תודה רבה..
כאמור, מאחור אין לי בעיות עם הקפיצים החדשים כך שלא נראה לי שיהיה צורך בהחלפה כלשהי.. השאלה היא האם הנמכה של הדיפרנציאל בעזרת הזרועות הנ"ל + החלפת המשולשים לאלו מהקיט תספיק? האם לא יווצרו בעיות נוספות?

תודה, עידן

חפש הסבר שלי (raanan) על קיט קלמיני באתר או בג'יפטריפ ותמצא את כל המידע הדרוש לך.

רענן

lior_b.s
10-08-07, 09:47
ואחרי שתקרא את ההסבר של רענן ותבין למה המשולשים וההנמכות בקיט...ומה בדיוק הם עושים מעבר להגבהה..
אז תחשוב טוב לפני שאתה קונה רק את החלקים האלו בנפרד, כי אם הקפיצים שלך לא מגביהים בדיוק כמו הקפיצים בקיט אז כנראה שכל תכנון תיקון הזויות בקיט לא יתאים לזויות שנוצרו עקב ההגבהה עם הקיט שלך

ליאור

-->