צפייה בגרסה מלאה : רדיאטור קויו
הי,
מישהו מכיר רדיאטור של KOYO, חברה יפנית. מחיר לגרנד 98 בין 740-840 שקלים.
ערן
כן.. יפני עם עיניים סיניות..
אל תתפתה, כל הסינים האלה עלולים להאכיל אותך קש. ואני מדבר מנסיון..
בגראנד, רק רדיאטור מקורי, ואם לא מקורי אז משהו FULL METAL רצוי 3 שורות שמוטבע עליו MADE IN USA.
אני זורק השבוע רדיאטור סיני עם לוגו "בשן" לפח למרות שהוא תקין, אם תרצה אתה מוזמן לבוא ולקחת.
עוד משהו..
הלך לך "נשרף"? הגיר.
אחת הסיבות האופיניות לשריפת גיר הוא מעבר וקירור שמן הגיר דרך הרדיאטור.
תעשה לעצמך טובה, אל תחבר את צנרת הגיר לרדיאטור, תוסיף רדיאטור חיצוני יעודי לגיר אוטומטי ( תוצרת היידן רצוי).
תודה.
המקורי עולה 2800 ש"ח, חשבתי שרדיאטור ה 800 ש"ח שווה את הסיכון, מקסימום אני אלמד חקח ב 800 ש"ח. לגבי רדיאטור לגיר, רציתי לעשות ובשני מקומות לא רצו להתעסק עם זה ואמרו לי להשאיר את הרכב בתצורתו המקורית. לבד אני לא יודע לעשות את זה.
לעניין הצעתך עם רדיאטור "בשן", אני אשמח לקחת, אני לא יוצא לטיולים קשים במדבר, רק "בקטנה", אולי זה מתאים לצרכים שלי. מה אתה אומר?
ערן
מה שקונים בזול, קונים פעמיים.
מנסיון עם בשן, עדיין לא הוחלף, אבל אני יודע על מה רמי מתלונן...
גם אצלי זה קורה (רדיאטור תחליפי של בשן).
סער.
רמי איזה רדיאטור אתה קונה?
גם אני צריך אחד ומתלבט מה לקנות,אכן למדתי כבר שהזול עולה ביוקר.!
השנה 2024 וגם אני נפלתי עם בשן.
הפעם בגימני 2016.
בגלל המלחמה, impex jp לא שולחים לארץ.
המלאי ב partsouq נגמר.
מחכה שיחזור.
לאחר התקנת הרדיאטור של בשן,
נזילה בין הצינור עודפים לרדיאטור,
החלפתי צינור + פקק מקורי מיפן - לא עוזר.
147851
הנזילה מהצינור הקשיח של הרדיאטור או מהצינור הגמיש של המיכל עודפים?
צינורות ישנים מאבדים גמישות עם השנים, ומקבלים את הצורה של התושבת של הרדיאטור הקודם, ולא יאטמו טוב על צינור חדש אם טיפה שונה.
נסה להחליף את הצינורות עצמה.
פתרון ביניים אפשרי- אם יש מספיק בפייר אורך, לחתוך חתיכה מקצה הצינור להגיע לקטע טרי ואותו לחבר לרדיאטור.
הנזילה מהצינור הקשיח של הרדיאטור או מהצינור הגמיש של המיכל עודפים?
צינורות ישנים מאבדים גמישות עם השנים, ומקבלים את הצורה של התושבת של הרדיאטור הקודם, ולא יאטמו טוב על צינור חדש אם טיפה שונה.
נסה להחליף את הצינורות עצמה.
פתרון ביניים אפשרי- אם יש מספיק בפייר אורך, לחתוך חתיכה מקצה הצינור להגיע לקטע טרי ואותו לחבר לרדיאטור.החלפתי למקורי את הצינור הגמיש לעודפים. הוא זה שנוזל. לא עזר
Sent from my SM-G998U1 using Tapatalk
ehudzeelim
27-10-24, 10:25
החלפתי למקורי את הצינור הגמיש לעודפים. הוא זה שנוזל. לא עזר
אם אתה מתכוון שהבעיה היא שאין איטום טוב בין הפיה לצינור ולכן יש נזילה, לא הייתי פוסל את הרדיאטור על זה, אלא מטפל נקודתית בהתאמה בין הצינור לפיה, אם על ידי התאמת צינור במידה המדויקת (צר יותר), או עיבוי הפיה על ידי שרוול גומי דק, התאמת בנד יותר איכותי ובמידה המתאימה, או כל דרך יצירתית אחרת.
אם אתה מתכוון שהבעיה היא שאין איטום טוב בין הפיה לצינור ולכן יש נזילה, לא הייתי פוסל את הרדיאטור על זה, אלא מטפל נקודתית בהתאמה בין הצינור לפיה, אם על ידי התאמת צינור במידה המדויקת (צר יותר), או עיבוי הפיה על ידי שרוול גומי דק, התאמת בנד יותר איכותי ובמידה המתאימה, או כל דרך יצירתית אחרת.לא מסכים בעליל.
אילו עוד הבדלים פנימיים קיימים שאני לא מודע אליהם?
ehudzeelim
27-10-24, 11:28
לא מסכים בעליל.
זאת שאלה אחרת, התייחסתי לבעיה הנקודתית שהעלית.
את הבעיה הנקודתית קל לפתור ולא כזו שבגללה פוסלים רדיאטור.
באופן כללי לגבי רדיאטור בשן אני יכול להגיד שאני מרוצה מהם כבר הרבה שנים, מעולם לא נתקלתי בבעיה איתם.
רק אוסיף שאני מחליף רדיאטור ברכב כל 7 שנים, אם צריך וגם אם לא.
לא מסכים בעליל.
זה רדיאטור.
לא חללית.
לא בלתי סביר שהפיה מעט שונה מהפינה של היפני הקודם.
זה אירוע מינורי פתיר.
מה שאהוד כתב:
אם אתה מתכוון שהבעיה היא שאין איטום טוב בין הפיה לצינור ולכן יש נזילה, לא הייתי פוסל את הרדיאטור על זה, אלא מטפל נקודתית בהתאמה בין הצינור לפיה, אם על ידי התאמת צינור במידה המדויקת (צר יותר), או עיבוי הפיה על ידי שרוול גומי דק, התאמת בנד יותר איכותי ובמידה המתאימה, או כל דרך יצירתית אחרת.
148660
התקנתי מקורי מיפן והבעיה נפתרה.
לא מסכים עם דעתכם, אתם לא יודעים איזה עוד פאקים בייצור ישפיעו בהמשך הדרך.
אני לא מתעסק יותר עם חלקים לא מקוריים.
148660
התקנתי מקורי מיפן והבעיה נפתרה.
לא מסכים עם דעתכם, אתם לא יודעים איזה עוד פאקים בייצור ישפיעו בהמשך הדרך.
אני לא מתעסק יותר עם חלקים לא מקוריים.
זה לא שולל מה שאהוד כתב.
הבדל קטן ופתיר בקוטר הפייה לא בגדר ״פאק בייצור״ .
אני בעד מקורי כשיש יתרון או סיכון בחליפי.
יש חליפיים טובים מהמקורי (עניין של בשלות מוצר שאחרי כמה שנים מבינים מה לשפר).
אין לנו שום דרך לדעת עד כמה החליפי באמת חליפי. לכן חבל לנסות כל זמן שיש חלקי חילוף מקוריים.
אסף.
אין לנו שום דרך לדעת עד כמה החליפי באמת חליפי. לכן חבל לנסות כל זמן שיש חלקי חילוף מקוריים.
אסף.
אלא אם יש כאן נסיון עם החליפי..
הנסיון כאן כמעט חסר ערך לעומת הנסיון של היצרן המקורי.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.