צפייה בגרסה מלאה : הסבת גרנד שירוקי לגז
שלום לכולם
אבקש את חוות דעתכם ועצות המלומדים ובעלי הניסיון, בנוגע להסבת הרכב לגז, כוונתי להמלצות ,היכן המקום והשירות הטוב ביותר, איזה סוג מערכת היא הטובה /משוכללת/מיתקדמת ביותר וכמובן מחירים למי שהתקין ,הרכב הינו גרנד שירוקי 5200 .
עד כה קבלתי מיספר הצעות כולן סביב אותו מחיר של 10K ,אך למערכות שונות .
תתחיל פה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=22313
שלום לכולם
אבקש את חוות דעתכם ועצות המלומדים ובעלי הניסיון, בנוגע להסבת הרכב לגז, כוונתי להמלצות ,היכן המקום והשירות הטוב ביותר, איזה סוג מערכת היא הטובה /משוכללת/מיתקדמת ביותר וכמובן מחירים למי שהתקין ,הרכב הינו גרנד שירוקי 5200 .
עד כה קבלתי מיספר הצעות כולן סביב אותו מחיר של 10K ,אך למערכות שונות .
שלום,
אני התקנתי מערכת הנעה בגז ליפני ~3חודשים ..כך שאין לי ניסיון ב "long Run" גראנד 4L..כמה דברים:
1.מדובר במערכת מורכבת ובשינוי משמעותי ברכב ,יש הרבה דעות בעד ונגד ..כך שאתה צריך להיות שלם אם ההחלטה..
לגופו של עניין,
2.אם הרכב משמש בעיקר כ"שעשוע" טיולים וכו.. או כרכב שני\שלישי שנוסע מעט אין טעם.
אבל אם מדובר ברכב יומיומי שנוסע הרבה ואתה מתכוון להחזיק ברכב לזמן ארוך כדי באמת לשקול ברצינות.
3.חשוב לדעת לא מדובר בהמצאה ישראלית ,הנעה בגז נפוצה מאוד באירופה ( פחות בארה"ב..) -מחיר הדלק והפחתה משמעותית ברמת הזיהום (CO)
4.בערך ב-3השנים האחרונות המערכות שופרו מאוד (רב נקודתית ,התאמה למחשב הרכב וכו..) ובארץ הצטבר לא מעט ניסיון ..אבל:
אסור לוותר על מתקין מוסמך,אחריות , שרות לא בלעדי,מערכת טובה ומוכרת שמתאימה לרכב ,ולווי מלא עד וכולל הרישום ברשיון (תקינה ,טפסים וכו, - לא מסובך אם הרכב תקין)
5.חשוב ליבדוק ולוודא שהמנוע תקין ומצבו ברור ליפני ההתקנה - אני גררתי תקלה קשה מלפני ההתקנה..
6.ייתכן ותידרש "בדיקת הספק" גז\דלק תלוי בדגם המנוע -120שח
7.התקנת משמנת שסתומים תלוייה בסוג הרכב..ולכן רצוי מאוד לדרוש להוסיף משמנת כחלק מההתקנה (לא מזיק) ולכוון 1cc לליטר
8.חשוב לדעת שעקרונית יחס צריכת הגז "רע" בכ-10% מהדלק
9.הרכב שלי עבר רישום ברשיון וטסט ללא בעייה -ועד היום אני מאוד מרוצה ..המעבר גז\דלק הוא חלק ואין תלונות.
10.מדובר במערכת supper power G-gas 10K
11.התקנה "ניר גז"
** יותר פרטים בפרטי.;-)
תראה בגדול אני לא מבין איך אפשר להחזיק רכב כזה עם נסיעות יום יומיות
ולהישאר בבנזין זה טרוף
אני אחרי החודש הראשון שראיתי את חשבון הדלק , רצתי להתקין מערכת גז .
המערכת אם אני זוכר נכון של בי גז , לי אישית לא היו שום תקלות
המעבר היה חלק , ההתקנה היתה טובה ונהנתי מאוד עד שמכרתי את הרכב
אני רוצה להגיד לך שבמכירה מקבלים לפחות חמישים אחוז ממחיר המערכת
לפחות אצלי זה היה ככה
שלום
אני התקנתי גם אצל ניר גז ואני מאד מרוצה נכון לעכשיו
בברכה
חברת הגז שהתקנתי בה את המערכת בי-גז פשטה את הרגל ואינה פועלת יותר,
האם יש פתרון לחלקי חילוף לטיפולים השוטפים ולחיבור לבקרה למחשב במקרה של כיוונים ?
לך לפרו גז באזה"ת עמק חפר כמדומני מהם קיבלתי את מס הטלפון שלך בענין מנוע הצעדים בזמנו, הרכיבו לי מערכת לפני יותר מ-5000 ק"מ יופי של שרות אפס תקלות סניף אצל יבואן סוברו בהרצליהשהעביר לי ביקורת טכניון,מקצוענות ומוסכים מתוקתקים היה תענוג ולא זול.
לחליפין תידלקתי ליד מ.מ.מ. בבני ברק והם גם מתקינים ניראה מוסך גדול ומסודר הבנתי שעובדים אם כמה סוגי מערכות לא ניסיתי שום דבר מעבר לתידלוק.
.
10.מדובר במערכת supper power G-gas 10K
11.התקנה "ניר גז"
** יותר פרטים בפרטי.;-)[/QUOTE]
תיקון קטן ,
10.מדובר במערכת עד 8 צילינדר (ראיתי מערכת זהה על האמר H3)
supper power e-gas 10K
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.