התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ארגז אחורי לטנדרים - איזו עבודה יפה של רכסים

הצפרדע
15-08-07, 13:55
קיבלתי את הפורד F-350 החדשה והשחורה, ובאופן טבעי חיפשתי להתקין לה ארגז אחורי, שיהיה גם יפה, גם שימושי וגם מקצועי.

חיפשתי וחיפשתי, ומה שמצאתי היה או יקר, או לא מקצועי, ו/או לא כל כך יפה(לטעמי), עד שהרחקתי לעמק חפר וביקרתי אצל חיים רכס, שהוא חבר בפורום ובעל חברת רכסים המייצרת זיוודים שונים.

לקח קצת זמן כי בנו לי מה שרציתי , אבל בסוף קיבלתי בדיוק את הארגז עליו חשבתי, ואני מבסוט לאללה, גם מהארגז, גם מהמחיר וגם מהעבודה והיחס.

מה שבחרתי איננו סופי, מכיוון שיש לי אופציה להכניס מתחתיו עוד קומה של מגירות וכו', ולמעשה מדובר במבנה מודולרי שיכול להשתנות לפי דרישה, דבר שלדעתי חשוב ביותר ואני מתכוון לממש אותו בהמשך.

הנה הוא לעיונכם

הצפרדע
15-08-07, 13:58
עוד כמה

הצפרדע
15-08-07, 14:07
הערה לסיום:-

ברוח הביטוי "גילוי נאות" שחברי פורומים רבים כל כך אוהבים להשתמש בו(ברוב המקרים בלי הצדקה ובלי קשר), אוסיף כי אני פותח שרשור זה לא כי קיבלתי משהו בתמורה, לרבות לא מחיר מיוחד, ולא בגלל קשר כלשהו עם חיים, אותו הכרתי לראשונה זה עתה, אלא בגלל המוצר, בגלל העבודה והיחס, ובשל ההתאמה הטובה לרכב שלי.
אני משוכנע שמדובר במוצר איכותי שבמקרה הוא גם של חבר הפורום הזה, ואני חושב שצריך לפרגן לו בשל כל הנ"ל.

עוד שתי תמונות אחרונות

eysham
15-08-07, 14:40
יפה מאוד, למרות שזה קטן יותר ממה שאני מתכנן.

פרט לכך, אולי זה לא השרשור הנכון, אבל איך האוטו? ולמרות הארגז היפה, לא יכולת לזרוק איזו תמונת חזית. פנים הקבינה וכו??...

איל

הצפרדע
15-08-07, 14:53
יפה מאוד, למרות שזה קטן יותר ממה שאני מתכנן.

פרט לכך, אולי זה לא השרשור הנכון, אבל איך האוטו? ולמרות הארגז היפה, לא יכולת לזרוק איזו תמונת חזית. פנים הקבינה וכו??...

איל

אני אעלה בקרוב כמה תמונות.

הרכב, בלי עין הרע, עולה על כל מה שתיארתי לעצמי.

שקט מאד, חזק(אני כבר עושה איתו פתיחות....), מאד מרווח ונוח, מאובזר לא רע, פשוט חבל"ז.

נסעתי איתו עם כל המשפחה לחוף הבונים, והיה מקום לשישה אנשים, לטונה ציוד שזרקתי עליו, ועוד נותר המון מקום.

פשוט לא בא לי לרדת ממנו בסוף כל נסיעה.

בגלל סגנון הנהיגה שלי, הוא אוכל הרבה דלק, בכל אופן יותר מאשר אצל אחרים, וזה המינוס היחיד שהצלחתי למצוא בו עד כה. בינתיים הוא מגרד לי את ה 5 ק"מ לליטר, ולמרות שאני קונה דלק לצובר בזול, זה עדיין לא הולך ברגל.

אבל מה? הוא שווה גם את ההוצאה הזאת. ממש תענוג.

בכל אופן, זה לא המקום - זה השרשור שקשור לארגז של רכסים, שגם ממנו לא בא לי לרדת.....:grin:

eysham
15-08-07, 15:02
ובנוסף לכן, אם לחזור לשרשור הארגז, לאחר בחינת התמונות קצת יותר לעומק,

בלי להמעיט ביכולות התכנון של חיים, וממה שראיתי שאתה עושה - בטח לא בשלך.

הארגז יושב רק על 4 הזויות הנראות בתמונות יושבות על הארגז? או שיש תושבות וחיזוקים נוספים?
אם זה רק הזויות, להערכתי זה לא יחזיק מעמד יותר מדי זמן עם ציוד אפילו לא מאוד כבד וקפיצות בדרך.

איל

Juv
15-08-07, 15:10
באחת מהתמונות כאשר הארגז פתוח אפשר לראות את הניטים לרצפה.

eysham
15-08-07, 15:15
באחת מהתמונות כאשר הארגז פתוח אפשר לראות את הניטים לרצפה.

אלו ניטים של הודיני?
כי בתמונה מאחור עם הדלת הפתוחה לא רואים אותם מתחת לארגז... :rolleyes:

הצפרדע
15-08-07, 15:17
הארגז יושב רק על 4 הזויות הנראות בתמונות יושבות על הארגז? או שיש תושבות וחיזוקים נוספים?
איל

לא.

יש עוד 4 חיזוקים אחוריים לקיר הפנימי של הארגז.

לרצפה אין חיזוקים, מכיוון שזה ארגז תלוי.....

yoav21
15-08-07, 17:40
תתחדש נראה מעולה

-->