התחברות

צפייה בגרסה מלאה : בעיה בבולם של כסא אספיר

razst
26-08-07, 10:37
בנסיעה האחרונה בגיפ פתאום הרגשתי שכאילו אין בולם בכסא והוא עולה ויורד בחופשיות יתרה ובכל בור קטן הראש שלי הגיע לתיקרה (מזל שיש תקרה מבד...).

בהסתכלות ומישוש מתחת לכסא גיליתי שהשמן (כנראה כולו) נשפך מהבולם. מה עושים במקרה כזה? האם צריך לקנות בולם חדש או שאפשר לשפץ את הקיים?

אם למשהו יש בולם מתאים ששוכב במחסן כאבן שאין לה הופכין ומעוניין להפטר / למכור אותו, נא להודיע לי.

תודה.
רז.

Bulldog
26-08-07, 10:48
אני מבין שמדובר בבסיס הידראולי.
אז לפני שאתה מתחיל לעשות קומבינות מיותרות, עשה לעצמך טובה, גש לאחד מסניפי אספיר ותקן את הבעייה כמו שצריך.
בולמים כאלה אי אפשר לשפץ וקשה לי להאמין שיש בולם אחר פרט לחלק הייעודי שיתאים שם ויעשה את אותה העבודה.
עומר
אספיר משמר השבעה.

razst
26-08-07, 12:37
אני מבין שמדובר בבסיס הידראולי.

אכן.

עשה לעצמך טובה, גש לאחד מסניפי אספיר ותקן את הבעייה כמו שצריך.

דיברתי אתם בטלפון עוד לפני שרשמתי את ההודעה הזאת ומישקולי תקציב זאת לא אפשרות.

בולמים כאלה אי אפשר לשפץ וקשה לי להאמין שיש בולם אחר פרט לחלק הייעודי שיתאים שם ויעשה את אותה העבודה

אני לא מחפש סתם בולם להרכיב במקום אלא את אותו בולם בדיוק. אולי למשהו יש כזה כסא במצב לא טוב (ריפודים קרועים ...וכו') אבל עם בולם עובד.

אם אני לא אמצא את אותו הבולם אז אני כבר מחליף (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=22577) את הכסא הזה בכסא רגיל (לא הידראולי). לא ממש אהבתי את הכסא הזה (שקבלתי בירושה מהבעלים הקודמים של הגיפ). אם אני יכול לתקן אותו במחיר סביר אז אני אתקן אם לא אני אחליף.

רז.

idanw
26-08-07, 12:58
אכן.

דיברתי אתם בטלפון עוד לפני שרשמתי את ההודעה הזאת ומישקולי תקציב זאת לא אפשרות.

אני לא מחפש סתם בולם להרכיב במקום אלא את אותו בולם בדיוק. אולי למשהו יש כזה כסא במצב לא טוב (ריפודים קרועים ...וכו') אבל עם בולם עובד.

אם אני לא אמצא את אותו הבולם אז אני כבר מחליף (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=22577) את הכסא הזה בכסא רגיל (לא הידראולי). לא ממש אהבתי את הכסא הזה (שקבלתי בירושה מהבעלים הקודמים של הגיפ). אם אני יכול לתקן אותו במחיר סביר אז אני אתקן אם לא אני אחליף.

יש לי כסא של אספיר מהישנים מאוד.. אתה מוזמן לקחת ולפרק.. אני מאוד מאוד לא אהבתי אותו ואת השיכוך שלו והחלפתי לכסא רגיל...

עידו - 0524626239

רז.

-->