התחברות

צפייה בגרסה מלאה : תקלה במשאבת דלק בסופה ?

רונן ג
08-02-04, 10:30
בנסיעה בינעירונית הרכב החל לקרטע פתאום בצורה שהזכירה לי מאוד מצב שנגמר הדלק (ויצא לי להתקע בלי דלק כבר יותר מפעם אחת). הבעיה שנשאר לי חצי מיכל. הגעתי בקושי לתחנת דלק, מילאתי (באמת נכנס כחצי מיכל) והמשכתי בנסיעה ללא כל קרטועים נוספים. בתחנה בדקתי גם את כל חוטי המצתים, שאין חוטים רופפים וכל החיבורים יושבים חזק, גם לכוהל.

יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות פרט למשאבת דלק ?
אשמח לשמוע כי להחליף משאבה כזו זה סיפור לא זול.

תודה, רונן

טדי
09-02-04, 09:28
פעם נתקלתי במשאבה שכאשר לא הייתה טבולה התחממה ולא תפקדה
אבל זה לא בהכרך המקרה שלך

אולי תבדוק פילטר של המשאבה

shaisniper
22-05-07, 13:00
פעם נתקלתי במשאבה שכאשר לא הייתה טבולה התחממה ולא תפקדה
אבל זה לא בהכרך המקרה שלך

אולי תבדוק פילטר של המשאבה

shaisniper
22-05-07, 13:04
צהרים טובים וחג שמח!
היתה לי בעיה דומה ברכב,סופה 95 קצרה,התקלה היתה כאשר אחד הריליים קפץ החוצה ממקומו.
בדוק בתיבת הפיוזים שיושבת בתוך המנוע על הכנף,תוודא שכולם יושבים כמו שצריך,לפחות אצלי זו היתה הבעיה..תקווה לטוב!

Avishay
22-05-07, 15:05
יכול להיות שזה סתימה במערכת הדלק ?

ברכב של אישתי (אופל) היתה בעייה דומה שנפתרה לאחר שהוספתי פחית 44K לדלק (תוסף לניקוי מערכת הדלק). אגב, גם זה לא פתרון זול (כ- 100 ש"ח לפחית) :smile:

אבישי

אברמלה
22-05-07, 19:11
מי אמר שזאת בעייה של משאבת דלק? יכול להיות כוהל שעושה את אותה התופעה. גימגומים. ומנוע עובד בקירטועים.

shaisniper
23-05-07, 09:37
מי אמר שזאת בעייה של משאבת דלק? יכול להיות כוהל שעושה את אותה התופעה. גימגומים. ומנוע עובד בקירטועים.

shaisniper
23-05-07, 09:39
בוקר טוב!
ישעוד דבר שאתה יכול לבדוק,את חישן הקרנק,יש לדבר הזה שניברגים שנוטים להשתחרר עם הזעזועים,בדוק שהוא מחובר כראוי,תסתכל על החישן מתוך תא המנוע זה יותר קל...

זאבי
23-05-07, 12:32
לפי השירשור התקלה היתה בתחילת פברואר.

היום לקראת סוף מאי נזכרו החברים להגיב.
אני מבין שהג'יפ היה כל הזמן בנפטלין.

shaisniper
23-05-07, 13:01
לפי השירשור התקלה היתה בתחילת פברואר.

היום לקראת סוף מאי נזכרו החברים להגיב.
אני מבין שהג'יפ היה כל הזמן בנפטלין.

-->