צפייה בגרסה מלאה : רוצה גרנד צ'ירוקי - לא יודע למה ..
שלום לכולם,
לפני שבועיים עברתי בטעות על לוח יד 2 והשתעשעתי ברעיון למכור את הטנדר האהוב שלי (איסוזו 4X4 מונע גפ"מ) , ראיתי שגרנד צ'ירוקי היא אופציה ברת קיימא (נוסע היום הרבה פחות קילומטרים מבעבר, התוספת במחיר לא גדולה ולבת זוג נמאס להיראות באוטו של הדוד משה.. זה עם החווה) והחלטתי שאני רוצה כזה...
בכל מקרה, קראתי כבר את רוב שירשורי הפורום ולמדתי הרבה על הרכב.
כאן המקום לציין שאמנם אנחנו אוהבי שטח אבל לא מרבים בטיולי ג'יפים במשך השנה (אחת לחודשיים בערך), בעיקר בגלל מיעוט זמן הפנאי וריבוי כלי השטח הזמינים.., לכן אני מעוניין בג'יפ שהוא קצת מעבר לסטנדרטי אבל לא בהגזמה (קיט 4.5 רוביקון אקספרס זה יותר מדי בשבילי).
אז למה כתבתי את כל ההקדמה ?
כי אני מחפש אוטו ולא מוצא וחשבתי להיעזר בכם.. קווים כלליים לדמותו:
שנת 95-96 (בגלל תקציב)
מומלץ גימור לימיטד
מעוניין בגפ"מ (לא מעוניין לעבור את התלאות של ההתקנה שוב, אך רוצה לתדלק ולנסוע בלי להרגיש אשם בכל לחיצה על הגז)
מחיר שפוי
אה .. ולא אדום :)
תודה מראש על התגובות
רק שתדע...האדומים יותר מהירים!
אתה יודע בדיוק למה זה רכב מדהים ותאמין לי היה לי גיפים מסוגים אחרים
כולם עגלות בשטח וחוץ מזה זה הגיפ היחידי שראוי להיקרא גיפ
כל השאר רק חיקויים שלו נקודה.
כן אבל הם אוהבים בנזין ורק בנזין, ריח של גז "הורג" אותם לבסוף.
אז תהנה ממה שיש ותעזוב את הגז בצד
סליחה עם כל הכבוד
אתה רוצה להנות נכון?
ובכן איש חכם אמר לי שהנאה היא משוואה פשוטה ביותר
]הנאה=כסף........................... והרבה מאודB]
לכן עזוב אותך שהרכב אוהב דלק.
נהנתה תשלם, זיינ.....ה תשלם הכול זה כסף נקודה
בוא ותקנה את שלי 95 מדוגם
יעקב ידידי,
אסור לדבר על דלק בפורום הזה כי כולם חולקים בהרמוניה את נושא הדלק.
אני חושב שמי שרצה לחסוך דלק היה נוסע בפיאט פונטו היום ומי שרצה להנות בשטח ובכביש כנראה היה הולך על הגרנד.
אתה תמיד יכול לעשות גז ברכב אם זה עד כדי כך מציק לך, אבל לדעתי הצנועה היא שעזוב.. לא כדאי.. חבל שיהיה לך חור נוסף ברכב :)
תחשוב מה אתה באמת רוצה, רכב שלא דומה לדוד משה.. יש הרבה! הכל עניין של בחירה.
בהשוואה של צריכות דלק לבנזין (בערך) :
- סופה 4.0 - 1:5.5
- סי'גיי 4.3 - 1:5.0
- צירוקי 4.0 - 1:6.5
- גרנד 5.2 - 1:6.5
בקיצר אם הייתי יושב כל היום ומחשב הוצאות דלק הייתי כבר מוכר את הרכב.. ונוסע בפונטו.
* לגבי סולר אני פחות מכיר (לא מעניין אותי האמת).
הבחירה שלך,
נ.ב.
מה שבטוח שאישתך לא תיתן לך לנהוג בגרנד אחרי שהיא תנהג קצת :))
בהצלחה
דני
דני תודה על התגובה.
לא עדכנתי את השירשור אבל קניתי גרנד לפני חודש וחצי.
האוטו בסדר גמור, מטופל מיומו הראשון בחברה, שנת 1997.
מיד אחרי המיכל הראשון נבהלתי והתקנתי גז (אגב, אצלי הוא עשה 1:5.5 במיכל שכולו כמעט היה בכביש בין עירוני).
הגז מתפקד לא רע, קצת חבלי לידה אבל אני רוצה להאמין שהדברים יסתדרו בסוף (זה היה כך גם ברכב הקודם שהתקנתי בו גז).
בת זוגתי התאהבה באוטו עוד לפני שקנינו - עוד ברכב הראשון שהלכנו לראות.. הרכב הוכיח את עצמו כרכב שטח לא רע בכלל (אין עליו שיפורים כלל) וסה"כ אני מרוצה .. או לפחות הייתי מרוצה עד שראיתי שאתה עושה 1:6.5 ... (גם שלי V8, ועוד עם מנוע חדש וצורך הרבה יותר)
דרך אגב, נפגשנו בטיול של מועדון הסיקסים.. אני הייתי זה ששאל אותך על ההגבהה בתחנת דלק בעין יהב
קובי
1:6.5 ובימקום עודף מסטיק בזוקה אין מספרים כאלה גם בחניה אם מנוע כבוי.לא מגיע ל-1:6 גם בדחיפה אבל שווה כל שקל.
ה- WJ מגיע לכמעט 7 ק"מ לליטר בנסיעה מעורבת (אם כי רובה מחוץ לעיר) - באחריות ולאחר מדידה של ק"מ רבים, אם כי כפי שנאמר כאן לפני, צריכת הדלק היא לא ה- issue ברכבים אלו .. 8)
אייל
אני חייב לומר שבממוצע זה 1:6.5 אם כי בנסיעות ארוכות במצב קרוז על 100 קמ"ש ממצפה רמון ועד אילת הרכב עשה 1:10 אז כנראה שהרכב כן יכול לצרוך דלק גם סביר למנוע V8.
באופן אישי כמו שציינתי קודם אני נגד מע' גז, חבלי לידה במוצר חדש שהורכב על רכב מראה על הניסיון המועט ביכולות ההתקנה והכיוונון של מע' אלה בארץ.. הם צריכים עוד להשתפשף קצת..
דני
אני מצטרף לשועל ואומר למה לגעת במקוריות של הרכב הרכב נבנה
לעבוד על בנזין אז תנו לא.
אני מכיר מישהו בדרום שהתקנת מערכת גז אצלו בגראנד שנת 2001 נגמרה רע מאוד.
לדעתי אים אתם אוהבים שטח אז תחזיקו רכב לשטח בלבד בשאר ימות השבוע אפשר להתפשר ולרכוש איזה פיאט לכול הסידורים השבועים ובשעות הפנאי לרכב על V8
דרך אגב אני נוהג כך.
אין מה לעשות טיולי שטח זה הובי בדיוק כמו כול הובי אחר שעולה לא פחות כסף
כמו טיסנים, מטפסי הרים, גולף, כדורגל, ועוד אין ספור דברים
תאמינו לי הכול זה כסף וכלום לא זול
לכן אם החלטתם לרכוש גיפ אז תהנו למרות שזה פוגע בכיס לא נורא תלמדו להוציא את הדברים הטובים
שטמונים בחיים...............................
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.