צפייה בגרסה מלאה : האם ניתן לשנות טורים - XJ 91
צ'ירוקי XJ 1991 בנזין 4.0L
הבעיה: טורים נמוכים מאד (קשה לראות בשעון הטורים אבל פחות מ 500)
סימפטומים נוספים:
1. קורה מידי פעם שהמנוע ניכבה (3 עד 4 פעמיים ביום טיול).
2. כאשר המנוע עובד בסרק, המזגן לא עובד, המצמד של המדחס מתנתק אחרי 2-3 שניות עבודה מתחבר שנית אחרי 5-6 שניות מחוזר חלילה. לא מקבלים אויר קר.
מה עשיתי:
ניקיתי מנוע צעדים ובית מצערת. אין שום הודעות שגיעה.
כאשר מפעילים עומס כמו מזגן אורות ומאייד שמשה בבת אחת, הטורים נישארים יציבים כך שאני מניח שמנוע צעדים וכל הגששים מגיבים לא רע, אבל הטורים עדיין מתיצבים מאוד נמוך.
השאלה:
האם ניתן לשנות טורים? אם כן איך? רצוי בלי ללכת למוסך מורשה.
תעזרו לי בבקשה, יהודים טובים.
מרק
SixPac
זו תקלה, לא עניין של כיונונים. מן הסתם, מנוע הצעדים לא תקין או לא מכוון נכון (אפילו אם ניקית אותו, עדיין יכול להיות מצב שהוא לא עובד. בדקת שהוא עובד? ). יכול להיות שיש בעיה במקום אחר במעגל הבקרה. המערכת אמורה לפצות על תקלות מכניות כמו בריחת ואקום מהסעפת, על ידי פיצוי בעזרת מנוע הצעדים.- אבל גם תקלות כאלו צריך לקחת בחשבון.
אסף.
מרק,
סתם ככה שתדע לידע כללי,
מע' ההזרקה שיש לך ב-XJ שנת 91, זהה למע' הזרקה של סופה דור I.
בדוק את מנוע הצעדים, ואם תרצה FSM של צ'ירוקי שנת 91, רק תגיד.
ערב טוב
בוא נניח שהבעיה לא חשמלית/אלקטרונית לרגע עכשיו מהקל לכבד
1. וודא תקינות מצתים כולל התאמת מק"ט.
2.פילטר אויר ופילטר דלק אותו כנ"ל.
3. בהנחה ששני הראשונים בוצעו פיקס-כשמנוע בסרק- כך ספריי לניקוי קרבורטורים תתיז מסביב לסעפת יניקה באזורהאקסלרטור סביב האטמים כמויות נדיבות האם יש שינוי והסל"ד מטפס?אם כן "סחיבת אויר בלתי רצויה" אטם דפוק החלף וניגמר. חשוב- הספריי דליק ביותר שים לב
4. האם המנוע עובד "עגול" משמע כל הצילנדרים מקבלים ניצוץ ודלק? שש צילנדר זה מנוע גדול בד"כ תקלת ניצוץ /דלק תבלוט בסל"ד סרק יותר מאשר בסל"ד גבוה.
5.סדרת בדיקות שדורשות ציוד וידע קצאת יותר נירחב -לחץ דלק,עוצמת ניצוץ,בדיקת קומפרסיה.
אבל במחשבה נוספת -החלף את תחנת התידלוק הקבוע שלך -אולי איכות הבנזין?
בהצלחה
תודה לכל העונים, אבל לא החכמתי, עדיין אני לא רואה פתרון חוץ מללכת למוסך.
אסף
איך אני בודק מנוע צעדים? אני עדיין חושב שהוא תקין. אחרת לא היו אותם טורים כשמוסיפים עומסים על המנוע.
אלי,
מה זה FSM? כן אני רוצה, אבל מה עושים עם זה?
מלכי,
המנוע עובד נקי מאוד אפילו בטורים הנמוכים מאוד כפי שתארתי. פילטר דלק חדש, אויר מנוקה (פילטר פתוח). דליפות אויר, אם אני מבין נכון, היו גורמות לטורים גבוהים לא נמוכים.
שתבינו הרכב מגיב מצוין ללחיצה על הגז. גם אם קומפרסיה נמוכה ואין לי כבר את ה 190 כ"ס, זה לא אמור לדעתי לשנות את הטורים, המחשב PCM יודע מה הטורים ואמור לשלוט בהם, לא?
Factory Service Manual
בקיצור, ספר אחזקה וטיפולים.
הוראות על הכל מהכל, מכיוון קורונה פיניון ועד טיפול במזגן.
קניתי מנוע צעדים חדש מינוביץ
הרכבתי - הטורים גבוהים מעל 2500 ולא מתאפס, מה עכשיו?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.